παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αναλαφροι καλοκαιρινοι προβληματισμοι

 Γιατι περιμενουμε το Δια που παντα ερχεται αλλα ποτε δε φτανει,γιατι ο Αυγουστος φευγει στα κρυφα σαν σκια το καταμεσημερο, γιατι η ζεστη ειναι υψηλη και ο ρομαντισμος χαμενος

 

http://sapila.gr/istories/braki_how_to

 

 

Καταρχήν να πω ότι έχω κάνει έρευνα. Πήγα σε διάφορα εσωρουχάδικα και παρατήρησα πωλήτριες, πελάτισσες και προπαντώς βρακιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήγα και στον ΑΕΡΑΚΗ που είναι μαγαζί μεγάλο σ' όλο τον κόσμο δεν είναι άλλο. ΟΛΕΣ οι γκόμενες θέλουν εσώρουχα από τον Αεράκη. ΟΛΕΣ. Οτιδήποτε και να σας λέει η γκόμενα σας, η φίλη σας ή η μάνα σας είναι σίγουρο ότι όταν περνάνε από βιτρίνα του ΑΕΡΑΚΗ θέλουν να μπουν μέσα και να σηκώσουν το μαγαζί.

Τεσπα αυτά θα τα πούμε και παρακάτω καθότι τώρα πρέπει να γίνω για ακόμα μια φορά ρατσίστρια και να κατηγοροιοποιήσω τους ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες.

1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΚΙ ΑΣΠΡΟ
Κατά προτίμηση Sloggi. Καλύπτει καθ ολοκληρίαν τα οπίθια μέχρι το μπουτάκι, είναι φαρδύ στο πλάι και «κρατάει» καλά. Έρχεται δε μέχρι λίγο πιο κάτω από τον αφαλό (μισό με ένα δάχτυλο). ΠΑΝΤΑ ΑΣΠΡΟ, ποτέ σε άλλα χρώματα. Εδώ μιλάμε για τη χαρά της αθλήτριας. Επίσης μιλάμε για τη χαρά της γκόμενας που έχει περίοδο. Κοτσάρει τη σερβιέτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά καθότι πρόκειται για το μόνο βρακί που δεν θα αποκαλύψει ποτέ το περιεχόμενο του. Τα βρακιά αυτά είναι ιδιαιτέρως δημομοφιλή σε νεαρές ηλικίες (μέχρι τα 15 άντε 16) και σε γυναίκες που έχουν δεμένο το γάιδαρο τους.

2. ΒΡΑΚΙ ΩΣ ΤΟ ΒΥΖΙ
Πώς λέμε ΒΡΑΚΑ για τους άντρες; Ε κάτι παρόμοιο. Συνήθως αυτά τα βρακιά έχουν λουλουδάκια μικρά μικρά πάντα σε μωβ ή ροζ χρώμα, ποτέ σε κάτι άλλο. Στο τελείωμα τους έχουν και μια διακοσμησούλα που δημιουργείται από το περίεργο ράψιμο του λάστιχου. Τα βρακιά αυτά τα προτιμάνε οι γυναίκες που εγκυμονούν γιατί είναι χαλαρά και δεν πιέζουν την κοιλίτσα τους. Επίσης τα φοράνε ΟΛΕΣ οι γριές και οι κοπελίτσες που πάνε στις συγκεντρώσεις του παπά με το κατηχητικό τους.

3. ΒΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ
Μοιάζει με το ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΚΙ ΑΣΠΡΟ. Έρχεται και αυτό μέχρι λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και είναι βαμβακερό και σταθερό. Στα οπίσθια όμως έρχεται μέχρι πιο μέσα, μέχρι τη μέση δηλαδή του κάθε οπισθίου. Πείτε μου πόσες φορές έχετε θαυμάσει οπίσθια γκόμενας στο δρόμο και ανακαλύπτετε ότι έχει τέσσερα και όχι δύο. Γιατί; Γιατί το βρακί την «κόβει». Θα βρείτε αυτό το βρακί σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Το φοράνε ΟΛΕΣ. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει τέτοιο βρακί.

4. ΣΤΡΙΝΓΚ (με υποκατηγορίες)
Το στρινγκ είναι αυτό που βλέπετε να φοράνε στις σειρές και σας βγαίνουν τα μάτια έξω. Το όνομα «στρινγκ» τα λέει όλα. Είναι μια λωρίδα υφάσματος που μπαίνει ΑΝΑΜΕΣΑ στα οπίσθια. Έμπροσθεν λοιπόν βλέπουμε ύφασμα ενώ όπισθεν δεν βλέπουμε τίποτα (μαγικό!). Παλιότερα δεν τόλμαγαν να το φορέσουν ούτε οι πουτάνες. Μετά τολμήσαν, μετά ακολούθησε και ο υπόλοιπος γυναικείες πληθυσμός.

