παρακαλώ περιμένετε...

διδυμοι??? πως ειστε??

  • Magneto @ 18.01.2012 19:33
    ?
     
    Υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Γεμινι?
  • labtec @ 18.01.2012 19:46
    ...μια χαρά...!!,,εσείς πάλι τα λιοντάρια..??
  • vicky23 @ 18.01.2012 19:49
    εμεις μια χαρα... με τον εγωισμο μας τισ ανασφαλειες την περηφανεια μας. για εσας ομως δεν ξερω τπτ!!! δεν ειχα ποτε κανενα φιλο η γνωστο διδυμο!!! περα απο το οτι ειναι επικοινωνιακο ζωδιο και ευστροφο δε γνωριζω και πολλα!!! καμια βοηθεια??
  • Shark @ 18.01.2012 19:49
    labtec χαχαχα
  • GwgwOuf @ 18.01.2012 19:53
    χαχαχα!! labtec!!!!

    αληθεια vicky23 ποτε κανεναν??? εγω εχω του κοσμου τα διδυμια!!! τα βρισκουμε πολυυυυυυ!!! ...για παρεα.....γιατι για σχεση ενα εχω να πω...απαπαπαπααααα!!!
  • vicky23 @ 18.01.2012 19:55
    τιποτα γωγω!!!! μονο ο αντρας μια φιλης μου που γνωρισα τελευταια. κατα τα αλλα καμια επαφη με αυτο το ζωδιο!!! γι αυτο πειτε τπτ!!
  • labtec @ 18.01.2012 19:56
    ....κοίτα αγαπητή λιονταρίνα, είναι 2κοπο μαχαίρι να γνωρίζεις εναν ΙΙμο.Μπορεί να ενθουσιαστείς και αποτρελαθαθείς μαζί του, αλλά μετά σου "πούνε" λόγια για μας άσχημα...π.χ. ειναι 2προσωπος, μην ασχολείσαι μαζί του χανεις τον καιρό σου, ειναι μεγαλοι ψεύτες, απατεώνες, κλπ.Εισαι σίγουρη ότι θες να πετάξεις, να κανεις μία πτήση με εναν ΙΙμο..??..θα το αντεξεις..??....πολλοί μας λατρεύουν, αλλα και πιο πολλοί μας μισούν γιατί δεν μπορουν να μας "φτάσουν" για αυτά που επροσωπούμε....!
  • sgouromallousa @ 18.01.2012 19:56
    Δες τις συναστριες ηλιου στην πρωτη σελίδα του stardome . Ειναι 100% μεσα. Και θα παρεις μια ιδεα. Επισης κοιταξε και εδω.¨

     

     
  • sgouromallousa @ 18.01.2012 19:57
    http://www.stardome.gr/forecasts/relations/gemini.html
  • labtec @ 18.01.2012 20:00
    ....τα βλεπεις Βικυ 23,ακομα δεν αρχισαμε, και η ομοζώσιά σου άρχισε την 9η του Μπετόβεν για μας...αρχιζοντας απο το κλασσικο..."απαπαπαπαπα..."...
  • sgouromallousa @ 18.01.2012 20:01
  • labtec @ 18.01.2012 20:01
    ομοζώδιά σου σορρυ.
  • sgouromallousa @ 18.01.2012 20:03
    Ρε συ Γωγω , ειναι σε τί φάση θα πετύχεις ενα διδύμι ......Το ξες πολύ καλα!
  • vicky23 @ 18.01.2012 20:10
    σγουρομαλλουσα ευχαριστω!!!! λαμπτεκ δεν αντιπαθω κανενα ζωδιο!! ενταξει ισως λεμε ισωσ να εχω μια εμπαθεια για τα ψαρακια αλλα ειναι σχεση αγαπης μισους!!! πρεπει να μαθω και τον ωροσκοπο του για να σχηματοσω αποψη!!!
    απορω παντως με την αφροδιτη στους διδυμουσ τι τον τραβηξε σε μενα!! ενα λιονταρι με σκορπιο!!! παντως αν η ειλικρινεια σας χαρακτηριζει μου αρκει!!
  • vicky23 @ 18.01.2012 20:15
    πρεπει να φυγω θα δω τα υπολοιπα αυριο αν εχετε την καλη διαθεση να πειτε οτιδηποτε!!!! καληνυχτα!!! :*
  • GwgwOuf @ 18.01.2012 21:15
    labtec παρξηγησες!!! ειπα τα βρισκουμε πολυ!!! εχω πολλους φιλους και παρεες διδυμια και ο κολλητος επισης...ερωτευτητκα και τη σγουρομαλλουσα τωρα προσφατα!!! εχεχεχε!!! τα βρισκουμε παρα πολυ για παρεα! και στον χαβαλε και στο κουκουρουκου, στα ενδιαφεροντα, στις συζητησεις....στη σχεση ομως ζοριζει το πραγμα! ενα λιονταρι ειναι πολυ πιο απαιτητικο να το πω?? εστιασμενο να το πω?? ...απο οσο ο διδυμος...κατα γενικη αποδοχη και ομολογια μια σχεση λεων -διδυμος θελει υπομονη και ειναι για γερα νευρα....γιατι το λιονταρι ειναι κουκουρουκου μονο στα μισα, στα υπολοιπα θελει να του δωσεις το 100% και αντε να βγαλεις ακρη...!!!
    επισης vicky κι εγω εχω πολυ σκορπιο. λογικα γι'αυτο δεν αντεξα τοσο διδιμο...νομιζω ειναι ο πιο ασυμβατος συνδυασμος...νομιζω...εχεχεχε....
  • sgouromallousa @ 18.01.2012 23:10
    Γωγω  μου πες κι αλλα , πες κι άλλα !!!!!

