παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νεα Σεληνη στους Διδυμους

Απο τον Ρεγκουλους:

 http://regulushellas.blogspot.gr/2014/05/blog-post_23.html

 

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Γίνεται 28-5-2014, ώρα 9.40μ.μ. (θερινή) στην 7ο των Διδύμων. Τα αστρολογικά δεδομένα της ημέρας είναι τα εξής:





Ήλιος, Σελήνη, 7ο Διδύμων , σε ακριβές τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Ερμής, 29ο Διδύμων, σε αναιρετική μοίρα
Αφροδίτη 29ο Ταύρου, κι αυτή σε αναιρετική μοίρα.
Άρης 9ο Ζυγού, πάνω στον απλανή Vendemiatrix, που συνδέεται με ορφάνια και χηρεία, αλλά και στον Κλήρο της Τύχης της Ελλάδας.
Δίας στις 19ο Καρκίνου.
Κρόνος στις 18ο Σκορπιού, σε τρίγωνο με το Δία.
Ουρανός 15ο Κριού στην «πύλη» του Αρχηγού, κατά Carelli.
Ποσειδώνας στις 7ο Ιχθύων.
Πλούτωνας στις 13ο Αιγόκερω.
Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στις 21ο Τοξότη, ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας.
M/C στις 10ο Ζυγού, πάνω στον Άρη.

Ο «σταυρός» στα παρορμητικά που κυριαρχεί από την αρχή του ’14 εξακολουθεί να υπάρχει και να συνδέεται με έντονη δράση και συνεχείς αλλαγές. Πάντως Άρης, Ουρανός, Πλούτωνας σε σκληρές όψεις μεταξύ τους συνηγορούν για βίαιες, δυναμικές ενέργειες, για αλλαγές που γίνονται ακόμα και με δυναμικά μέσα, ενώ Δίας, Ουρανός, Πλούτωνας συνηγορούν για ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές. Δύσκολή ένδειξη είναι η εμπλοκή του άξονα Κρόνου/ Πλούτωνα με το γενέθλιο Άρη της Ελλάδας (15ο Τοξότη) αλλά και η εμπλοκή του άξονα Άρη/ Κρόνου με τον ίδιο πλανήτη.





Όλα αυτά ας τα δούμε πιο αναλυτικά, αφού προηγουμένως υπογραμμίσουμε κάτι πολύ ευχάριστο, πως ο άξονας της καλοτυχίας (Ήλιος/ Δίας) της Νέας Σελήνης εμπλέκονται με τον Ερμή της.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ανάλυσή της.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους πάντα έχει να κάνει με ειδήσεις, νέες πληροφορίες, μέσα μαζικής και μέσα μεταφοράς. Το ότι γίνεται στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο που στην πολιτική Αστρολογία συνδέεται με εσωτερική πολιτική, δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη πιθανόν να συνδεθεί με νέα δεδομένα σε επίπεδο εσωτερικής πολιτικής.
Το ότι γίνεται ακριβώς πάνω στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης /  Πλούτωνα δείχνει «μοιραίες» σχέσεις - συνεργασίες, δημιουργία καινούργιων δεδομένων, τάση για μορφοποίηση -  συγκρότηση νέων τάσεων.
Το τρίγωνο Νέας Σελήνης με Άρη ευνοεί ανάδειξη νέων προσώπων στην κεντρική πολιτική σκηνή, «νομιμοποιήσεις» σχέσεων - συνεργασιών.
Η Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε γι’ αυτήν δείχνει σημαντικές αλλαγές σε θέματα καθημερινής ζωής, σε θέματα που έχουν να κάνουν με δημόσια τάξη.
2 πλανήτες στη Νέα Σελήνη σε αναιρετικές μοίρες, δείχνουν τελείωμα κάποιων καταστάσεων, «γύρισμα του κοντέρ», πολύ περισσότερο που ο ένας από τους 2 πλανήτες είναι ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης - χορηγός της Νέας Σελήνης, μιας και αυτή γίνεται στο ζώδιό του.
Ο Ερμής σε τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας και πάνω στο άριστο μεσοδιάστημα Ήλιου/ Δία ευνοεί νέες ιδέες, διαπραγματεύσεις, νεαρά άτομα, είναι γενικότερα ένδειξη τύχης, αναγνώρισης, καλών ειδήσεων, ανανέωσης.
Η Αφροδίτη όμως σε αναιρετική μοίρα και απέναντι από τον άξονα του θανάτου (Άρης/ Κρόνος) μιλά για φαινόμενα αποδόμησης, για καταστάσεις ψυχρότητας και παγερότητας, σαφώς δύσκολη ένδειξη για συνεργασίες αλλά και για θέματα οικονομικά, είναι ένδειξη επίσης μοναξιάς, απομόνωσης, ακόμα και ασκητισμού.
Η Νέα Σελήνη σε ακριβέστατο τετράγωνο με Ποσειδώνα δείχνει:
o Εσωτερική δυσαρέσκεια
o Απογοήτευση
o Παρεξηγήσεις - λάθη
o Παρανόηση, ψευδαισθήσεις
o Υπονόμευση σχέσεων

