παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
2014 και μεγαλος σταυρος-Ι see a bad moon risin\\\\\\\'


http://youtu.be/MZMv1U1oPsE

 

I see bad moon rising, I see trouble all the way,I see earthquakes and lightining,I see bad times today τραγουδουσαν Creedence Clearwater και αυτα προβλεπονται για το 2013.Και οποιος σας πει τα αντιθετα, ψευδεται ασυστόλως.


Κατά τη διάρκεια του 2013, οι Δίας, Άρης ,  Ουρανός και  Πλούτωνας θα ευθυγραμμιστούν σε ένα σταυρο Εχοντας 3 πλανητες που εκφραζουν γενικοτερες τασεις και εναν προσωπικο,η υφηλιος αναμενεται να παρει φωτια. Σε αυτο τον σταυρο στα παρορμητικα, ερχονται να προστεθουν οι οψεις του Ποσειδωνα και του Κρονου με Δία και Πλούτωνα.
Ο τελευταιος Τ σταυρος με εξωτερικους πλανήτες συνεβη  το 1932 , χρονια που γινανε γεγονοτα που πυροδοτησανε εξελιξεις για τα επομενα 30 χρονια:

Η Ιαπωνια συγκρουστηκε με την Κινα στη Μαχη της Σανγκαης ως τα προεορτια της εισβολης της εκει το 1932, η Βρετανια συνελαβε τον Μαχατμα Γκαντι και τον εθεσε σε περιορισμο, ο Χιτλερ βγαινει πρωτο κομμα στις εκλογες της Γερμανιας ενω ξεκινησε και  ο Τσακο πολεμος μεταξυ Βολιβιας και Παραγουαης.

 

Οι οψεις εξωτερικων πλανητων δεν ειναι κατι που αρχισε το 2013: Ηδη απο τον Σεπτεμβρη 2010 οι πλανητες Κρονος,Αρης (στο Ζυγο), Πλουτωνας (στον Αιγοκερω) και Διας (στον Κριο) σχηματισαν τον ακολουθο Τ τετραγωνο που με αυτους τους πλανητες ειχε να σχηματιστει απο την αλωση της Ρωμης το 410 μΧ. η οποία σήμανε  την κατάρρευση της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ,  και ακολουθήθηκε από μια περίοδο μαζικών πολιτιστικών,  δημογραφική και οικονομική παρακμή και η αναστάτωση για τους 400 περίπου χρόνια Ναι, καλα διαβασατε,τοσο ταραχωδη αναμενονται να ειναι τα οραγματα. 
 

Αυτη η κλιμακωση οψεων σε παρορμητικα ζωδια απο το 2010 , λεγεται στην βιβλιογραφια ως cardinal climax,δηλαδη παρορμητικη κλιμακωση εως και το μεγαλο σταυρο το 2014 και σε συνδυασμο με το παρων μεγαλο τριγωνο του Νερου (και το μεγαλο τριγωνο της Φωτιας που ερχεται) θα φερουν μεγαλες αναταραχες, ανακαταταξεις και αλλαγες στην υφηλιο. Και επειδη τα παρορμητικα ζωδια ειναι τα πρωτα απο καθε στοιχειο που αρχιζουν κατι, θα λειτουργησουν ως θρυαλλιδα εξελιξεων που θα διαρκεσουν για μια δεκαετια

Πολλοι αστρολογοι πιστευουν πως η κλιμακωση αυτη δε θα ειναι δραματικη και απλα θα αποτελεσει αλλο ενα σημειο καμπης στην εξελιξη της ανθρωποτητας-προφανως μεχρι να βαλει φορο ο Στουρναρας στην ανθρωπινη βλακεια, δικαιουνται να δηλωνουν ο,τι θελουν, αν και αυτο δεν προβλεπεται συντομα γιατι τοτε οι πρωτοι που θα φορολογηθουν θα ειναι η κυβερνηση.


