παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η πανσεληνος στις 14.5.2014

Απο το http://regulushellas.blogspot.ch/2014/05/blog-post_10.html

 

 

Γίνεται στις 14.5.2014, ώρα 22.15 (θερινή) στην 23ο Ταύρου - Σκορπιού, σε εμπλοκή με Κρόνο που είναι στις 20ο περίπου του Σκορπιού.

Ας δούμε το αστρολογικό προφίλ της.




Ωροσκόπος στις 17ο Τοξότη, ακριβώς πάνω σε Κρόνο/ Πλούτωνα.
M/C στις 5ο Ζυγού σε σκληρή όψη 45ο με Κρόνο.
Αφροδίτη στις 13ο Κριού σε ακριβέστατη εμπλοκή με Ουρανό, Πλούτωνα, που είναι στις 14ο-13ο Κριού - Αιγόκερω αντίστοιχα. Αυτή η αδύναμη Αφροδίτη - που έχει αμοιβαία βέβαια υποδοχή με τον Άρη, αλλά επειδή αυτή η υποδοχή γίνεται με πλανήτες που είναι σε ακατάλληλα γι’ αυτούς ζώδια, - δεν είναι αποτελεσματική, οι 2 πλανήτες «δυναμώνουν εν αδυναμία», το φαινόμενο αυτό το έχουμε συναντήσει κι άλλες φορές και το έχουμε αναλύσει σε παλαιότερα άρθρα μας.
Δίας ξανά σε τρίγωνο με Κρόνο, κάτι που είχαμε δει ξανά το Δεκέμβρη και το είχαμε τότε αναλύσει επαρκώς.
Άρης ακόμα ανάδρομος στις 9ο Ζυγού, σε επικίνδυνο απλανή στη Μαύρη Σελήνη της Ελλάδας και σε σκληρές όψεις 45ο και 135ο με την Πανσέληνο.
Ερμής στις 13ο Διδύμων σε 150ο με Πλούτωνα, εξάγωνο με Αφροδίτη και με αντισκιά πάνω στο Δία.



Ας δούμε λοιπόν όλη αυτή τη δυναμική.

Πανσέληνος σε ζώδια χρηματοοικονομικών είναι φυσικό να έχει να κάνει μ’ αυτόν κυρίως τον τομέα.
Πανσέληνος σε κρίσιμη μοίρα κοντά σημειοδοτεί κι αυτή, όπως και η προηγηθείσα Νέα Σελήνη - έκλειψη μια κρίση.
Η εμπλοκή της με τον Κρόνο της δίνει ένα «ειδικό βάρος», μια πένθιμη, λυπητερή χροιά. Πιο συγκεκριμένα η εμπλοκή αυτή δηλώνει εσωτερικές αναστολές, καταπίεση, κατάπτωση, εσωτερική μοναξιά, φαινόμενα άρνησης - παραίτησης, διάλυση σχέσεων.
Άρης σε σκληρή όψη με την Πανσέληνο δείχνει τάση για δημιουργία νέων συνεργασιών, μέσα όμως από διαδικασίες αποδόμησης και αποσύνθεσης.
Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό ευνοεί γέννηση νέων συνεργασιών, αλλά και φαινόμενα αναξιοπιστίας, απιστίας, ακόμα και σκανδάλων.
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα είναι δύσκολη ένδειξη για οικονομικά, ευνοεί κάθε «κρυφή»  σχέση, συνεργασία.
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία είναι κι αυτό ένδειξη για «αφύσικες» σχέσεις συνεργασίας, για σκάνδαλα.
Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου σε Κρόνο/ Πλούτωνα δείχνει χωρισμούς, αποχωρισμούς, πένθος, στέρηση, σκληρές συνθήκες ζωής.
Ερμής σε 150ο με Πλούτωνα δείχνει διλήμματα, πολωτικές καταστάσεις, υπερφόρτωση αντοχής.
Κρόνος σε 45ο με M/C Πανσελήνου δείχνει αναστολές, παρεμποδίσεις, άσχημες συνθήκες ή περιστάσεις, άγχος μαζί με άλλους, μοναξιά, λύπη, αποχώρηση.
Πάντως το ότι η Αφροδίτη στο ωροσκόπιο της Πανσελήνου κυβερνά το M/C και η Αφροδίτη έχει τόσες εμπλοκές σ’ αυτήν την Πανσέληνο, είναι σοβαρή ένδειξη πως σε επίπεδο κυβερνητικό ο μήνας Μάης θα φέρει πολλούς «τρανταγμούς» και, ίσως, ανακατατάξεις, μιας και ο 10ος οίκος, το M/C, είναι ο κατ’ εξοχήν δείκτης της κυβέρνησης και ο Κρόνος, όπως και πιο πάνω γράψαμε, έχει τόσες εμπλοκές με το M/C.
Ο Άρης πάλι σχεδόν πάνω στο M/C και σε απλανή που συνδέεται με «χηρεία και ορφάνια» (Vendimiatrix) είναι ένδειξη ανάδειξης νέων εξουσιών, νέων προσώπων. Όμως επειδή ο Άρης είναι σε αδύναμη θέση - όσο κι αν τον ισχυροποιεί η αμοιβαία υποδοχή του με την Αφροδίτη, παραμένει Άρης του Ζυγού - και τα νέα αυτά πρόσωπα είτε θα είναι κατώτερα των επιθυμιών αυτών που τα εξέλεξαν είτε θα έχουν προβληματική πορεία
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...