Νομίζουμε πως αυτή η έντονά ποσειδώνια «πινελιά» στη Νέα Σελήνη θα της δώσει ένα χιμαιρικό, ουτοπικό χαρακτήρα και ό,τι εκδηλωθεί στη δυναμική της θα έχει έντονο το στοιχείο της σύγχυσης, τα δε αποτελέσματα των εκλογών του Μάη θα είναι κι αυτά μέσα στη σύγχυση.

Συνθήκες χάους, εξαπάτησης, αυταπάτες, ταραχή, μπέρδεμα, είναι μέσα στη δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης που, επειδή εμπλέκεται και με το μεσοδιάστημα Πλούτωνα/ Β. Δεσμού ευνοεί κάθε μορφή πειθαναγκασμού, ακόμα και ψυχαναγκασμού και ανοίγει το δρόμο στο να δημιουργηθούν τεταμένες σχέσεις ή και να τελειώσουν σχέσεις εξαιτίας απάτης ή ψέματος.

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό - αντίθεση που αποκορυφώνεται στην επερχόμενη πανσέληνο δίνει:
o Πέρασμα από ένα γερό «τεστ νεύρων»
o Ατυχήματα, τραυματισμούς
o Επεμβάσεις πάσης μορφής
o Γέννηση κάτι καινούργιου με τρόπο ξαφνικό αλλά και βίαιο.
Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα είναι ένδειξη για:
o Σύγκρουση
o Βία
o Γέννηση καινούργιων πραγμάτων (αυτό το αναφέραμε ξανά, άρα αυξάνουν οι πιθανότητες στη δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης να γεννηθεί κάτι καινούργιο, άλλωστε οι Νέες Σελήνες από τη φύση τους συνδέονται με καινούρια ξεκινήματα).
Άρης, Πλούτωνας, Ουρανός σε εμπλοκή με «ταυ» τετράγωνο συνηγορεί για ξαφνικά εκρηκτικά γεγονότα, για φαινόμενα εξαναγκασμού.
Το τρίγωνο Δία/ Κρόνου μπορεί να δηλώνει και ευτυχία, χαρά εξαιτίας κάποιου χωρισμού, να σημειοδοτεί κάποια δικαίωση αλλά και κάποια απομόνωση, η οποία όμως βιώνεται μάλλον ευχάριστα.
Οι άριστες όψεις Δία - Κρόνου με Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας είναι ένδειξη για:
o Αρμονική συνύπαρξη
o Ικανοποίηση μαζί με άλλους
o Τερματισμό μιας σχέσης, μιας κατάστασης που, όμως αυτός ο τερματισμός, βιώνεται ευχάριστα, φέρνει ακόμα και ανακούφιση.
Ο Ουρανός σε τρίγωνο με τον Άρη της Ελλάδας δείχνει
o Ασυνήθιστα κατορθώματα μέσα όμως από εξαιρετική προσπάθεια
o Βιαστική δράση
o Κίνδυνο που, όμως, ξεπερνιέται.
Όμως ο Άρης της Ελλάδας σε συμπλοκή με βαρύτατους άξονες που πιο πάνω αναφέραμε δείχνει:
o Μπλοκαρίσματα κάθε μορφής
o Τελείωμα μιας κατάστασης
o Φαινόμενα «τραυματισμού» κάθε μορφής, κυριολεκτικού ή μεταφορικού.
Ο ωροσκόπος της Ν. Σελήνης ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας είναι ένδειξη για φαινόμενα δυσαρμονίας ανάμεσα σε λαό και κυβέρνηση.
Άρης σε σύνοδο με M/C Ν. Σελήνης είναι κατεξοχήν ένδειξη φιλονικίας, λογομαχίας, διαπληκτισμού, η δε εμπλοκή του M/C με Ουρανό -  Πλούτωνα είναι ένδειξη για:
o Πραγματοποίηση σκοπών, στόχων με ιδιαίτερη δυναμική
o Ξαφνικές αλλαγές

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...