Αλλα ας δουμε λιγο καλυτερα τι σηματοδοτει κοιτωντας τους πλανητες που συμμετεχουν στις οψεις-αυτο θα μας δωσει μια καλυτερη εποπτεια της καταστασης :

 

Διας : Ο ανωτατος βασιλιας του Κοσμου κατα την ελληνικη μυθολογια  συμβολιζει στην κοσμική αστρολογια τα Ιουδαιο-χριστιανικα θρησκευτικα δογματα, τη θεϊκη προνοια, τους πολιτικούς ηγέτες σε ενα εθνος, τους τραπεζίτες, τους δικαστες και δικηγόρους, τους κληρικούς και ολους οσους ειναι στις ανωτερες ταξεις της ιεραρχειας-εξουσιάζει την ευρύτητα πνεύματος, την περιπέτεια και την διάθεση του ανθρώπου να συγκεντρώσει εμπειρίες κατά την διάρκεια της ζωής. Αντιπροσωπεύει καθε ειδους επεκταση,αναπτυξη,ωθηση του καλου αλλα και του βλαβερου.Καθοτι ειναι συνδεδεμενος με την επεκταση, συμβολιζει το συστημα της ελευθερης αγορας συναλλαγματος, τις διεθνεις αγορες εμπορευματων, τις εισαγωγες και εξαγωγες,το ΑΕΠ, τις πεποιθησεις και το συνταγματικο δικαιο κρατων.Ενσαρκώνει σε μια κοινωνια τις ισχυρότερες κοινωνικα αποδεκτες αληθειες.

Οι ακραίες εκδηλώσεις του είναι υπερβολή, καταχρήσεις, σπατάλη, και ψεύτικες υποσχέσεις.

 

Ουρανός : Ο Ουρανός  σε ενα κοσμικο ωροσκοπιο συμβολίζει  τις πολιτικές , κοινωνικές και τεχνολογικές επαναστάσεις . Οι οικονομικές αλλαγές , τις μεταρρυθμίσεις , τις απεργίες, πολιτικών αντιφρονούντων , την υψηλή ή και τη νέα τεχνολογία , τον πολιτικό και φιλελεύθερο κοινωνικο ακτιβισμο . Τα πολιτικά κόμματα και καινοτομίες στην κοινωνία που έχουν ανάγκη της συλλογικής αλλαγής. Σημαινει ωστοσο και  απόσπαση και απομόνωση, από την ακραία περίπτωση της σχιζοφρένειας μέχρι την ρήξη που εκδηλώνεται σε όλους μας στο μέρος εκείνο της ψυχής που αρνείται οτιδήποτε είναι άβολο και ανεπιθύμητο. Είναι ο εξεγερμένος  μας που αμφισβητεί την περιοριστική λειτουργία του Κρόνου και λέει ότι οι κανονες υπάρχουν για να παραβιαζονται. Η φύση του είναι ανανεωτική, εκρηκτική και απρόβλεπτη για αυτο και φερνει ανατροπές και εκπλήξεις. Πολλές φορές λειτουργεί με αντιθέσεις και πόλωση, οδηγώντας στην εξέγερση, τον φανατισμο και την ακραία καταπίεση, κατι που κανει ισως τις «δυσκολες» οψεις του ακομα πιο σημαντικες. Παράγει συλλογικές μανίες, φανατισμό ή σταυροφορίες, ριζική ρηξη με το παρελθόν, ακραιες απόψεις και κοσμοθεωρίες. Δημιουργεί ουτοπικές αναζητήσεις(ο Τομας Μουρ που συνεγραψε την Ουτοπια ηταν Υδροχοος και προτιμησε να καει στην πυρα για τις ιδεες του), εμπνεύσεις και απρόσμενους παράγοντες, ιδίως όταν τα πράγματα φαίνονται να βρίσκονται σε τέλμα.

 

