παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γυναίκα Δίδυμος

Sign of Gemini, Woman

Είστε τα ψηλόλιγνα, χαμογελαστά κορίτσια –με τα συνήθως μακριά ίσια μαλλιά– που εντυπωσιάζετε τους πάντες με την ανεξάντλητη διάθεσή σας για δράση και την αμεσότητα με την οποία εκφράζεστε. Αγαπάτε τα μακρινά ταξίδια, γοητεύεστε από θαρραλέους ανθρώπους που αμφισβητούν τις κοινωνικές συμβάσεις και δεν ανέχεστε ρούχα, χώρους ή σχέσεις που περιορίζουν την ελευθερία των κινήσεών σας. Με κυβερνήτη πλανήτη σας τον αεικίνητο Ερμή, οι Δίδυμοι σε κάθε περίοδο της Ιστορίας υπήρξατε οι γυναίκες που ανακάλυπταν πρώτες τις νέες πληροφορίες, υιοθετούσαν πρώτες τις νέες τάσεις και συνέστηναν στον κύκλο τους ό,τι πιο μοντέρνο (στη μόδα, την Τέχνη και βέβαια την τεχνολογία). Σαν κορίτσια του Αέρα, είστε απόλυτα εναρμονισμένες με την Εποχή του Υδροχόου και η όλη συμπεριφορά σας παρακινεί τους άλλους να απενοχοποιηθούν και να εκφράσουν ελεύθερα τον αληθινό τους εαυτό.


ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ όταν μιλάτε στα ίσια δείχνοντας πόσο άνετη και απελευθερωμένη είστε. Το στιλ αυτό σάς κάνει αγαπητές όχι μόνο στους άντρες, αλλά και στις γυναίκες.
ΕΙΣΤΕ… ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ όταν γίνεστε αναξιόπιστες, ανακοινώνοντας σε τρίτα πρόσωπα το μυστικό που σας εμπιστεύτηκε κάποιος. Στο χέρι σας είναι να καταργήσετε αυτή τη συνήθεια.

DO με πνευματώδεις Ζυγούς, με πάντα μεγαλόψυχους και υποστηρικτικούς Λέοντες, με αισθησιακούς Κριούς και βέβαια με αντισυμβατικούς και θαρραλέους Υδροχόους.
DON’T με Παρθένους και Ιχθύς, που αμφότεροι ενισχύουν τις ανασφάλειές σας και με καθαρόαιμους Ταύρους, αφού είναι οι μόνοι που με την ισχυρογνωμοσύνη τους μπορούν να σας βγάλουν «εκτός εαυτού».

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα…
Κριό: Είστε από τις λίγες γυναίκες που μπορούν να μεταμορφώσουν σε σύζυγο (και μάλιστα ζηλιάρη), αυτόν τον αμετανόητο εργένη.
Ταύρο:Επικοινωνιακό αδιέξοδο! Αυτός φέρνει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητά σας κι εσείς την… ξεροκεφαλιά του.
Δίδυμο:Εραστές και φίλοι. Απουσιάζει το πάθος, υπάρχει όμως εγκεφαλική επαφή και πολύ γέλιο…
Καρκίνο:Καλός σαν φίλος, επαρκής σαν εραστής, πληκτικός σαν σύντροφος.
Λέοντα:Εξαίρετος συνδυασμός! Ακόμα κι αν τύχει να χωρίσετε, θα νιώθετε και οι δύο κερδισμένοι απ’ αυτή τη σχέση.
Παρθένο:Περισσότερο μοιάζει με τον μεγαλύτερο αδελφό που ονειρεύεστε να είχατε. Σαν σύντροφος δίπλα σας, είναι υπερβολικά προβλέψιμος και καθόλου «περιπετειώδης».

Ζυγό:Γίνεστε ένα τόσο ακτινοβόλο ζευγάρι, που οι άλλοι σας ζηλεύουν ή προσπαθούν να σας μιμηθούν. A match made in heaven!
Σκορπιό:Δυσαρμονικός συνδυασμός, ικανός να σας αποδυναμώσει και να σας… γεράσει πριν την ώρα σας.
Τοξότη: Μοιραία έλξη ή απώθηση! Από την 1η συνάντησή σας, νιώθετε ότι μ’ αυτόν τον άνθρωπο είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς… Στο ζώδιο αυτό ανήκουν από τη μια οι πιο παθιασμένοι εραστές σας και από την άλλη οι χειρότεροι εχθροί σας.
Αιγόκερω:Σας αρέσει να σας προστατεύουν, όχι όμως να σας «πατρονάρουν». Αποφύγετε στενές επαφές.
Υδροχόο:Μεγάλος έρωτας, μέσα από τον οποίο θα ζήσετε δυνατές εμπειρίες και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Έντονη σχέση που –99 στις 100 περιπτώσεις– οδηγεί σε γάμο.
Ιχθύ: Αν πάσχετε από το «σύνδρομο της αδελφής νοσοκόμου» ή έχετε έντονες μαζοχιστικές τάσεις, θα βρείτε ενδιαφέρουσα αυτή τη σχέση.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...