παρακαλώ περιμένετε...

Το πρωτο μεγαλο Τριγωνο ερχεται

  • Gemini86 @ 14.05.2013 19:46
    Και η μουσικη υποκρουση
    http://youtu.be/31bSflSV-0I
    http://www.youtube.com/watch?v=31bSflSV-0I
  • mini2012 @ 14.05.2013 20:01
    γιατί δεν μου το βρίσκει;
  • Moss istheboss @ 14.05.2013 20:23
    καλως να ορισει!
    το περιμενουμε πως ναι πως!
  • AriesLeo @ 14.05.2013 20:35
    λυπάμαι...που το έχω ποστάρει κ άλλη φορά! http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
     
    αλλά η φωτο σου αυτό μου θύμισε... :Ρ
  • aurio @ 14.05.2013 20:43
    bre gem...!!! th mia katsadiazeis enan aigokerw ws anaksiopisto, thn epomenh adhmoneis gia to trigwno tou nerou...!!! ti sou sumbainei?????
  • mpoumpou255 @ 14.05.2013 21:13
    τι περιμενουμε ρε παιδια??????
  • Rοverandom* @ 14.05.2013 21:16
  • Infernal @ 14.05.2013 21:53
    Το μεγαλο τριγωνο πραγματι ερχεται για καποιο καιρο και επειτα ο ποσειδωνας μενει διχως οψη ...Αυτο δεν το λες και καλο...
  • alexia4 @ 15.05.2013 09:27
    αφού φύγει ο ακατανόμαστος απο τα διδύμια (την ημερομηνία του πάρτυ τη θυμάσαι;  ) 
    όλοι οι υπόλοιποι πλανητικοί σχηματισμοί έιναι απλώς ανεκτοί.
  • Stardome* @ 15.05.2013 14:17
    Gemini86, για πείτε λοιπόν! Πως το βλέπετε αυτό το σχηματισμό; Ερμηνείες;
  • Gemini86 @ 15.05.2013 14:25
    Δεν ξερω για τους αλλους,παντως θα ενεργοποιησει το δικο μου μεγαλο τριγωνο νερου που εχω(ναι εχω και απο αυτο) και εγω το κοβω για καλο πραγμα γιατι συνδεεται με τα οικονομικα και το μελλον μου
     
    YΓ.Αλλωστε οπως ειπε και η συνδιδυμη Alexia4,ας φυγει ο Ακατανομαστος απο πανω μας και μετα ολα τα υπολοιπα θα ειναι πιο ευκολα.
  • Stardome* @ 15.05.2013 16:19
    Gemini86, ας κάνουμε λίγο εξερεύνηση των συλλογικών τάσεων... Μιας και σήμερα υπάρχει λίγος χρόνος για περισσότερη συζήτηση...
     
    Ο κύκλος Δία - Ποσειδώνα είναι ένας κύκλος 13 χρόνων που συνδέεται με τη γέννηση, ανάπτυξη και εξέλιξη και φθορά συλλογικών πολιτικών και ιδεολογιών. Πολλοί αστρολόγοι συνδυάζουν τις ερμηνείες του κύκλου αυτού με τον κύκλο Ποσειδώνα - Κρόνου που στη παρούσα φάση παρουσιάζει ενδιαφέρον όπως θα δούμε παρακάτω. Οι διάφορες φάσεις του κύκλου Δία - Ποσειδώνα συνδέονται με συνθήκες και συμμαχίες ενώ οι φάσεις του κύκλου Κρόνου - Ποσειδώνα με άνοδο των εθνικών τάσεων, συγκεντρωτισμό εξουσίας ακόμη και πολέμους.
     
    Η Ευρώπη που ζούμε αυτή τη στιγμή έχει σε μεγάλο βαθμό διαμορφωθεί μέσα από τις διαδοχικές επαναλήψεις αυτού του κύκλου. Ο κύκλος που ζούμε τώρα έχει ως χάρτη αφετηρίας την 27 Μαΐου 2009, με τους Δία και Ποσειδώνα να συναντιούνται στην 26η μοίρα του Υδροχόου. Το Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς τίθεται σε ισχύ η συνθήκη της Λισσαβόνα που καθορίζει καίριες λειτουργίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τροποποιεί και ενοποιεί σε μια συνθήκη τις συνθήκες του Μάαστριχ και τη συνθήκη της Ρώμης που θεωρούνται η συνταγματική βάση της Ε.Ε. Με άλλα λόγια αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πρώτο τρίγωνο αυτού του κύκλου και δεν θα πρέπει να προξενήσει έκπληξη αν μέσα στη χρονιά που διανύουμε παρατηρήσουμε σταδιακά μια πιο διπλωματική και φιλολαϊκή στάση από τη πλευρά των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε. Η συγκυρία είναι επιπλέον ευνοϊκή καθώς ο αντίστοιχος κύκλος Ποσειδώνα - Κρόνου βρίσκεται κι αυτός σε περίοδο τριγώνου. Και η χρονική στιγμή που τρίγωνα των δύο κύκλων συμπίπτουν είναι φυσικά το μεγάλο τρίγωνο στα Υδάτινα ζώδια σε λίγες ημέρες.
     