Πλούτωνας : Ο συζυγος της Περσεφονης εχει συνδεθει με τις εννοιες  θάνατος, σεξ, αμυθητο πλουτο. Συνδέεται επίσης με την συμπαντική δικαιοσύνη  σε αντίθεση με τον Κρόνο, που εκφράζει τη κοσμική δικαιοσύνη. Σηματοδοτει επισης και τον ελεγχο του ανθρωπου πανω στις πρωταρχιες δυναμεις του συμπαντος οπως τον ελεγχο του κυτταρου,της διασπασης του ατομου, την ερευση των στοιχειωδων σωματιδιων και της γονιδιακης τεχνολογιας. Καθε διελευση του Πλούτωνα δημιουργεί γενιές ανθρώπων με τελείως διαφορετικές αφετηρίες ζωής. Δείχνει τι προσπαθεί να πετύχει και να αποφύγει η κάθε γενιά και σε ποιες θεμελιακές απόψεις είναι βασισμένη. Ο Πλούτωνας λειτουργεί υπογεια,αφανώς διχως τυμπανοκρουσιες, σαρώνοντας φθαρμενα ή ξεπερασμενα απομεινάρια του παρελθόντος και φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που εκφράζονται από το ζώδιο μέσα από το οποίο περνάει. Η λειτουργία του είναι αναπόφευκτη - αν εμποδισθεί  φουσκωνει και μετατρεπεται σε παλλιροικο κυμα που οδηγει  σε ανατροπή και καταστροφή. Συμβολιζει  εξεγέρσεις ή καταπίεση, τον κοινωνικό έλεγχο και τις μυστικες υπηρεσιες, τις εγκληματικες οργανωσεις, τα πολιτικα κινηματα βασης που φερνουν σαρωτικες αλλαγες σε ενα εθνος. Μπορεί να φέρει προστριβές, αντιπαραθέσεις, προγραφές και διώξεις, ωμότητα, εκατομβες,γεννοκτονιες και ολοκληρωτικους πολεμους. Ο πλανήτης μπορεί είτε να σπάσει κάθε αντίσταση είτε να κάνει τους αντιδραστικούς και συντηρητικούς να βρουν ακόμα πιο επώδυνους τρόπους για να εμποδίσουν την ενέργεια του. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αργά ή γρήγορα επέρχονται οι αλλαγές. Ο τελικός σκοπός του Πλούτωνα είναι ο ατερμονος κυκλος του θανατου και της αναγεννησης μεσα απο τις σταχτες όλων των μορφών .

 

Αρης: Ο θεος του Πολεμου και κυβερνητης του πρωτου ζωδιου συμβολιζει την παρορμηση του ανθρωπου να διαχωριστει μεσω της δρασης και της διεκδικησης που θα οδηγησει σε επιβιωση. Σηματοδοτει καθε συμπεριφορα που βγαινει μεσα απο αυτες τις πρωταρχικες παρορμησεις του ανθρωπου και μπορει να θεωρηθουν αυταρχικες, επιθετικες, ανταγωνιστικες ή και φιλοδοξες. Συμβολιζει τα μηχανικα εργα,το εργοταξιο, το διαχωρισμο, τις επιχειρησεις, την σεξουαλλικη επαφη αλλα και την εξορια,τους πολεμους,τις αιχμαλωσιες και τις εριδες, τις βιαιες δολοφονιες και τα ατυχηματα, τις δικαστικες διαμαχες και τις προσβολες πολεμου,τα ατυχηματα και τις επιδημιες.

 

Σε αυτους τους 4 πλανητες ερχονται να προστεθουν και δυο πλανητες που εχουν ευνοικη οψη με το Δια και τον Πλουτωνα και βοηθουν τις δρασεις του. Αυτοι ειναι ο Κρονος και ο Ποσειδωνας.

 

Κρόνος:  Οπως και ο Αρης, συμβολιζει τον διαχωρισμο-ωστοσο ο διαχωρισμος μεσω του Αρη γινεται μεσω της ιδιας θελησης του ατομου για διαχωρισμο ενω ο Κρονος συμβολιζει τον διαχωρισμο για χαρη της ταξης. Για αυτο αλλωστε ισως και τα παιδια του Κρονου θεωρουν τα παιδια του Αρη θρασυτατα και εγωιστικα ενω η αλλη πλευρα τους θεωρει συντηρητικους και καταπιεστικους.

Ο Κρονος φερνει μαζι του κανόνες για την αρχή λειτουργιας του κοσμου, της δομής και, της σπουδαιότητας του, την ιστορία και την παράδοση και τοσο το σεβασμο οσο και το φοβο απεναντι σε αυτη . Σε μια κοινωνία συνδεεται με την κυβερνητική αρχή και πώς αυτη  ελέγχει και διαχειρίζεται τη δημόσια πολιτική . Συνδεεται οπως και ο Διας με τη δημοσια διοικηση αλλα στο επιπεδο της λειτουργιας της (και οχι της φιλοσοφιας) για αυτο και συμβολιζει και τις κατωτερες βαθμιδες της,τη γραφειοκρία της , μαζί με τις επίσημες πολιτικές και νομικές διαδικασίες . Συμβολιζει επίσης ακίνητα και τη γη , τις ασφαλιστικες επιχειρησεις,τα ιδρυματα και τα συμβολαια, τα όργανα της δημοσιας ταξης. Αντιπροσωπεύει τους ηλικιωμένους και τους συνταξιούχους τον που πληθυσμό που λαμβανει από κρατικά προγράμματα συνταξιοδότησης και βοήθειας. Τελος, το ονομα του ειναι παραφθορα της λεξης Χρονος που δειχνει πως επιβαλει στον καθενα να συμπεριφερεται με βαση την ηλικια του,ειτε ειναι φυσικο προσωπο ειτε διεθνης οργανισμος.

