παρακαλώ περιμένετε...

ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ

  • flamescreen73 @ 23.06.2011 01:28
    Να μην ενθουσιάζεσαι.
  • Celinette @ 23.06.2011 01:29
    Θα σου έδινα ευχαρίστως αλλά παθαίνω τα ίδια και χειρότερα! Ευτυχώς βγάζω γέλιο με τους γλωσσοδέτες μου, χαχαχαχαχαχα.Καλό κουράγιο και ..επιτυχία!
  • Celinette @ 23.06.2011 01:30
    Άστην να ενθουσιαστεί..γι'αυτό είναι οι Έρωτες..αλλιώς ας πήγαινε να παρακολουθήσει σεμινάρια Η/Υ..
  • Celinette @ 23.06.2011 01:38
    Γοργόνοι, τι σας έπιασε? Προσέξτε γιατί θα σας ξανακάνω kamikaze!
  • flamescreen73 @ 23.06.2011 01:40
    Ενθουσιάζεσαι όταν μαθαίνεις κάτι καινούργιο, όπως ένα σεμινάριο Υπολογιστών, για να επενδύσεις αναλογα πάνω του και να εντρυφήσεις σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να το μάθεις καλύτερα.
     
    Σε έναν έρωτα που πιθανώς να μην σου βγει δεν πάει να ενθουσιαστείς με το καλημέρα, αλλιώς θα γίνεις βορά στα ζώα που θα κοιτάξουν να σε εκμεταλευτούν εύκολα και γρήγορα όταν τυχόν καείς. Εκτός αν θεωρείς ότι αυτό τον ενθουσιασμό σου μπορείς να τον ελέγξεις.
     
    Σημειοτέον ότι αυτή η εκμετάλευση μπορεί να εθιστείς και να σου αρέσει. Απλώς ηθικά δεν το βρίσκω σωστο. Για μένα, για αυτό που είμαι.
  • flamescreen73 @ 23.06.2011 01:41
    Ιχθύς σε δίδυμο δεν δύναται να μετατραπεί(αν και μπορεί να τον υποδύεται επι μακρόν).
  • GwgwOuf @ 23.06.2011 04:47
    ..η αΑφροδιτη του δε γινεται να ειναι στον αιγοκερω...μαλλον ειναι στον καρκινο μαζι με τον Ερμη και λες για τον Αρη του, ε??
    εγω ψηφίζω ευθυτητα και παλι ευθυτητα. και λογω των φωτων του και λογω της αποστασης θα την εκτιμησει. αν την αντεξει καλως! μπορεις να ενθουσιαστεις...αν οχι παλι καλως! απο 'δω παν' κι οι αλλοι!!
  • Mi_Ro @ 23.06.2011 10:55
    ειναι να κακο να φοβασαι να μιλησεις με τον φοβο της αποαστασης... γιατι αν τον τρομαξεις τον αλλον και δε μπορεσει να το αντεξει απλα χανεις επαφη...απο εκει και περα..τι να πω!! ενθουσιασμενη ειμαι,αλλα αρχιζω και τπ περνω εγωιστικα!!
  • labtec @ 23.06.2011 11:09
    ...ρε ΙΙμι ζήσε την καθε στιγμή χωρίς φοβο, αλλά με πάθος και αισιοδοξία, φρόντισε να περνάς καλα, και άμα, λεμε τωρα,  αμα φας καμιά "κατατραπιά, "  ΙΙμι είσαι αμέσως ανασυγκροτησου και προχωρα για άλλα, σιγά μην κολλησουμε σε "παρωχημενους" καταστάσεις....
  • labtec @ 23.06.2011 11:12
    ....bonus track και ενα τραγουδακι.....
     
    http://www.youtube.com/watch?v=ejU5YAHN3vQ&feature=BFa&list=TL8_5tuUOVDpw&index=3
     
  • sgouromallousa @ 23.06.2011 11:24
    Ενταξει νομιζω οτι ο χαρτης του εχει ποιοτητες θετικες προς τις δικες σου....Απο αυτα που διαβαζω πρεπει να ειναι μπρουταλ ο τυπος! Δεν μιλαω και πολυ , μην με ζοριζετε και πολυ....απλα ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΜΕ! αχαχαχα.....Κοιτα εγω πιστευω οτι σαν διδυμινα που εισαι θα σου ξεφουσκωσει ολος αυτος ο ενθουσιασμος. Μια η αποσταση , μια το οτι δεν μπορουμε συνεχεια να φιλαμε το χωμα που παταει ο λεων....και μια και το χει και η φυση μας ρε παιδακι μου......Δεν τον δοκιμαζεις μια και στο οριζοντιο να εμπεδωσεις και τον ερωτα σου???Μπορει να σε βοηθησει στις μετεπειτα αποφασεις σου.!
     
