παρακαλώ περιμένετε...

ζυγοι...λόγια....!!!

  • piggy137 @ 23.05.2012 20:46
    και τι θα κερδίσεις; Απλά θα τον κάνεις και πιο θρασύ κι απαιτητικό και περισσοτερο ανεύ΄θυνο. Ανεξαρτήτως ζωδίου καλό είναι να έχουμε το θάρρος να μην αποδεχόμαστε τις ευθυνες που δεν μας αναλογούν και να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας νωρίς. Κανείς δεν είναι αμοιρος ευθυνών σε μια σχέση. Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να του ξεκαθαρίσεις ότί μόνο όταν καθένας από τους δυο σας αποδεχτεί εντιμα τις ευθύνες που του αναλογούν για την οποια κατάσταση και δείξει ότι κατανοεί ειλικρινά τα λάθη του τότε ναι μπορείς να τουςδώσεις μια περίοδο χάριτος για να αποδείξει ότι δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος που θα σας ξαναφέρει στο ίδιο ή και χειρότερο σημείο. Αλλιώς απλά θα ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου αν δεχτείς απλά το βάρος των δικών του ευθυνών καποια στιγμή θα λυγίσεις απο το βάρος των ευθυνών που επι μονίμου βάσεως θα σου φορτώνει ο άλλος κα θα φανεί στο τέλος ότι τον εγκαταλείπεις ασπλαχνα κι ανελέητα όταν θα προσπαθείς να αυτοπροστατευθείς. Δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν μας δεν αξίζει.
     
  • starboy @ 23.05.2012 20:54
    http://www.youtube.com/watch?v=nh0Yl8Q99L0&feature=related
    ωωωωωπαααααα τσκ τσκκκ
  • vavava @ 23.05.2012 20:55
    Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο Ζυγός μπήκε σε σχέση για να μην είναι μόνος και λέει όσα λέει, χωρίς ωστόσο να χωρίζει, ακριβώς επειδή δεν έχει τη δική σου διαβεβαίωση ότι μετά το χωρισμό του θα είναι σε σχέση μαζί σου. Η γνώμη μου δηλαδή, από την εμπειρία της ζωής και όχι από γνώση αστρολογική, είναι ότι προτιμά τη σχέση μαζί σου από αυτή που ήδη έχει, αλλά προτιμά την τωρινή του σχέση από τη μοναξιά. Ανώριμο από μέρους του και λίγο για οποιονδήποτε, πόσο μάλλον για το Δίδυμο που στροφάρει. Αν τον κάνεις να καταλάβει τι ζητά και με ποιους όρους, πόσο άδικος γίνεται εις βάρος σου, ίσως συνέλθει, μιας κι ο Ζυγός είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης.
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 20:58
    Σε έχει για καβάντζα.
  • Ritakil25 @ 23.05.2012 21:06
    Sorry θα στα έγραφα πιο κομψά και με περισσότερα λόγια αλλά βαριέμαι τώρα γιατί σήμερα πολύ παίζει Ζυγός-Σκορπιός και πρέπει να επεκταθούμε και σε άλλα ζωδιάκια ! Μια ανανέωση που και που χρειάζεται ! Άσε που από ζυγούς δεν ξέρω και πολλά, θες να σου πω τα ερωτικά φετίχ των περισσοτερων Υδροχόων!!;;; Αυτό το'χω!!
  • reye @ 23.05.2012 21:12
    Ritakil25 πες μας, πες μας κι εμείς θα στα επιβεβαιώσουμε ή θα τα διαψεύσουμε! μόνο λιγόστεψε τις τρίχες οκ??????? άντε γτ απ το πρωί οι ζυγοί-σκορπιοί κάνουν θραύση και έχουν και άλλοι αέρηδες θέματα με νερά!!!!!
  • ναννουλι @ 23.05.2012 21:34
    πες διοτι παιζει υδροχοος στα πλανα μου...(πρωην...) 
     
     
  • ναννουλι @ 23.05.2012 21:36
    vavava  αυτό μου το ειχε πει κιολας...οπως και οτι περιμενει απο μενα μια πιο ξεκαθαρη σταση....διοτι τον μπερδευα...! επισης περιμμενει να του ζητησω τι θελω να κανει ωστε να του δειξω τα αισθηματα μου....!!! πφφφ

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...