παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
I΄m in love with a kopanos... ♫♪♥

Λοιπόν - ορίστε 4 ακόμα θεμελιώδεις λόγοι για τους οποίους ερωτευόσαστε... κόπανους. Σαφώς υπάρχουν και άλλοι πολλοί, εάν τους ξέρετε έχει καλώς - εάν όχι αρχίστε από εδώ, εμπεδώστε, και συνεχίστε το ψάξιμο θα τους βρείτε.

 

Η αλήθεια είναι ότι αφού όλα αυτά τα χρόνια λύση στο φαινόμενο δεν έχει βρεθεί, είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί σήμερα μέσα σε λίγες γραμμές. Ωστόσο, επειδή είναι ένα φαινόμενο που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν λέει να εξαλειφθεί, αποφασίσαμε να συζητήσουμε για τον γνωστό και μη εξαιρετέο μ*λ*κομαγνήτη, που τόσο συχνά επικαλείστε οι γυναίκες! Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο εν λόγω μαγνήτης δεν υπάρχει, διότι απλά όλα είναι θέμα επιλογών. Οπότε ας συμφωνήσουμε από τώρα, ότι ο κόπανος δεν είναι κάτι που σας τυχαίνει, αλλά πάτε εσείς σε αυτόν. Διότι ο άντρας είναι αυτός που είναι, και ακόμα και να θέλει να κρυφτεί δεν μπορεί!... Το θέμα είναι, για ποιο λόγο όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολείστε με αυτό το είδος του άντρα, και μάλιστα συνειδητά. Εδώ λοιπόν σας έχω 4 από αυτούς τους λόγους, σε μία δειλή  σεμνή και εκ βαθέων προσπάθεια να εξηγηθεί γιατί κολλάτε με τους βλάκες...

 

Και αντιγράφω λοιπόν.

 

1. Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Θα μου πείτε τώρα, γιατί μια γυναίκα που δεν της λείπει τίποτα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση! Δεν είναι τόσο εύκολο να απαντηθεί, και μάλιστα ίσως ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία αυτή. Έχει να κάνει με τα βιώματα, με την άποψη που έχουμε (έχετε) για τον εαυτό μας, ακόμα και με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Όταν δηλαδή βλέπουμε ένα ζευγάρι που περνάει τέλεια και εκείνος τη φροντίζει και την αγαπάει, και από μέσα μας λέμε ότι εμείς δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε κάτι τόσο καλό, από μόνες μας καταδικάζουμε την τύχη μας. Τι κάνουμε; Βρίσκουμε κάποιον που μας δίνει ψίχουλα και απλά συμβιβαζόμαστε. Συνήθως δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο λίγα μας δίνει, γιατί δεν μας θεωρούμε ικανές για περισσότερα...

 

2. O... σωτήρας: Είναι βλάκας και το ξέρει! Συνήθως δεν φταίει εκείνος γι' αυτό, αλλά διάφοροι άλλοι παράγοντες. Ωστόσο, αυτό εσάς δεν θα έπρεπε καν να σας ενδιαφέρει, γιατί ούτε συγγενής ή φίλος είστε, ούτε και σας έχει δώσει παραπάνω δικαιώματα. Τι κάνετε; Βγάζετε τον σούπερ ήρωα από μέσα σας και βάζετε σκοπό ζωής να τον σώσετε και να τον κάνετε άνθρωπο! Αφενός, κοιτάξτε να σώσετε τον εαυτό σας, αφετέρου δεν θα πετύχετε τίποτα, γιατί απλά ο κύριος αυτός δεν θέλει να αλλάξει. Αν θέλετε να το παίξετε σωτήρας, αρχίστε τις φιλανθρωπίες, που θα πιάσουν και τόπο!

 

3. Ολική... τύφλωση: Όταν έρχονται ακόμα και άσχετοι να σας πουν ότι δεν κάνει αυτός για εσάς, που ναι μεν είναι αδιακρισία, αλλά είναι και ανησυχητικό, διότι σημαίνει ότι οι τρίτοι, που έχουν πιο καθαρό μυαλό και είναι έξω από το χορό, αντιλαμβάνονται κάτι το οποίο εσάς ο παράφορος έρωτάς σας δεν σας αφήνει να το δείτε! Τι κι αν είναι γλυκός κάποιες φορές, κάνετε τέλειο σ3ξ και σας παίρνει και αγκαλιά μια φορά το μήνα; Αν η γενικότερη συμπεριφορά του θυμίζει ρεμάλι κι εσείς νιώθετε μία ανεξήγητη θλίψη και απελπισία, μαντέψτε ποιος φταίει ίσως! Το θέμα είναι να σας κάνει να νιώθετε ωραία και όχι να σας ρίχνει σε κατάθλιψη.

 

4. Εθισμένη στο... δράμα: Πώς γίνεται στα ερωτικά δράματα, που οι 2 ήρωες περνούν διά πυρός και σιδήρου για να βρίσκονται μαζί; Ε, κάπως έτσι ζείτε κι εσείς τον έρωτα. Οτιδήποτε ήρεμο ξεκάθαρο και γλυκό σάς ξενερώνει και αναζητάτε συνεχώς τρόπους για να ΜΗΝ είστε καλά! Αντί λοιπόν απλά να φαντάζεστε το ότι σας κερατώνει ότι σας έχει γραμμένη και σας ρίχνει και καμιά ψιλή, πάτε και βρίσκετε έναν αυθεντικό βλάκα που το παίζει νταής, κάνει όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα, και έτσι αποκτά νόημα η ζωή - και θέμα οι κουβέντες με τις φίλες σας! Και καλά, εσείς κάντε ό,τι θέλετε. Το κακό είναι ότι πιθανόν να υπάρξουν και παιδιά στο μέλλον. Και ξέρετε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι γονείς.

 

Άντε λοιπόν και καλά μυαλά?

 

Πηγή: queen.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...