παρακαλώ περιμένετε...

Star wars,the sarcastic edition

  • Gemini86 @ 02.09.2013 12:51
    οκ,στα ακολουθα εκλαψα
    Το σπίτι του Κριού μοιάζει σαν μαγαζί που πουλάει τρόπαια. Έχει παρατάξει, στολίσει και κορνιζάρει όλα τα βραβεία και τις διακρίσεις που πήρε ποτέ, ακόμα και στην κατασκήνωση με τα λυκόπουλα.
    Στον Κριό δεν αρκεί να του πουν ότι το μάτι της κουζίνας καίει. Πρέπει να το τσεκάρει ακουμπώντας το. Και να καεί, φυσικά.
     Ο Ταύρος μπορεί να βουλιάξει τόσο βαθιά στη ρουτίνα του, που να θέλει βατραχανθρώπους να τον βγάλουν.
    Το ότι οι Ταύροι έχουν αργή αντίληψη είναι προσποίηση. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για όσα δεν τους συμφέρουν, δεν τους ενδιαφέρουν και δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις τους.Ο Δίδυμος τρελαίνεται να ομορφαίνει την πληκτική καθημερινότητα. Στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ είδε τον Χατζηγιάννη με την Μακρυπούλια. Μπαίνοντας. Βγαίνοντας είδε και τη Μενεγάκη.Ένας Δίδυμος είναι ικανός να τσακωθεί με τον εαυτό του. Αυτή η σχιζοφρένεια είναι μέρος της γοητείας του
     Το σπίτι του Λέοντα είναι το κάστρο του. Το κουμαντάρει δημοκρατικά, καταπιέζοντας όλη την υπόλοιπη οικογένεια και βάζοντας τις φωνές στο σκυλί.: Όταν ο Λέων αρχίζει να αφηγείται τα παραφουσκωμένα ερωτικά του κατορθώματα, όλοι εύχονται να τον φάει ένας κροκόδειλος να ησυχάσουν επιτέλους.
    Ο Παρθένος πηγαίνει για οδοντικό καθαρισμό με την ίδια ευχαρίστηση και ανυπομονησία που θα πήγαινε σε ερωτικό ραντεβού.
     Ο Ζυγός είναι καλός στα κομπλιμέντα του είδους «ναι μεν, αλλά…». «Έχεις υπέροχα μάτια. Αν έχανες και καμιά δεκαριά κιλά, θα φαίνονταν περισσότερο» Ακόμα και τύφλα στο μεθύσι, σε κράτηση μετά από αλκοτέστ, ο Ζυγός θα σχολιάσει σε τι φλιτζάνι έπρεπε να είχε σερβιριστεί ο καφές που του δίνουν για να συνέλθει.
    Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει συναίσθηση των ελαττωμάτων του, οι Σκορπιοί όχι μόνο τα ξέρουν πολύ καλά, αλλά και είναι περήφανοι γι’ αυτά.
    Του Σκορπιού του τη σπάει πολύ το γεγονός ότι δεν τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι, καθώς και το ότι δεν έχει πέσει θύμα μιας κυβερνητικής συνωμοσίας. Οι Τοξότες έχουν μια ιδιαίτερη άποψη για την ειλικρίνεια. Γι’ αυτούς π.χ. μπορεί να είναι το να πουν σε κάποιον με πρόβλημα βάρους: «Θα πρέπει να ιδρώνεις πολύ το καλοκαίρι, με τόσο λίπος»
     
     Ο Αιγόκερως ξανανιώνει όσο μεγαλώνει. Αυτό λέγεται και παλιμπαιδισμός.
     Ο Υδροχόος θεωρεί πως όλες οι απαγορεύσεις αφορούν τους πάντες, εκτός από τον ίδιο. Απλώς αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στη νομοθεσία για να μην προσβάλλεται το κοινό αίσθημα. Οι Υδροχόοι ενθουσιάζονται με τα πιο αλλόκοτα κινήματα εσωτερικής αναζήτησης, με ονόματα όπως «Ομάδα Ομφαλοσκόπων της Αναβαθμισμένης Ανθρωπότητας».: Ο Υδροχόος είναι ικανός να θεωρήσει απομεινάρι από UFO το μαυρισμένο ξεραμένο μανιτάρι που βρήκε στον κήπο του. Ήταν τότε που οι εξωγήινοι απέτυχαν να τον απαγάγουν
    Στους Ιχθείς αρέσει να χαζεύουν τους αστερισμούς στο ουράνιο στερέωμα. Βέβαια, ο μόνος που αναγνωρίζουν είναι η Μεγάλη Άρκτος. Αν δεν μπορούν να τη βρουν, τους πιάνει απόγνωση.Στην τελική οι Ιχθείς δεν θέλουν να ζήσουν μια ζωή. Θέλουν να ζήσουν μια ταινία
  • Shark @ 02.09.2013 12:55
    πςςςςςςςςςς....
  • alexia4 @ 02.09.2013 13:12
    ντρέπομαι αλλά πόσο ζυγός μπορεί να είμαι;;;; πόσο.....!!!
  • manini @ 02.09.2013 13:17
    λιώνω με τον Καρκίνο
  • moisture666 @ 02.09.2013 13:49
    10. Οι Καρκίνοι συχνά
    έχουν εμμονές ότι τους παρακολουθεί ο Μεγάλος Αδελφός. Αυτοί, από την
    άλλη, παρακολουθούν όλη τη γειτονιά σαν τις μεγαλύτερες κουτσομπόλες.
    σκορπιος κ μονο σκορπιος...
  • moisture666 @ 02.09.2013 13:51
    δεν αναγνωριζω τον καβουρα...
  • alice16 @ 02.09.2013 14:28
    Πόσο δίκιο... πόσο δίκιο... γαμώτο!
  • reye @ 02.09.2013 14:50
    guilty as charged.....
    με κορυφαία στιγμή του δράματος:
    Το καλύτερο που μπορεί να ελπίσει όποιος παντρευτεί Υδροχόο, είναι ένα σύντομο διαζύγιο.σε ό,τι αφορά τον ήλιο... γτ σε ότι αφορά τον ωροσκόπο....
    Οι Δίδυμοι είναι
    ανακατωσούρηδες. Τους αρέσει να καλούν άτομα που μισούν το ένα το άλλο,
    και μετά να απολαμβάνουν τον καβγά που θα γίνει.
    (ακολουθεί emoticon ερθρόχρωμο σε ένδειξη ντροπής.... φέρει δε και ένα ζευγάρι κέρατα.... -την ουρά, εφόσον υπάρχει, δεεεεεεεν τη βλέπουμε )
  • reye @ 02.09.2013 14:50
    ααααααα και..... 5άστερος!!!!
  • hesg @ 02.09.2013 15:37
    3. Θες να μάθεις αν κάποιος είναι Σκορπιός; Ρώτα τον. Αν μετά από πέντε λεπτά σιωπής σου πει ψυχρά, «Συγνώμη, τι είπες;», θα ξέρεις ότι η απάντηση είναι «ναι». 8. Σε αντίθεση με τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει συναίσθηση των ελαττωμάτων του, οι Σκορπιοί όχι μόνο τα ξέρουν πολύ καλά, αλλά και είναι περήφανοι γι’ αυτά.9. Ο Σκορπιός, για μαγκιά, πέφτει με τα μούτρα στους εθισμούς του. Έχει βρει τρόπο να καπνίζει ακόμα και κάτω από το ντους.

     

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...