4α. ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΤΟΥ.
Απλό βαμβακερό στρινγκ, η χαρά της αθλήτριας. Οι αθλήτριες (λόγω κίνησης) έχουν το πρόβλημα πως συνέχεια πρέπει να συμαζεύουν το βρακί τους ενώ με το στρινγκ ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επίσης το φοράνε οι γκόμενες με κολλητά φορέματα για να μην «κοβει» το βρακί τα οπίσθια τους και φαίνεται άσχημο. Επίσης με κολλητά παντελόνια για τον ίδιο λόγο. Γενικά αυτό το βρακί δεν το πολυδείχνουμε.

4β. ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΤΟΥ.
Πάνω κάτω είναι τα ίδια με το πιο πάνω αλλά στο μάυρο του. Γιατί; Γιατί τα ρούχα που φοράμε έχουν διάφορα χρώματα. Με άσπρο παντελόνι δεν φοράμε μαύρο στρινγκ. Με μαύρο παντελόνι δεν φοράμε άσπρο στρινγκ. Απλός συνδιασμός χρωμάτων και θέμα του τί φαίνεται μέσα από τα ρούχα.

4β. ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΗ ΔΑΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΤΕΝ ΤΟΥ.
Εδώ μιλάμε για καταστάσεις ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΩ. Τα στρινγκ με τη δαντέλα είναι άτιμα πράγματα και να τα προσέχετε. Μια φορά ένας ξάδελφος μου πήγε με μία (παρθένα) και έπαθε σοκ με το στρινγκ της και από τότε είναι μαζί 5 χρόνια και πάνε για ισόβια. Το φοράμε σε ραντεβού που ξέρουμε ότι θα επακολουθήσει αχαλίνωτο σεξ. Επίσης το φοράνε και όσες έχουν σχέση αλλά σχεδιάζουν να κάνουν τσαλίμια και πουτανιές στο σεξ ΜΕ τον γκόμενο τους. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ δεν έχουν πέραν του καλού σεξ.

4γ. ΣΤΡΙΝΓΚ ΣΤΟ ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΤΟΥ.
Εδώ μιλάμε για πολύ άγριες καταστάσεις ΣΕΞ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. Έλα να σου σκίσω την λεοπάρδαλη και άλλα χαριτωμένα. Αυτά τα στρινγκ τα βρίσκουμε μόνο σε παρακμιακά μαγαζιά. Συνήθως τα φοράνε οι μπουζουκούδες. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις τα φοράνε ξεχασμένες νοικοκυρές που νομίζουν πως μπορούν να ξυπνήσουν τον Ράμπο στον δημόσιο υπάλληλο άντρα τους αλλά φευ!

5. ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ
Το βρακί αυτό δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα αυτό καθεαυτό ως βρακί. Το φοράς και το μόνο που καλύπτεις είναι το μπρος και το πίσω γιατί το αποκάτω είναι εκτεθιμένο σε ανέμους και βροχές, δάκο και μουχρίτσα. Συνδιάζεται με καταστάσεις ανεπανάληπτου σεξ ΠΑΝΤΑ με ζαρτιέρα και κάλτσα με δαντέλα. Τί εννοω; Αυτό που έλεγε το ΚΛΙΚ τις καλές εποχές που μίλαγε μόνο για σεξ. Τί πιο ερεθιστικό από μια γυναίκα με τη ζαρτιέρα της, τη γόβα της ΚΑΙ το βρακί της. Άντε τώρα να βγάζεις τη ζαρτιέρα (ξεκούμπωμα για ώρες), να βγάζεις τις κάλτσες, να βγάζεις το βρακί πολύ ταλαιπωρία. Άλλο σενάριο: Άντε να βολέψεις τις ζαρτιέρες, να παραμερίσεις το βρακί μπλα μπλα πέντε ώρες δουλειά και πάλι. Άρα τσακώνεις ένα βρακί με τρύπα (μη μας σκίζουνε και τα εσώρουχα τόσα λεφτά κάνουν) και βολεύεσαι. Α ρε Κωστόπουλε μας έχεις καταστρέψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα βρακί είναι μέσον φοβερής σεξουαλικής καταπίεσης κυρίως προς τους άντρες. Πας εσύ τώρα ο άντρας του σπιτιού, που βρωμάς βαρβατίλα, έχεις περάσει όλο το βράδυ εντυπωσιάζοντας το γκομενάκι και ξαφνικά όταν πάτε σπίτι σου να της εξομολογηθείς τον έρωτα σου (αλλά θες να την τρέξεις και λίγο) τη γδύνεις και ανακαλύπτεις το ανεπανάλυπτο βρακί της. ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Τελείωσε, η γκόμενα πήρε τα ηνία. Κατάλαβε πως χάζεψες στο βρακί της και ΤΩΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.

Ενημερωθήτε. Ρωτήστε τις γκόμενες σας, τις φίλες σας, τις αδελφές σας. Συνηθήστε. Εν ανάγκη φορέστε ένα γυναικείο βρακί για λίγο να δείτε τί γίνεται (μπορεί να σας αρέσει). ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ γαμώτο.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...