    Όπως είπα και πιο πριν, ο κύκλος Ποσειδώνα - Δία συνδέεται πολύ στενά με την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Ενδεικτικά μπορεί να αναφέρει κανείς ότι παρότι η ισχύς της συνθήκης της Λισσαβόνα έχει σαν αφετηρία το Δεκέμβρη του 2009, η τελική συμφωνία γι' αυτήν λαμβάνεται το Δεκέμβρη του 2007, δηλαδή λίγο πριν την έξοδο του Δία από τον Τοξότη τη χρονιά που συμβαίνει η τελευταία ευνοϊκή όψη του προηγούμενου κύκλου Δία - Ποσειδώνα, που είναι το εξάγωνο ανάμεσα στους 2 πλανήτες. Μάλιστα σύμφωνα με τους προκαταρκτικούς στόχους που τέθηκαν πριν την έναρξη των συζητήσεων για την συνθήκη της Λισσαβόνα, ο αναφερόμενος ως στόχος ήταν "να ολοκληρωθεί η διαδικασία που ξεκίνησε από τη Συνθήκη του Άμστερνταμ το 1997 και τη συνθήκη της Νίκαιας το 2001 με σκοπό την ενδυνάμωση της αποτελεσματικότητας και της δημοκρατικής νομιμότητας της Ένωσης και να βελτιώσει την συνοχή των δράσεων της.". Και φυσικά το 1997 είναι αφετηρία του αμέσως προηγούμενου κύκλου Ποσειδώνα - Δία που ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου του 1997 στις 27 μοίρες του Αιγόκερω. Ενδιαφέρον επίσης έχει και το γεγονός ότι η συνθήκη της Νίκαιας τίθεται σε εφαρμογή το 2003, τη χρονιά της αντίθεσης Δία - Ποσειδώνα αυτού του κύκλου.
     
    Με βάση αυτά δεν θα προξενούσε εντύπωση τη διετία 2015 - 2016 να έχουμε μια σημαντική αναθεώρηση μέρους των αποφάσεων της συνθήκης της Λισσαβόνα και τριγμούς στο νομικό οικοδόμημα της Ε.Ε.
     
    Οι κύκλοι Ποσειδώνα - Δία έχουν τρομερό ενδιαφέρον από πολιτικής σκοπιάς και συλλογικών κοινωνικών  και πολιτικών ιδεολογιών, καθώς και οι αντίστοιχοι κύκλοι Ποσειδώνα - Κρόνου. Αξίζει να το ψάξεις gem αν σε ενδιαφέρει.
  • Gemini86 @ 15.05.2013 19:26
    Ευχαριστω για το σχολιο Stardome.
    Θα σου πω τι βρηκα(και τι σκεφτηκα και μονος):
     
