παρακαλώ περιμένετε...

Μόνη μου ρωτάω, μόνη μου απαντάω

  • elinamale @ 08.12.2010 23:42
    Από τον δεύτερο (2ο) οίκο.  Ο Κρόνος εδώ διδάσκει το μάθημα "οικονομία και διαχείριση". Οι χρηματικοί πόροι στενεύουν ή οι ανάγκες μεγαλώνουν, έτσι ώστε το άτομο να αισθάνεται την έλλειψη των υλικών μέσων που θα του επιτρέψουν να αναπτύξει τον εαυτό του. Στην εργασία η ανταμοιβή φαίνεται μικρότερη από την προσφορά και τα οικονομικά σταθεροποιούνται σε ένα επίπεδο, το οποίο κατά κανόνα δεν είναι ικανοποιητικό. Είναι η περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος μαθαίνει να είναι λιγότερο απαιτητικός και πιο προσγειωμένος στα χρηματικά ζητήματα. 
     
    Τα παρακάτω αφορούν όψεις του γενέθλιου, αλλά πάρε μία ιδέα και για τις διελεύσεις:
    Ήλιος εξάγωνο ή τρίγωνο Κρόνο. Το άτομο είναι πρακτικό, οργανωμένο, πειθαρχημένο και σοβαρό. Η σκληρή δουλειά δεν το φοβίζει γιατί καταλαβαίνει ότι χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί κάτι που θα έχει αξία. Οι φιλοδοξίες του είναι προσγειωμένες και δεν δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να εκπληρώσει. Έχει ικανότητα συγκέντρωσης και η εργασία του είναι λεπτομερειακή και ολοκληρωμένη. Υπάρχει κάποια συστολή και επιφυλακτικότητα που κάνει τους άλλους να μην αισθάνονται πολύ άνετα μαζί του. Μπορεί να υπάρξει κέρδος μέσω των ηλικιωμένων και ανθρώπων που βοηθούν το πρόσωπο επειδή βλέπουν ότι είναι συνεπής και αφιερωμένος εργαζόμενος. Η ηθική φύση και η κοινωνική θέση ενισχύονται με την πάροδο του χρόνου. Εάν η Σελήνη είναι επίσης σε καλή όψη, το άτομο κερδίζει από δημοτικές ή δημόσιες θέσεις.
    Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Κρόνο. Οι γενέθλιες αυτές όψεις προικίζουν το άτομο με μια αίσθηση καθήκοντος, νομιμοφροσύνης και υπευθυνότητας. Ακόμη, δίνουν αντοχή στο γάμο και τις στενές σχέσεις. Ο άνθρωπος είναι έντιμος και σταθερός στα αισθήματα του, ο χαρακτήρας του ή της συντρόφου και τα εσωτερικά χαρίσματα μετράνε περισσότερο για αυτόν από την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, οι φιλίες του είναι γενικά σταθερές και διαρκείς. Έχει αυτοέλεγχο και την εσωτερική δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής. Γενικά, οι ευμενείς σχέσεις Κρόνου-Αφροδίτης ενισχύουν το χαρακτήρα του ανθρώπου δίνοντας μια τάση για οικονομία και επιχειρηματική ικανότητα, η οποία χαρακτηρίζεται από μέθοδο, σύστημα και εκμετάλλευση των ευκαιριών. Τα οικονομικά οφέλη μπορεί να προέλθουν κυρίως από ηλικιωμένα άτομα, επενδύσεις, εταιρίες, τραπεζικές εργασίες και ακίνητα.
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...