παρακαλώ περιμένετε...

Antras Didimos-Ginaika Zigos?

  • meleagroszografou @ 22.03.2012 18:19
    Βάλε ένα όριο...στον εαυτό σου ή σε αυτόν...
  • Shark @ 22.03.2012 18:51
    Αυτο που κανει σε εκεινη ειναι καπως......
     
    Αλλα μπορει και εσυ να βρεθεις στην θεση της καποια στιγμη.....και θα το καταλαβεις...
     
    ευλογησον ¨
     
  • Ritakil25 @ 22.03.2012 19:07
    Όποιος θέλει πραγματικά να χωρίσει δεν ψάχνει για αφορμές, το κάνει. Το ότι πλέον θέλει εσένα δεν αποτελεί αρκετή αφορμή? Όποιος πραγματικα θέλει να είναι κοντά σου, ξέρει πολύ καλά ΠΟΥ και ΠΩΣ θα σε βρει. Καλύτερα να λείπεις, παρά να περισσεύεις....
  • Ritakil25 @ 22.03.2012 19:10
    Μάθε να φεύγεις έγκαιρα.
  • manini @ 22.03.2012 19:43
    μπαμπάκο..συνήθως όταν βρεθείς στην θέση της κοπέλας του...το καταλαβαίνεις τελευταίος...αλλά αυτά είναι κύκλος...να κάμεις ότι σου έρχεται..αλλά Άνοιξη είναι βρε αγάπη μου..δεν βρίσκεις έναν που να σε κάνει να χαμογελάς..από το να σε κάνει να αναρωτιέσαι?
  • Charline @ 22.03.2012 19:49
    πες τα manini, phosphorica kid
  • astropeleki @ 22.03.2012 19:58
    Οι διδυμοι το πρωι που βγαινουν απο το σπιτι τους φλερτάρουν και με τις γάτες της γειτονιας,ποσο μαλλον με τις γυναικες γυρω τους-και τους αντρες,δεν ειναι θέμα,δεν ειναι για κακό...είναι ζητημα επικοινωνιας,αρα οξυγονου για εκεινους!
     
    δε το λες και συμβολαιο σχέσης το μπιρι μπιρι που κάνετε!
     
    ο καιρος θα δείξει!
  • margotte @ 22.03.2012 23:39
    Meleagroszografou, to orio prepei na to valo ston eafto mou,afto einai to mono sigouro..
     
    Shark,distihos eho vrethei sti thesi tis kai se poli heiroteri-pistepse me-kai xero pos einai..to mono pou ton sozei -kata kapoio tropo- einai pos ehei pei se koino mas filiko prosopo oti den einai sosto oute gia ti mia oute gia tin alli to "paihnidaki"..
     
    Ritakil, den tha borousa na simfoniso perissotero me afta pou grafeis..eheis apolito dikio, to xero katavathos..
     
    Manini,edo kai pooooli kairo kaneis de me kanei na hamogelao pia, mono na anarotiemai..pou ekana to lathos..toso pia ftaio? An ton vreis esi, pes mou kai mena,nai?
     
    Astropeleki, an einai etsi-pou den eho logo na se amfisvitiso,kati parapano tha xereis-na paei loipon na flertarei me tis gates tis geitonias..varethika pia olous tous hestides..sorry alla ta pira!
     
    Sas efharisto olous gia tis apantiseis..
  • Shark @ 22.03.2012 23:46
    Παρε μετρα και καθαρισε απο μονη σου αν δεν μπορει αυτος.....
  • margotte @ 23.03.2012 00:26
    Ante na vreis ti dinami na ta pareis..
  • Shark @ 23.03.2012 00:31
    Nαι νταξ...ναχουμε να λεμε κατασταση.....
  • Ritakil25 @ 23.03.2012 00:37
    Η δύναμη μέσα σου βρίσκεται, απλά δεν το ξέρεις.. Το ότι αντιλαμβάνεσαι το ότι υπάρχει πρόβλημα είναι μια πολύ καλή αρχή πάντως.
  • selene @ 24.03.2012 23:40
    Καλησπέρα!
     
    Είμαι Δίδυμος, τα χω φτιάξει με Δίδυμο (x2 -έναν ελεύθερο και ένα παντρεμένο που δεν ήξερα ότι είχε γυναίκα και που και αφού μου το είπε επέμενε για μήνες ότι δεν τραβάει και θα χωρίσουν κτλ μέχρι που του είπα να με αφήσει στην ησυχία μου). Το έργο το έχω ξαναδεί, έχω ακούσει την ίδια ιστορία και μπορώ να σου πω το φινάλε: δε θα χωρίσει.
     
    Τουλάχιστον όχι για σενα. Και δεν είναι δικό σου το πρόβλημα, απλά τα Διδυμάκια είμαστε λίγο βολεψάκηδες: όσο κάτι τραβάει το τραβάμε. Για να διαλύσει η σχέση του πρέπει να τη διαλύσει η κοπέλα. Ο Δίδυμος δε δεσμεύεται εύκολα αλλά αν δεσμευτεί σημαίνει ότι κάτι του έκανε κλικ, κάτι βρήκε που του "ταιριάζει" στη μεγάλη εικόνα.
     
    Θα είναι στο "δεν ξέρω τι θέλω" για πολύ καιρό αλλά ξέρει τι θέλει. Θέλει το παιχνίδι γιατί αυτό μας κρατάει ζωντανούς. Δεν είναι ότι δε σε θέλει, είναι ότι τα θέλει όλα.
     
    Και για να μην κρυβόμαστε, δεν είναι μόνο το ότι είναι άντρας. Και οι γυναίκες ο ίδιο είμαστε λίγο-πολύ. Και ειδικά με Ζυγούς μας αρέσει πολύ το παιχνίδι. Αλλά θέλεις στ'αλήθεια να είσαι με
     
    Ξέρω όμως ότι όσα και να ακούσεις εδώ ή και από φίλους/γνωστούς, δύσκολα θα σταματήσεις την όλη κατάσταση γι'αυτό το μόνο που έχω να προσθέσω είναι "Καλή τύχη!"
     
     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...