παρακαλώ περιμένετε...

προς ¨΄ δικηγορ勤 χαχα ασ γελασω cicilia

  • boa @ 01.10.2010 13:27
  • LittleGemini @ 01.10.2010 13:42
    Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ένα σχόλιο - απάντηση το γράφουμε στο κουτάκι κάτω από το ποστ με τίτλο "ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ".
    δεν ανοίγουμε καινούριο τόπικ με κάθε μας απάντηση γιατί σωθήκαμε.
    Και για ποιο λόγο οξύνεις τόσο τα πνεύματα (και μάλιστα με χρονοκαθυστέρηση)? Deja vu! Το είδαμε χτες αυτό το έργο με άλλη πρωταγωνίστρια ( ή μάλλον..β' γυναικείο. ο α' δικαιωματικά στη fire )
    Τι ακριβώς θέλεις? >Γιατί κάπου διάβασα "μην ασχολείστε άλλο" αλλά έχεις γεμίσει τον τόπο ποστς, και μάλιστα εριστικά. το συγκεκριμένο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ και συκοφαντικό για την silia και μάλιστα για την επαγγελματική της ιδιότητα. Όμως....guess what....Η sillia ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ειναι ενα nickname. Πίσω από αυτό υπάρχει μια προσωπικότητα που μπορεί να τσαντιστεί, αλλά ως nickname (όχι δημοσίως κατοχυρωμένο. πχ "pitsirikos") ούτε θίγεται (καθότι δεν είναι προσωπικότητα) ούτε συκοφαντείται. Νομίζω.
    Κατά τα λοιπά....σκορδοκαήλα της της silias μάλλον!
    το θέμα είναι....εσύ τι ακριβώς παριστάνεις και ΤΙ ΘΕΣ τέλοςπάντων? Μπας και το βρούμε και στο δώσουμε, και ησυχάσουμε!!!
  • TheHunter69 @ 01.10.2010 14:11
    LittleGemini 
     
     
  • elinamale @ 01.10.2010 14:15
    vprs παρακολουθώ κι εγώ τι γίνεται κάποιες μέρες τώρα:
     
    αστρολογικά: 1. δεν μπορείς να κάνεις λόγο για τους κριούς γιατί έχεις άρη στον 1ο οίκο που σημαίνει ότι λειτουργείς σαν κριός και 2. έχεις άρη αντίθεση με ουρανό [αυτόν τον τελευταίο στον 7ο οίκο] που δείχνει ότι λειτουργείς επιθετικά στις σχέσεις σου με τους άλλους. [αυτήν την όψη την έχω κι εγώ, για να μη νιώθεις μόνη...].
     
    γενικά τώρα [αν και δεν με ρώτησε κανείς] ας τοποθετηθώ:
    1. πραγματικά δεν γνωρίζω τα μηνύματα και όπως λέει ο σταρντομ δεν με ενδιαφέρει να τα μάθω,
    2. μπορεί η γλώσσα ορισμένων εδώ μέσα να είναι ειρωνική, τσουχτερή και ίσως προσβλητική για τα δικά σου δεδομένα. Αυτό το καταλαβαίνω. Αυτό όμως δεν σε αναγκάζει να συνομιλείς μαζί τους και δεν σου δίνει το δικαίωμα να απειλείς. Όπως και στη ζωή, έτσι και στην διαδικτυακή πραγματικότητα, κανείς δεν μας αναγκάζει να φάμε στη μούρη έναν άλλο άνθρωπο. Και φυσικά το χιούμορ ή ο χαρακτήρας μας δεν ταιριάζει με όλους. Αυτό είναι το αρχικό δεδομένο και θα έπρεπε να το γνωρίζουν όλοι όσοι συνομιλούν εδώ: κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο και κανείς δεν υποχρεούται να ανεχτεί τον άλλο ούτε δικαιούται να τον προσβάλει.
    3. Όταν νιώσεις προσβεβλημένη εδώ μέσα, μπορείς κάλιστα να το κοινοποιήσεις στους συνομιλητές σου. Το έχω κάνει στο παρελθόν για χαρακτηρισμό [κοκουλίνι μου εσύ! ] και φυσικά η όποια παρεξήγηση ελύθη.
    4. Δεν θα πω αν τα ποστ σου είναι κουραστικά ή όχι. Όταν όμως υπάρχουν άλλοι τρόποι να λύσεις κάποια πράγματα [όπως οι παραπάνω], σκέψου ότι  ίσως με αυτήν την προσωποποίηση σε άτομα [τα οποία ενδέχεται να σε έθιξαν, όμως τώρα έχουν σταματήσει], μήπως εσύ είσαι αυτή που εκτίθεσαι στην κοινότητα αυτή.
    Αυτά...  
  • mattafix @ 01.10.2010 14:48
    Τρελό spamming η διδυμίτσα....Εύγε....Αναμένουμε επόμενο strike...
  • elinamale @ 01.10.2010 15:13
    τα είχε ανεβάσει μόνη της η κοπέλα για να τη βοηθήσει κάποιος με συναστρία...
    ανία.... άσχετο...

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...