    Μια ομοζωδια που θεωρει τους αντρες Λεωντες , πολυ κακο για το τιποτα!
  • flamescreen73 @ 23.06.2011 11:49
    Θα σου μιλήσω σαν ωροσκόπος Καρκίνος με την ανάλογη ευαισθησία που μας διακρίνει.(μη βλέπεις που έχω λιοντάρι στο προφίλ, αυτό είναι ένα tribute για ενα αγαπημένο λιοντάρι που αγάπησα κάποτε αλλά μου φέρθηκε άσχημα, μάλλον. Ωστόσο με έκανε να νιώσω και πράγματα που άλλες δεν μπόρεσαν και ας ήρθαμε πιο κοντά, οπότε δεν το ξεχνάω και θα πρέπει απλώς να ξεπεραστεί αν μπορέσει κάποια και αν οχι, θα μείνει στο θρόνο του, απο - πολύ - μακρυά και αγαπημένοι, όπως και πρέπει σε ένα λιοντάρι).
     
    Μου άρεσε πρόσφατα μια "ατυχήσασα". Πολύ όμως, 9 χρόνια νομίζω έχει να μου αρέσει έτσι κάποια, ήταν πολύ ωραίο τυπάκι και είχε δυναμισμό αλλά και γλυκύτητα και μια δόση τσαχπινιάς που είναι για μένα ελκυστικά στοιχεία(και το λιονντάρι ατυχήσασα ήταν, άλλης μορφης βέβαια) και με έκανε να νιώσω σαν παιδί για λίγο. Επεσα και λίγο με τα μούτρα, αλλά αυτό το επιδιώκω προσφάτως(περίπου 1 μήνα τώρα) για να έρχομαι στα ίσια μου πιο εύκολα αν δεν δω κάποια ανταπόκριση(που είναι δύσκολο βέβαια γιατι η άλλη θα σκεφτεί ότι κάποιο πρόβλημα έχεις), ως αντίδοτο στον ενθουσιασμό.
     
    Εγω έτσι τον κοντρολλάρω, με το να τον αφήνω αχαλίνωτο για λίγο. Απο αυτά που είδα, πήγαινε να κάνει ακριβώς την ίδια πορεία που είχε και το λιοντάρι(αλλα έχω ασφαλιστικές δικλείδες, οπως αν έχουν συγκεκριμμένα άτομα π.χ. μια ζενια, στη ζωή τους). Το λιοντάρι ήταν-είναι μεν ανωμαλιάρα, αλλά στο συγκεκριμμένο άνθρωπο πήγαινε, το είχε και το έβλεπες ως στοιχείο που την έκανε αυτό που ήταν. Αλλα δε θα το δεχόμουν εύκολα απο τον άλλο, ούτε θα επιδίωκα να ξαναζήσω τα ίδια που πέρασα για 3 μήνες με εκείνο το λιοντάρι. Ούτε για 1 ώρα νομίζω.
     
    Γιατί ενθουσιάστηκα πολύ, επένδυσα πάνω της, δεν θέλησα να την αφήσω ενω έβλεπα ότι δεν με πήγαινε πουθενα η όλη κατάσταση(και απο πείσμα ίσως γιατι ήθελα να δω αντίκρυσμα για την συναισθηματική επένδυση που είχα κάνει, ώστε να μην πάει αυτη στράφι)και τελικώς πάλι τα @@ μου πήρα(Αυτή είναι με έναν φέρελπι αθλητή που πάντα ήθελε και είναι καλά, απο ότι έμαθα πρόσφατα. δεν εχω πια πρόβλημα γιατί στεναχωρήθηκα πολύ το Φεβρουάριο όταν έμαθα κάτι που έκανε τον Ιανουάριο που εγώ δεν ήμουν καλά, και έβαλα τα πράγματα σε ένα κουτί ορθολογικής σκέψης).
     
    Επειδή έχω σκεφτεί αυτούς τους 3 μήνες, η ουσία είναι ότι δεν πέρασα καλά και ταλαιπωρήθηκα χωρίς λόγο, και πιθανώς άφησα πράγματα να περάσουν απο μπροστά μου χωρίς να τα κοιτάξω γιατί είχα αλλού στραμμένο το βλέμμα μου. Φυσικά τότε θεωρούσα ότι άξιζε και πιθανώς να το ξαναέκανα ίσως με μικρές παραλαγές.
     
    Η ουσία είναι όμως ότι εκτός απο σοφία δεν κέρδισα κάτι ουσιώδες(η σοφία δεν αρκεί).
  • flamescreen73 @ 23.06.2011 11:55
    Ενθουσιάσου αν σου δίνει κάτι απτό για να ενθουσιαστείς και όχι επειδή είναι ωραίο πράγμα ο ενθουσιασμός. Και κυρίως μην επενδύσεις προτού δεις ότι υπάρχει αμοιβαιότητα σε αυτό τον τομέα, ωστε να μπορείς να απομακρυνθεις εαν χρειαστεί.
     