 

Ποσειδωνας: Το γεγονος πως σε αυτο το σχηματισμο συμμετεχουν και οι 2 πυλωνες της ανθρωπινης οικονομιας (Ποσειδωνας και Πλουτωνας) με τον εναν σε θεση κυριαρχιας και τον αλλο προσβαλλοσμενο, σημαινει πολλα για τις οικονομικες εξελιξεις που ερχονται. Ο Ποσειδωνας σηματοδοτει δημοκρατικά και μαζικά κινήματα, τα πλήθη, την κοινωνική αναταραχή,τα οραματα και τις αυταπατες καθε εποχης-τοσο οσα την εμπνεουν οσα και οσα δεν βλεπει και την οδηγουν σε υπερβολες και καταχρησεις. Εκφραζει την θρησκεια,τη μουσικη,την ποιηση και γενικοτερα τις τεχνες. Ωστοσο μπορει να φερει και συγχηση,χαος και αγνωστικισμο στιλ ignoramus et ignorabimus.Συνδεεται επισης με τις προδοσιες, τις ραδιουργιες τις ενέδρες, τις κρυφες συμμαχιες και τις μυστικες εταιριες, τις φυλακες, τις εθιστικες και παραισθησιογονες ουσιες καθε ειδους.

Τι να αναμενουμε απο το 2014 και σε βαθος χρονου 6 ετων λοιπον; Εντονες αλλαγες και εξελιξεις με καθε εκλειψη,νεα σεληνη και πανσεληνο σε ζωδιο που κανει οψεις με τα τεσσερα του σταυρου να λειτουργει καταλυτικα. Επισης οταν ο ηλιος θα ειναι στον Κριο αναμενονται αναμενονται και εκει εντονες εξελιξεις.

 

 

Οι κοινωνικες εξεργεσεις που εχουν ηδη προκαλεσει κοινωνικες αναταραχες και πολεμικες συγκρουσεις(Ουρανος Πλουτωνας) εχουν ηδη αρχισει.Προφανως θα κλιμακωθουν(Διας) σε πολλα σημεια της υφηλιου σε ανεξελεγκτες καταστασεις.Περιοχες που βραζουν μεσα τους (Πλουτωνας) θα παρουν φωτια μεσω μιας σπιθας (Αρης) που θα οδηγησουν πιθανον σε ανθρωπιστικες κρισεις που θα αναγκαστει η διεθνης κοινοτητα να επεμβει(Ποσειδωνας).

 

Θρησκευτικα δογματα αιωνων (Ποσειδωνας Διας Κρονος) θα δουν τις μετοχες τους να απογειωνονται- σε αυτο τον δυσκολο κοσμο θα επεκταθουν(Διας) καθως ο κοσμος θα αναζητα ελπιδες (Ποσειδωνας) στην παραδοση εφοσον οι νεες αντιληψεις τους απογοητευσαν (Κρονος).

 

Σκανδαλα λογω κρατικων μυστικων (Πλουτωνας) ερχονται αποτομα στο φως (Ουρανος) της κοινης γνωμης λογω ατυχων γεγονοτων (Αρης)- η δημοτικοτητα των κυβερνησεων και αλλων ανωτατων αρχοντων (Διας) πληττεται καθοτι η κοινη γνωμη κρινει την κρατικη εξουσια ελλειψοβαρη (Κρονος) ενω η κοινη γνωμη διαδηλωνει μεσω οργανωσεων εναντιων της καταπιεσης( Ουρανος Αρης Πλουτωνας). Συγχυση και απογοητευση ειναι το κυριαρχο αισθημα- ορισμενες εγληματικες οργανωσεις ψαρευουν στα μερη μας σε θολα νερα εκμεταλλευομενες την ανθρωπινη βλακεια (Ποσειδωνας).

