παρακαλώ περιμένετε...

ΚΡΟΝΟΣ Κ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

  • Shark @ 17.08.2011 18:15
    Με Πλούτωνα. Η θέληση, η επιμονή, η φιλοδοξία και το θάρρος συνδυάζονται και κάνουν αυτή την περίοδο σημαντική για ανανέωση της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής σας. Ευκαιρίες παρουσιάζονται και είναι πιθανό να έχετε οικονομικές απολαβές, φήμη ή κοινωνική διάκριση. Έχετε την αντοχή και την πειθαρχία για να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις. Ο φανατισμός, η σκληρότητα και η αδιαφορία για τους άλλους είναι οι κίνδυνοι που μπορεί να προκύψουν. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για νομικά θέματα, επιχειρήσεις, επιστημονικά πειράματα.
    Δυσαρμονικές: Ίσως συναντήσετε δυσκολίες που απαιτούν όλα τα αποθέματα της δύναμης, της θέλησης και της ακεραιότητας σας προκειμένου να αντιμετωπισθούν. Διαμάχες για εξουσία, εξαναγκασμοί, σκάνδαλα, σεξουαλικά προβλήματα, χωρισμοί, σκληρότητα, κακουχίες και μεγάλες ευθύνες είναι μερικές από τις πιθανές εκδηλώσεις αυτών των όψεων. Η συμμετοχή σε κάποιου είδους πολιτικού έργου, ή μυστικό ερευνητικό έργο είναι δυνατή. Αποφύγετε οποιεσδήποτε συναλλαγές με τύπους του υποκόσμου, μυστικές συμφωνίες ή ανήθικες συναλλαγές. Ασθένειες που είναι δύσκολο να διαγνωσθούν και δηλητηριάζουν τον οργανισμό, κατάγματα και άλλοι κίνδυνοι για την υγεία είναι πιθανοί. Από την θετική πλευρά, το σθένος και προσωπική δύναμη αυξάνονται σε βαθμό που μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι η προσωπική ακεραιότητα διατηρείται και δεν κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Η συζυγία είναι αρνητική: απώλειες λόγω ανωτέρας βίας, βίαιες ενέργειες.
  • Shark @ 17.08.2011 18:16
    Το περασα και εγω πριν λιγο καιρο....οταν τελειωσει...θα εχεις αλλαξει αρκετα
  • moisture666 @ 18.08.2011 10:33
    swmatikh k psuxikh kataptwsh.
    ta gegonota pou ephreazontai apo th dieleush auth e3elissontai me argo ru8mo alla prooiwnizoun k mia telesidikh katastash.
    giauto , prepeina eisai proetoimasmenos gia to telos kapoiwn pragmatwn.
    ta gegonota pou sumvainoun ginontai h afethria gia ena neo 3ekinhma, alla sumvainoun katw apo apagohteutikes k kamia fora tragikes sun8hkes.
  • kaithmas @ 13.09.2011 21:23
    Σας Ευχαριστώ.Ναι η αλήθεια είναι ότι ήρθε το τέλος πολλών πραγμάτων τους τελευταίους 6 μήνες.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...