    Ο Ποσειδωνας εντεινει τις εμπειριες/δρώμενα που ερχονται να διευρυουν τους οριζοντες των ανθρωπων οσον αφορα την θεση τους σε σχεση με τους υπολοιπους.Σε τριγωνο με το Δια αυτο θα ερθει σε επαφη με το κυνηγι εμπειριων,εκπαιδευσης,ταξιδιων,συλλογικης συνειδησης που θα αναζητησει μια ανωτερη φιλοσοφια.Ο Ποσειδωνας εντεινει την εμφυτη ικανοτητα του Δια να εμφυσει ιδεαλισμο και συμπονοια.Και οταν ο γρκινιαρης τριτος της παρεας(Κρονος) ερθει να βοηθησει αυτο το δεσιμο αυτο θα ενισχυθει.
    Συνηθως μια καλη οψη Διας Ποσειδωνας εμφυσει οραματα,ιδεες μεγαλειου στο συλλογικο ασυνειδητιο,ισως και ψευδαισθησεις(στο οριο) διχως πολλες φορες ρεαλισμο.Και οι 2 πλανητες επισης συχνα ειναι επιθετικοι προς ο,τι δεν αποδεχεται τις σφαιρικες τους ιδεες τους ευκολα αρα δε θα παραξενευομουν αν ειχαμε και ανοδο του φονταμενταλισμου.
    Συνηθωως ειναι ο Κρονος που ωρυεται για τον ρεαλισμο.Αλλε δω βλεπουμε αντι να παρει μια ντουντουκα και να φωναξει μεσα στο αυτι και των 2 "ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ.ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ.ΛΙΓΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" κανει θετικη οψη τριγωνου απο τον Σκορπιο.
    Ενα τριγωνο Κρονου Ποσειδωνα μπορει να ειναι παγιδα:
    Απο τη μια μπορει να εντεινει τον πεσιμισμο του Κρονου ο Ποσειδωνας μεσω μιας ψευδαισθησης για μια κατασταση πως ειναι χειροτερη απο ο,τι στην πραγματικοτητα,απο την αλλη μπορει να σε κανει να δουλειψεις σκληρα για ενα οραμα που εχεις. Η αν σκεφτεις πως ειναι τριγωνο και τιποτα δεν δινεται διχως δωρα ,και τα 2 ταυτοχρονα.Δλδ να εμφυσησει σε πολυ κοσμο την αναγκη να δουλεψει σκληρα για να ζησει ενα ονειρο που ισως να μην εχει σχεση με την πραγματικοτητα.Ενα πραγμα σαν τις αναμνηνσεις γεροντοτερων για την νεαρη ηλικια "ααχ θυμαμαι ποσο σκληρα δουλευαμε να πετυχουμε τοτε το ταδε" και ενω ξερουν πλεον σε γηραιοτερη ηλικια πως δουλευανε για να πετυχουν το απιαστο.Αλλα δεν τους ενοχλει τοσο πολυ γιατι για τον Ποσειδωνα το ταξιδι μετραει,οχι ο προορισμος.
     
    Προσωπικα πιστευω πως θα εχουμε παγκοσμια μια εκρηξη συναισθηματων και παρορμησεων-πολυς κοσμος θα βλεπει την πραγματικοτητα χειροτερα απο ο,τι ειναι και σε μια εκρηση ιδεαλισμου θα βγει να προπονηθει σκληρα για τις κονταρομαχιες ωστε να κερδισει επιτελους τους ανεμομυλους ως αντιπαλους.
    Ενα πραγμα σαν τον Τρωικο πολεμο δηλαδη οπου οι Ελληνες πολεμουσανε 10 χρονια για ενα πουκαμισο αδειανο,για μια Ελενη.
    Ετσι δεν αποκλειω σε πανευρωπαικο επιπεδο να εχουμε μια συσφιξη των Ευρωπαικων δεσμων και εντονοτερες εργασιες σε μια προσπαθεια να υλοποιηθει το οραμα της πραγματικα Ενωμενης Ευρωπης-εναν εργασιακο πυρετο για κατι τοσο ωραιο(αλλα και κατι τοσο απατηλο ξανασημειωνω).Και αυτο δε θα γινει αποτομα αλλα μεσω πολλων μικρων ρεαλιστικων στοχων(γιατι Διας Κρονος εχουν τριγωνο εδω και συμφωνουνε πως πρωτα υλοποιουνται οι μικροι στοχοι στην πορεια για το μεγαλο).
    Παραλληλα θα ελεγα πως ο Διας φουσκωνει τις ιδεες του Κρονου στο κοσμο-δλδ οι συντηρητικες αποψεις θα γνωρισουν ακομα μεγαλυτερη ανοδο και προσφορο εδαφος να αναπτυχθουν.
     
    Γενικοτερεα προβλεπω μια υφηλιο που θα ειναι σαν τη κατσαρολα οταν φτιαχνεις ρεβυθια: πολλα λαχανικα και μπαχαρικα να βραζουν ολα μαζι στο ζουμι τους-ετσι και η ανθρωποτητα επι εναν χρονο σχεδον θα βραζει μεσα στα συναισθηματα της,τα ονειρα της,τις απογοητευσεις της και τις επιδιωξεις της.
     
    Ε και μετα οταν μπει το 2ο τριγωνο της φωτιας θα χουμε το ΜΠΟΥΜ!
     
     

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...