     

    Ειμαι αξιοθαυμαστη κοπέλα! 

     

    Και εσυ ομως...δεν πας πισω! ! !  
  • vicky23 @ 19.01.2012 08:32
    gwgw σε βρισκω πολλη σωστη!!! και ετσι το βλεπω να γινεται με τη διαφορα οτι στη συναστρια ο ηλιος μου κανει τετραγωνο με τον πλουτωνα του.
    άρα φυσικο και επομενο αυτος να μου φερθει πιο καταπιεστικα και αυταρχικα. τι λετε???
  • labtec @ 19.01.2012 08:48
     

    ...από ένα παλιότερο ποστ, που είχα αναρτήσει, τα συμπεράσματα δικά σας αγαπητά λιοντάρια...

     

    Δίδυμοι /Λέων Συμβατότητα  Ένας Δίδυμος θα βρει πολλά κοινά με Λέοντα. Και οι δύο αγαπούν να διασκεδάζουν, την περιπέτεια και το να απολαμβάνουν τη ζωή. Θα βρουν ο ένας τον άλλο αρκετά συναρπαστικό και θα αγαπήσουν την παρέα του. Ο Λέων είναι στο ίδιο πνευματικό επίπεδο με τους Διδύμους και αυτό θα κάνει την παρέα τους ενδιαφέρουσα, και τα τους ικανοποιήσει. Ωστόσο, τα ποικίλα ενδιαφέροντα των Διδύμων, μπορεί να κάνουν το Λέοντα ζηλιάρη, καθώς θέλει να έχει τον πρωταρχικό ρόλο σε μια σχέση.

    Ο Λέων είναι πολύ πιο ικανός να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση από τους  Δίδυμους και τείνει να προσκολλάται  στους ανθρώπους και τα πράγματα που του αρέσουν. Αυτό μπορεί να συγκρούεται με το χαρακτηριστικό των Διδύμων να βρίσκονται σε κίνηση, όλη την ώρα. Η απότομη γλώσσα του τελευταίου μπορεί να βλάψει το εύθραυστο ego του Λιονταριού και αυτό μπορεί να επιφέρει κάποια προβλήματα συμβατότητας.

    Ωστόσο, ο Λέων συγχωρεί εύκολα και αυτό θα λειτουργήσει ως μια μεγάλη ανακούφιση. Οι Δίδυμοι κάνουν το Λέοντα να χαλαρώνει και αυτός με τη σειρά τους, διδάσκει στους Δίδυμους τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά. Αν μάθουν να παραχωρούν αμοιβαία ελευθερία, αυτή η σχέση μπορεί να είναι πολύ ισχυρή.

    Δίδυμος άνδρας /Λέων γυναίκα.Εκτός από μερικές γκρίζες ζώνες, η σχέση ενός άνδρα Διδύμου και μιας γυναίκας Λέαινας  δείχνει μεγάλο βαθμό συμβατότητας. Έχει όλα τα σημάδια της ανάπτυξης, σε ένα διαρκή δεσμό.

    Και στους δύο αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και τους αρέσει να ασχολούνται με τα κοινά αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές. Ποτέ δεν θα επιτρέψουν να μην επιτευχθεί ουσιαστική συζήτηση και δεν θα υπάρξει καμία πιθανότητα πλήξης σε αυτή τη σχέση.

    Ωστόσο, αυτός θα πρέπει να ελέγχει την ερωτική του φύση και αυτή θα πρέπει να μάθει  να τον αφήνει να έχει την ελευθερία του, χωρίς να τον υποψιάζεται.

    Δίδυμοι Γυναίκα/Λέων άνδρας

    Μια γυναίκα Δίδυμος και ένας άντρας Λέων έχουν πολύ καλές πιθανότητες να τα πάνε καλά μεταξύ τους. Και οι δύο είναι κοινωνικά άτομα, που τους αρέσει  να κάνουν νέες γνωριμίες και να πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις.

    Εκείνη θα λατρέψει το μεγαλείο του, την αστεία αίσθηση του χιούμορ και τη γενναιόδωρη φύση του. Εκείνος θα λατρέψει την ζωντάνια της, την περιπετειώδη φύση και το πάθος τη για ζωή. Δεν θα λείψει ο έρωτας  και το πάθος στη σχέση αυτή.

     Ένα πράγμα που θα πρέπει να θυμούνται  είναι να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και ποτέ μα ποτέ να μην βρεθούν αντιμέτωποι, όποιος και αν είναι ο πειρασμός.
  • moisture666 @ 19.01.2012 09:08
    http://www.ζωδια-προβλεψεισ.gr/gemini-compatibility/gemini-leo-compatibility.html
     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...