παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας από την Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και το DEREE
Καλημέρα Stardomers!
 
Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - DEREE, θα πραγματοποιήσουν από 6 έως 8 Ιουνίου 2013 ένα τριήμερο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας με επιστημονικές, πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγ. Παρασκευή).
 
Τα ζητήματα ψυχικής υγείας είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα και σε μεγάλο βαθμό ένα ζήτημα ταμπού που δεν συζητιέται ποτέ ανοιχτά, ειδικά στην ελληνική κοινωνία, με τα γνωστά στερεότυπα της. Οπότε η στήριξη αυτής της δράσης και από εμας, αποτέλει κάτι παραπάνω από υποχρεώση μας.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. και του DEREE, σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης και θα αυξάνει την απήχηση των θεμάτων ψυχικής υγείας και στο γενικό πληθυσμό και σε ειδικές ομάδες (εκπαιδευτικοί, νέοι, σπουδαστές κλπ).
 
Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις όπως:
 
- Επιστημονικές συζητήσεις – διαλέξεις σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία με τη συμμετοχή επαγγελματιών ψυχικής υγείας, εκπροσώπων συλλόγων ληπτών και οικογενειών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών.
 
- Θεατρική παράσταση «Δε μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς» της Φ. Τσαλίκογλου και συζήτηση
 
- Ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στην Εβδομάδα Ψυχικής Υγείας
 
- Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τη συμμετοχή παλαίμαχων και εν ενεργεία αθλητών
 
- Συναυλία Pop μουσικής 
 
 Ας τιμήσουμε με τη παρουσία μας, όσοι μπορούμε και έχουμε τη διάθεση, τα άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και την προσπάθειά τους για επανένταξη και αποκατάσταση.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 8056920 και http://www.acg.edu/web/mentalhealthfestival/ 
 
Hmerida.png 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...