παρακαλώ περιμένετε...

...μπράβο ο Κρόνος...

  • silia81 @ 12.05.2011 11:02
    Αν ο Κρόνος σου δεν κάνει αντιθέσεις με προσωπικούς πλανήτες σου ή τετράγωνα, τότε έχεις απόλυτο δίκιο να τον θεωρείς πηγή δικαιοσύνης. Εμένα κάνει αντιθέσεις με Ήλιο ,Άρη και Αφροδίτη, γι'αυτό και τον θεωρώ @@@@. Απο την άλλη, δεν σε έχει ''πιάσει'' ΑΚΟΜΑ το τετράγωνο του Πλούτωνα απο τον Αιγόκερω... οπότε ναι, είσαι υπέροχα..
  • alexia4 @ 12.05.2011 11:30
    Silia81, o Κρόνος ναι τριγωνίζει τον Ήλιο μου και κάνει σύνοδο με ωροσκόπο στο γενέθλιο...Και εννοείς τον τετράγωνο Πλούτωνα Κρόνου που θα ρθει κάποια στιγμή ε; Ελπίζω να ανταπεξέλθω...να φοβάμαι λες πολύ; Πουφ...τί να πω...ελπίζω κάποια στιγμή να σου κάνει και σένα καλό ο Παλιοκρόνος..πού θα πάει!
  • fotoula @ 12.05.2011 11:38
    κι εγώ έτσι τον αποκαλώ....σίλια....
  • Ariete79 @ 12.05.2011 13:50
    ...Κι εμείς εδώ ακριβώς τα ίδια βιώνουμε ...Ζούπερρρρρ ο Κρόνος, μην το συζητείς..
     
    p.s. Τουλάχιστον τον γλεντάει τον παπούλη κάποιος...niceee...
     
    xoxo
  • silia81 @ 13.05.2011 10:37
    Εμένα προσωπικά το τετράγωνο Πλούτωνα με τον Ήλιο μου με έχει εξαντλήσει επαγγελματικά, όσο για τον Κρόνο= εδώ πλέον μιλάμε για τον μεγαλύτερο δολιοφθορέα των εποχών. Σκέψη, πράξη μόλις την αγγίξω, εντός τριημέρου μετατρέπεται σε άνθρακα...
    Χαίρομαι πάντως για σένα γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω απαισιοδοξία και παράπονα εδω μέσα, νομίζω πως καταντάει πλέον λιγάκι υπερβολικό.. Κράτα λοιπόν δυνάμεις , καλή μου.
    Φιλί
    υ.γ Μου κάνει εντύπωση πως παρόλο που ο Κρόνος περνάει πάνω απο τον ωροσκόπο σου είσαι σε καλή φάση...χμμμμ.
  • alexia4 @ 13.05.2011 13:18
    Μάλλον silia αυτόν τον Κρόνο πάνω στον ωροσκόπο ( 2 μοιρών σύνοδος, ''παρα τρίχα'' στον 1ο οίκο) έχω μάθει να τον διαχειρίζομαι από μικρή, τότε ήταν πιο δύσκολα...με τα χρόνια το στρωσα...όποτε τώρα και που περνάει πάλι από ωροσκόπο τι να φοβηθώ! Λέμε τώρα...
    α! και φυσικά έχω κ γω τις δύσκολες μέρες μου..ποιος όχι;; άλλα δεν μπορώ να παραβλέψω τα κάλα που μου συμβαίνουν...
     Silia (ωραίο, όνομα;
  • silia81 @ 13.05.2011 15:06
    Ένα πράγμα που εκτιμώ στους ανθρώπους είναι το χάρισμα να αποτιμούν τη ζωή τους με δικαιοσύνη, που σημαίνει να σταθμίζουν αντιξοότητες και ευκολίες και να εκτιμούν ανάλογα.
    Έχω κουραστεί απο τη μιζέρια και το μηδενισμό, όπως αντίστοιχα απο την αλαζονεία και την επιπολαιότητα. Φαίνεται πως υπάρχει και χρυση τομή..
    υ.γ Πού να ακούσεις το πραγματικό μου...
    Φιλί

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ησαϊας, Χριστόφορος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...