    Και όσο για ευθύτυτα, λοιπόν ευθύτητα εγω δεν νομίζω ότι υπάρχει. Ακόμη και η θεία μου που τη νόμιζα πολύ ντόμπρα και τη θαύμαζα για αυτό μου απέδειξε πρόσφατα ότι τα ψεμματάκια της τα έλεγε και μάλιστα ήταν αρκετά σοβαρά. Απλά να είσαι όσο μπορείς ο ευατός σου. Δεν δικαιούται να ζητήσει κάτι άλλο κάποιος.
  • Mi_Ro @ 23.06.2011 12:02
    μπρουταλ του τυπου,, μπορεις και χωρις εμενα,αλλα οχι μακρυα μου!! και το κακο ειναι οτι ενω ενθουσιαστηκε αυτος στην αρχη,εγω επεσα με τα μουτρα στα δυο πρωτα γλυκολογα και τωρα τραβατε με και ας κλαιω..εχει προκαθοριστει λογο κοινης παρεας και αποστασης,μια συναντηση σε 2βδομαδες..οποτε σαν διδυμινα με ωροσκοπο ζυγο βεβαιω βεβαιως θα βαλω ολα μου τα οπλα..? θα τον ξαναδω μετα ? απλα θα τον ξεχασω!! 2 επιλογες υπαρχουν .. Λιονταρια,,,,,,,,,,, απλα ζαλιζουν την λεια τους ,μεχρι να την κατασπαραξουν!!
  • vicky23 @ 23.06.2011 12:03
    τελικα το να εχεις ερμη στο ιδιο ζωδιο με τον αλλο ειναι πολυ θετικο στοιχειο... συννενοησαι ρε παιδι μου.
    καλα ε αυτον σα να τον φανταζομαι.... μα τοσο λιονταρι πια!! και ηλιο και ωροσκοπο και σεληνη??? συναισθημα, παιδικοτητα, καλοσυνη σε συνδυασμο με υπεροψια, περηφανια, ισχυρογνωμοσυνη .... φανταζομαι θα ειναι και μεγαλο ψωνιο σορρυ κιολας. και φυσικα μεγαλος γοης...
    αλλα αυτη η αφροδιτη στον αιγοκερω.... το απολυτο ξενερωμα.... νιωθει και δεν εκδηλωνεται ισως... αλλα ισως και να μη νιωθει;;; ποιος να ξερει; ουτε ο ιδιος.... δωστου χρονο μην του κολλας πολυ και παιξτο και λιγο αδιαφορη... τα λιονταρια κολλαμε πολυ ετσι.
  • sgouromallousa @ 23.06.2011 15:06
    Ρε συ ΜΙ ΡΟ  εχω διαπιστωσει οτι πολυ σοβαρα τα πραγματα τα παιρνουμε ρε παιδακι μου...Μην νομιζεις εγω φεικ διδυμος ειμαι ωροσκοπαρα κριο, γιατι ολα τα αλλα τα χω σε νερο. Ευτυχως που με τα χρονια τελικα ακολουθω τον βορειο δεσμο μου (διδυμος) και με τα χρονια ολο και πιο πολυ διδυμιζω...Να ναι καλα !!!! Ενιγουει, ρε μπες στο ψητο με το λιονταρι , μπορει να φας τοση ξενερα στο κρεβατακι και να σου φυγει μια ωρα αρχιτερα ολο αυτο. Μπορει βεβαια να ειναι δε μοστ αμειζινγκ σεκς φορ εβερ και να εχετε καθε διβδομαδο αυτες τις συναντησεις...Σε χαλαει???? Ε αμα ειναι να κατσει σχεση θα κατσει ντοντ γουορι ...
    Εισαι ΔΙΔΥΜΟΣ !!! ΡΙΛΑΞ!
    Ολα θα γινουν....
  • Mi_Ro @ 23.06.2011 17:33
    σκεφτηκα λιγακι το φτυσιμο αλλα λογο αποστασης φοβαμαι να μη χαθει και η επαφη!! αλλα απο την αλλη το φτυσιμο ειναι λυση??
  • sgouromallousa @ 23.06.2011 17:44
    Για λεοντες ειδικα , κολλανε με το φτυσιμο. Οταν λεμε φτυσιμο , εννουμε μια αδιαφορια.Παιξτο γκομενα λιγο ,καταλαβες?
  • Mi_Ro @ 24.06.2011 02:14
    τι εννοεις παιξτο γκομενα??
  • flamescreen73 @ 24.06.2011 22:51
    Μαλλον κάτι που δεν θα αρέσει στο Λέοντα. Βασικά ανάλογα το Λέοντα όμως.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...