παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Εκλειψη στις 3/11/2013 και εξελιξεις για τη χωρα

Το κειμενο απο τον Οριονα:

http://orion.jigsy.com/prognosis

Η έκλειψη της 3 Νοεμβρίου 2013

23-10-2013

Γίνεται στη 12° του Σκορπιού και μαζί με τις άλλες δύο ηλιακές του 2014 (29 Απριλίου-9° Ταύρου και 23 Οκτωβρίου-1° Σκορπιού) αποτελεί κομβικό σημείο για τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία. Συνδυάζεται με ένα ακριβές τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που γίνεται την 1η Νοεμβρίου στην 9° του Κριού-Αιγόκερω και με ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από 21 Οκτωβρίου μέχρι 10 Νοεμβρίου.

Για το πως λειτουργεί ο ανάδρομος Ερμής στη πολιτική αστρολογία είναι χαρακτηριστικό αυτό που γίνεται με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας. Ήταν να ξαναρχίσουν στο Συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις 26 Ιουνίου αλλά τη μέρα εκείνη -που ο πλανήτης γύριζε σε ανάδρομη κίνηση- οι διαπραγματεύσεις αναβλήθηκαν για τον Οκτώβριο, λόγω καταστολής των διαδηλώσεων στην πλατεία Ταχρίρ. Χθες -πάλι σε μέρα ανάδρομης κίνησης- ορίστηκε συνδιάσκεψη για την 5η Νοεμβρίου. Είναι γεγονός ότι "η Ευρώπη απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Τουρκία", όπως είπε πρόσφατα ο Τούρκος πρωθυπουργός, και σε αυτό φαίνεται να βοηθάει και κάποιος εκεί ψηλά.

Πρόβλεψη για τη γεωλογική επίδραση της έκλειψης στη γείτονα χώρα υπάρχει στο σημείωμά μου για τους σεισμούς στον Ελλαδικό χώρο. Σημειώνω μόνο εδώ ότι η πλειονότητα των καταστροφικών σεισμών στη σύγχρονη Τουρκία έγινε μετά από προηγούμενη έκλειψη (ηλιακή ή σεληνιακή) σε σταθερό ζώδιο.

Η έκλειψη γίνεται στον 6ο οίκο του βασικού ωροσκοπίου της Ελλάδας και επηρεάζει με τετράγωνο τους γενέθλιους Κρόνο, Ουρανό και Ήλιο. Ο 6ος οίκος συνδέεται με τους δημοσίους υπαλλήλους και τις παροχές προς αυτούς, ίσως λοιπόν να μην είναι τυχαία η συζήτηση για νέο τρόπο υπολογισμού των εφάπαξ που άρχισε χθες. Ο Σκορπιός στην πολιτική αστρολογία αντιπροσωπεύει τα δημοσιονομικά που είναι και το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση και τις σχέσεις της με την τρόικα. Όπως βλέπω σήμερα άλλη μια προγραμματισμένη έλευσή της αναβλήθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προχώρησε σε αντεπίθεση δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να συζητηθούν άλλα μέτρα.

Από την άλλη πλευρά οι αριθμοί είναι αδυσώπητοι: Σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, στο 2ο τρίμηνο του 2013 το εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 9.3%, η αποταμίευση τους κατά 8.7% και ο δημόσιος δανεισμός αυξήθηκε από 3,8 σε 14 δις . Το δημοσιονομικό έλλειμμα ανέβηκε από το 11.0% στο 16.6% και το δημόσιο χρέος στο 169.1% του ΑΕΠ πλησιάζοντας τα προ-PSI επίπεδα.

Αν συνεχίσουμε έτσι, όχι έξοδο από το ευρώ αλλά μάλλον έξοδο του Μεσολογγίου θα έχουμε. Τέλος πάντων, δεν είμαστε οι μόνοι. Με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα να πλησιάζει το γενέθλιο Κρόνο της χώρας τους ακόμη και οι Αμερικανοί δημόσιοι υπάλληλοι άρχισαν να μην αισθάνονται σίγουροι στις καρέκλες τους. Είπαμε ότι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα εκφράζει τη σύγκρουση ανάμεσα στις ισχυρές, υπόγειες δυνάμεις της συντήρησης και τα ρεύματα της αλλαγής. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η Ιταλία. Ενώ πριν τις εκλογές αποσύρθηκε ο Ναπολιτάνο, τις κέρδισε ο Μπερσάνι, πήγε καλά ο Μπερλουσκόνι και έκανε την έκπληξη ο Γκρίλο, μετά τις εκλογές οι Ιταλοί βρέθηκαν με Πρόεδρο τον Ναπολιτάνο και πρωθυπουργό τον Λέτα.

Αυτό το ανατρεπτικό πλανητικό τετράγωνο λειτουργεί τώρα και στη Γερμανία. Εκεί η Α. Μέρκελ, που έχει γενέθλιο Κρόνο στο Μεσουράνημα όπως ο Μέγας Ναπολέων, κινδυνεύει από ένα Βατερλό σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους Σοσιαλδημοκράτες δεν ευδοκιμήσουν. Παρά το προσωπικό θρίαμβο της στις εκλογές, ο πλανήτης σε διέλευση αρχίζει να κατεβαίνει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου της στερώντας την από υποστηρικτές εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Μαζί με κάποιες δυσμενείς προσωπικές όψεις ηλιακού τόξου, εναντίον της λειτουργεί και ο διερχόμενος Άρης στον 4ο οίκο του Γερμανικού χάρτη μέχρι τον Σεπτέμβριο, προδιαγράφοντας πολιτική αβεβαιότητα. Έτσι, Καγκελάριο με το όνομα Αγγελική-Δωροθέα Μέρκελ την 1η Ιανουαρίου 2015 εγώ δεν βλέπω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω και πιο πριν. Φαίνεται ότι την άνοιξη του επόμενου χρόνου το γενέθλιο εξάγωνο της Άρη-Ποσειδώνα θα λειτουργήσει με το πρωταρχικό του νόημα που είναι η θυσία.

Πάντως, η επερχόμενη έκλειψη ευνοεί μυστικές συνεννοήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες σε όλα τα επίπεδα. Μετά την προχθεσινή επίθεση αυτοκτονίας σε Ρωσικό λεωφορείο στο Βόρειο Καύκασο, ο Πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι ξένες δυνάμεις αποβλέπουν στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε αυτό είχα συμφωνήσει ένα μήνα πριν, στο σημείωμα μου για την επέμβαση στη Συρία. Μετά τις 10 Νοεμβρίου, όταν ο Ερμής γυρίσει στην κανονική του πορεία, οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν και εκεί.

23-10-2013
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...