παρακαλώ περιμένετε...

Sun in 12th house-Dumbledore

  • queen of hearts @ 06.11.2010 15:31
    i'm not harry potter but a gemini sun is struggling its way in my 12th house.. Ειναι καταρα να εχεις την ιδια αναγκη, απλα να εισαι, σαν ολους τους αλλους αλλα να νιωθεις συνεχεια οτι εισαι σε λαθος μερος.. Τα παντα ειναι μια οφθαλμαπατη και καθε μερα ζεις στα ορια του συνειδητου με το ασυνειδητο. Αταιριαστος, περιεργος, περιθωριοποιημενος κι αν οχι, σιγουρα υποκρινομενος καποιον πιο φυσιολογικο με απολυτη ακριβεια λογω οξυμενης παρατηριτικοτητας, μνημης και ενστικτου.
    Διατρεβλωμενα προσκολλημενος στην αληθεια και την ηθικη της κοινωνιας ενω η δικη σου διαρκως αγνοειται σε καποια παραλληλη πραγματικοτητα, χωρις να κρινεις , κατατασσεις ακαταπαυστα τους ανθρωπους σε κατηγοριες και τον ανεπαρκη εαυτο σου- οποιον εαυτο σου - πετας στον καιαδα. Ο μοναδικος δικαστης εισαι εσυ και ο ενοχος μονο εσυ, παντα εσυ. Γιατι δεν μπορεις να εισαι σαν τους αλλους, ουρλιαζει ο δικαστης.. Γιατι δεν μπορεις να με δεχτεις οπως ειμαι, απολογειται ο δικαζομενος..
    Θαρρεις πως εισαι ο πιο δικαιος και αμεροληπτος απο ολους γιατι πρωτα εσυ εκρινες πως εισαι ο πιο αμαρτωλος, ο πιο σιχαμερος απο ολους.  Κι οσα επιλεγεις να ζεις σου αξιζουν. Τα χειροτερα. Και ποτε να μην φανεις αδυναμος. Ο εαυτος σου σιχαινεται τους αδυναμους- οσο κι αν τους υπερασπιζεται.. Το κανει για να σταματησουν να ειναι, το κανει για να μην τους εχει γυρω του.
    Ενας ηλιος στο δωδεκατο, ειναι χαμενος, παγιδευμενος στο λαβυρινθο της συνειδησης.
  • mattafix @ 06.11.2010 15:40
    Πολλά Likes στα ποστ των διδύμων....Ειδικά της queen χτύπησε κέντρο....
  • no bonds @ 06.11.2010 17:09
  • ~Star mimic @ 06.11.2010 18:55
    Πολυ σωστά Queen! Διάνα..
    Ενας ηλιος στο 12ο, τρομάζει όταν νιώσει αδύναμος αλλά παράλληλα  νιώθει τόσο δυνατός που μπορεί να υπερκεράσει τα πάντα.Απο συναισθήματα , καταστάσεις, εμπόδια.Συχνα νιώθει πως δεν εχει βγάλει συμπέρασμα σωστό για τίποτε,όλα δεν ισχύουν και ξάφνου βυθίζεται εκει που γνωρίζει τα πάντα, αντικειμενικες αληθειες..Ποσο αληθινο μπορει να ειναι αυτο; Παρα πολύ και καθόλου..

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...