 

Η διεθνης οικονομια (Πλουτωνας Ποσειδωνας) θα αναγκαστει να αντιμετωπισει απροσμενες εξελιξεις(Ουρανος και Αρης)- δημοσια χρεη (Κρονος) που δεν αντιμετωπιστουν ορθολογικα, ισως αποτελεσουν την απαρχη κρισης που θα επεκταθει ραγδαια (Διας) και θα διαλυσει ψευδαισθησεις δεκαετιων (Ποσειδωνας).

Ειδικοτερα η Ευροζωνη με το ωροσκοπιο της να εχει βασικους οικους πανω στα παρορμητικα ζωδια, δεν πρεπει να αισιοδοξη οπως η κορη Λουθηρανου παστορα με ωροσκοπο Τοξοτη που κουβαλα την απλοικη κοσμοθεωρια του πατερα της περι ξεκαθαρου καλου και κακου-για την ακριβεια ο Διας συνοδο με τον Ηλιο της δεν φερνει μονο προστασια αλλα και οριστικο τελος καθε καταστασης που απλα δεν τραβαει.Το αυτο και για τη Γαλλιδα  που παριστανει τη μπεμπεκα στη Νεα Υορκη και ονειρευεται Προεδρικους θωκους-το κακο για αυτην ειναι πως ο Πλουτωνας ερχεται για να της αλλαξει βασικες αντιληψεις στον 10 της, ειτε το θελει ειτε οχι, ποσο δε μαλλον με τον Κρονο στον 7ο οικο της (και της ηδη προβληματικες σχεσεις της με την Καρκινο του Βερολινου). Και φυσικα απο το χωρό δε θα ληψει και  το νουμερο στον Ταμεση που θα του κατσικωθει ο αρης στον 1ο του οικο σε συνοδο με τον Ηλιο του. Παραδοξως, οι κλοουν της Ουασινγκτον, της Μοσχας και του Παρισιου θα τη γλιτωσουν σχετικα ευκολα αφου δεν εχουν πολλα πραγματα σε παρορμητικα ζωδια, χωρις αυτο να μη σημαινει πως δε θα ταλαιπωρηθουν λιγακι λογο Κρονου κυριως.

 

Ο Υποθαλασσιος ορυκτος πλουτος(Ποσειδωνας Πλουτωνας) βγαινει στην επιφανεια αλλαζοντας αποτομα (Ουρανος) την  παγκοσμια οικονομια (Ποσειδωνας Πλουτωνας) και το διεθνες εμποριο (Διας)-η τιμη του πετρελαιου αναμενεται να δει σκαμπανεβασματα τοσο λογω του σχιστολιθικου αεριου και αλλων κοιτασματων οσο και λογω πολεμων και συγκρουσεων (Αρης).


Ως προς το γενικοτερο αισθημα του κοσμου: Το τριγωνο του Νερου φουσκωνει τις καρδιες των ανθρωπων με απογοητευσεις απο την παρουσα κατασταση (Διας Κρονος) και ελπιδα (Διας). Προς το παρων βασιλευει η αβεβαιοτητα (Ποσειδωνας) και η ξεκαθαρη απορριψη της τωρινης καταστασης (Κρονος) που αφηνει ανοικτο το ενδεχομενο πιστης σε νεες ιδεες και πολιτικους φορεις (Διας). Ο σταυρος στα παρορμητικα σημαινει περισσοτερο απο καθε τι αλλο τοσο την αναγκη για δρασεις οσο και την δραση αυτη καθεαυτη: εξελιξεις που θα αποτελεσουν την αρχη για μεγαλες αλλαγες θα συμβουν. Και οταν εχεις βενζινη(τριγωνο του νερου) και σπιθα(σταυρος στα παρορμητικα) σε εναν κινητηρα, θα επελθει εκρηξηκαι φλογα- αλλα αυτα απο το 2015 οταν το μεγαλο τριγωνο της Φωτιας (με Ουρανο Κρονο και Δια απο το χειμωνα του 2015) θα αναψει (σταυρος στα παρορμητικα) καιγοντας ο,τι ταιστηκε(τριγωνο του Νερου). Προς το παρων,προσδεθειτε και βαλτε τις ζωνες σας γιατι αναμενονται μεγαλες αναταραχες.


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...