παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καλοκαιρινοί έρωτες – Δίδυμοι

  Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

 

  Καλοκαιρινοί έρωτες – Δίδυμοι

 

 

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Διδύμους τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;          

 

 

                                         

Μια αγάπη για το καλοκαίρι

θα 'μαι κι εγώ

να σου κρατώ δροσιά στο χέρι

να σε φιλώ.

Και σαν θα 'ρθει το καλοκαίρι

και σε ζητώ

θα μείνει μόνο έν' αστέρι

να το κοιτώ                                      

 

                   

Με νέα μεγάλη και πολυσέλιδη ατζέντα θα κάνετε αυτό το καλοκαίρι βαρκάδα στα ανοιχτά του έρωτα, πότε γράφοντας τηλέφωνα και σημειώνοντας ραντεβού και πότε διαγράφοντας ονόματα και σκίζοντας σελίδες, έτοιμοι να ζήσετε το κάτι διαφορετικό.                                            

Ο πολύδωρος Δίας, στο δικό σας ζώδιο από τις 11 Ιουνίου, σας υπόσχεται πάρτι και αξέχαστες βραδιές στην παραλία του έρωτα και μεγάλες βουτιές στις θάλασσες του φλερτ, του φιλιού και του χαδιού. Η αέρινη παρουσία του στο ζώδιο των Διδύμων φυσάει νέα αισθήματα πότε εδώ και πότε εκεί χορεύοντας σε καινούργιες ιστορίες στους ρυθμούς ενός τρελού καλοκαιριού που θα αναρωτηθείτε , θα υπαινιχθείτε, θα ερωτευτείτε, θα απιστήσετε και θα γυρίσετε με τις βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες για νέες αναζητήσεις.

Με τη Θεά της ομορφιάς στο δικό σα ζώδιο μέχρι τις 7 Αυγούστου αναμφίβολα εκπέμπετε αέρινη γοητεία και διάφανη λάμψη που ανεβάζουν την ερωτική επιθυμία και υπόσχονται πάθη μέσα από παιχνιδιάρικα βλέμματα και ερωτικά υπονοούμενα. Έλκοντας τους άλλους σαν μαγνήτης και εγείροντας τους την επιθυμία να σας γνωρίζουν, καταφέρνετε να μπείτε στον κύκλο των πιο πολυπόθητων και συνάμα πιο περιζήτητων προσώπων του φετινού καλοκαιριού.

Ήδη από τον Ιούνιο με την Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε και να δείτε γνωριμίες, προσεγγίσεις και σχέσεις μέσα από μια άλλη, πιο ανάλαφρη ματιά. Πισωγυρίσματα, επιστροφές, επαναξιολογήσεις και αμφιβολίες, τόσο μέσα στον Ιούνιο όσο και μέσα στον Ιούλιο, θα αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς να ξέρετε με βεβαιότητα που πηγαίνετε. Ταξιδεύοντας χωρίς χάρτη στου έρωτα τα πλάτη θα αφεθείτε στην αλήθεια της στιγμής, του γαλάζιου ουρανού και του καλοκαιριού.                                    

Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας που θα σας βρει αραχτούς στην αιώρα αλλά ξυπόλητους στην άμμο να ξεφαντώνετε, να φλερτάρετε και να γιορτάζετε τον έρωτα υπό το φώς των αστεριών. Στις 17 Ιουλίου ο Άρης μέσα από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία και βάζει το κλειδί στην μηχανή για μια βόλτα στη γη του παραδείσου. Μια πολύ όμορφη σχέση μπορεί να αρχίσει ή μέσα από μια νέα ερωτική περιπέτεια θα δραπετεύσετε από τα γνώριμα νερά και θα κολυμπήσετε στα νερά του πάθους.                                                        

Κάθε μέρα, κάθε βράδυ κυλά μες το γέλιο και μες στο χάδι με τον Άρη στο Ζυγό να παρατείνει το ερωτικό σκηνικό και πέρα του Ιουλίου. Ο ορθόδρομος Ερμής από τις 8 Αυγούστου βάζει όρια και θέτει τέλος σε μετέωρες σκέψεις που σας θέλουν να πηγαίνετε από δω και από εκεί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ζητά την ηρεμία και την επιστροφή στο γνώριμο και στο οικείο ενώ ο Άρης στον Σκορπιό από τα τέλη του Αυγούστου έχει όρεξη και ενέργεια για δουλειά. Ο Κρόνος στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους του γ' δεκαημέρου οι οποίοι πολύ πιθανόν να αποτελέσετε την εξαίρεση στον κανόνα και να δείτε πιο σοβαρά μια γνωριμία του καλοκαιριού, εκτός και αν το ωροσκόπιό σας δεν ευνοεί και τότε η οποιαδήποτε σχέση ισοδυναμεί με καταπίεση, οπότε τρέχετε να φύγετε.

Αν και η τάση να κατασταλάξετε θα είναι έντονη, εντούτοις τόσο η είσοδος της Μαύρης Σελήνης στους Διδύμους στις 12 Σεπτεμβρίου όσο και η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό ξαναανακατεύει την τράπουλα του έρωτα και πιθανόν να λησμονήσετε ή να ξεγράψετε με φούρια το πρόσφατο παρελθόν, επιθυμώντας ευτυχισμένοι να προχωρήσετε σε κάτι νέο και ωραίο.

Μια αγάπη τρελή και φευγάτη θα είστε αυτό το καλοκαίρι που σαν θα φύγει, σαν λεωφορείο βιαστικό, θα παραμείνει μόνο μια όμορφη στιγμή να θυμίζει στη ψυχή αυτή τη διαδρομή.                                      

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Μια αγάπη για το καλοκαίρι –Καίτη Χωματά

 

 Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/31357-Kalokairinoi-erotes-%E2%80%93-Didymoi

 

 

 beach, couple, love

 

 

 Για τον ASC της reye λοιπόν!!  :)

 

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...