παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ*****

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΛΑΙΡΗ.

ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ .

ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ.

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ .

ΚΑΙ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ.

ΚΑΙ  ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ.

Για την ακρίβεια εαν κάποιον μου δειξει 1.000 αντρες ανεξάρτητα απο την εξωτερική τους εμφάνιση εγω θα επιλέξω τους Διδύμους!!

Διαβάζωντας όμως αυτά-->Αν είστε ερωτευμένη με έναν άνδρα Δίδυμο, ξεχάστε όρους όπως σταθερότητα, ασφάλεια και συνοχή. Σε περίπτωση που είστε εξαιρετικά ευαίσθητη, είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε τώρα. Ωστόσο, αν μπορεί να χωνέψει την ιδιοτροπία του χωρίς παράπονα, θα σας οδηγήσει μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις και κατά περιόδους, θα σας σοκάρει. Θα ξυπνάτε με ένα διαφορετικό άνθρωπο κάθε μέρα (όχι κυριολεκτικά!), αν και η αλλαγή μπορεί να είναι προς το καλύτερο. Μείνετε λίγο μακριά του, η πάρα πολύ εγγύτητα τον κάνει νευρικό. Οι Δίδυμοι άνδρες έχουν μια προσωπική πλευρά, την οποία ποτέ δεν θα μοιραστούν με κανέναν, ούτε καν με τον ερωτά τους.

"Έπεσα σε κατάθλιψη!!".. 

Επειδή οι Δίδυμοι με κάνουν και περνάω καλά , Γουστάρω τρελά να μιλάω μαζί τους , νιώθω άνετα και όμορφα και με κάνουν ευτυχισμένη , πως γίνεται να κανεις έναν Δίδυμο να μείνει εκεί!??Να σε αγαπάει και να τον κάνεις να περνάει καλά , να ξενοκοιτάει αλλά να μην αγγίζει άλλες??;/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...