παρακαλώ περιμένετε...

marunique

  • selene @ 29.08.2010 02:55
    Καλησπέρα!
     
    Εγώ πραγματική γνώστης δεν είμαι αλλά ως γνήσιο διδυμάκι με γενέθλια επίσης 06/06 θέλω να σε ρωτήσω το εξής: Θέλεις να είσαι το μοναδικό κορίτσι που θα αγαπήσει ή το μοναδικό που θα κοιτάει?
     
    Έχει διαφορά! Και άντε και σε αγάπησε, εσύ θα αντέξεις να μείνεις κολλημένη με έναν άνθρωπο for a long time? Ξέρω από προσωπική πείρα ότι οι Δίδυμοι και ερωτευόμαστε και πιστοί είμαστε σε ένα άνθρωπο αλλά όσο ερωτευμένοι και να 'μαστε το μάτι θα παίξει. Και θα φλερτάρουμε, και επιβεβαίωση θα αναζητήσουμε και ίσως πάμε και παρακάτω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον άλλον, απλώς ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να βλέπουμε κάθε μέρα τα ίδια άτομα και να κάνουμε τις ίδιες κουβέντες στα ίδια στέκια.
     
    Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά όταν αγαπάω ελπίζω ο άλλος να ανταποδώσει το συναίσθημα, θέλω να περνάω μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορώ, αλλά δε νιώθω την ανάγκη να κοιτάει μόνο εμένα. Αν είναι κολλημένος πάνω μου βαριέμαι γιατί μετά από λίγο χάνεται η φρεσκάδα. Οκ, προσωπικά ίσως είμαι λίγο των άκρων γιατί δεν είχα θέμα με το φίλο μου ούτε όταν μου είπε ότι κοιμήθηκε με κάποια άλλη. Αυτός περίμενε ποτήρια στο κεφάλι κι εγώ απλά ένιωσα ξανά ελεύθερη να φλερτάρω χωρίς τύψεις και μετά από μήνες ακόμη και να κοιμηθώ με κάποιον άλλο κι εγώ.
     
    Η αγάπη, η καψούρα και το κόλλημα είναι διαφορετικά πράγματα. Και οι δίδυμοι αγαπάμε, το να κοιτάξει αλλού ή να φλερτάρει με άλλες δε σημαίνει ότι δεν ξέρει ν' αγαπάει. Αν εσύ νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, τι αξίζεις, κι ότι αλλού δε θα βρει καλύτερα, τότε στο τέλος σε 'σενα θα γυρνά... Απλά φρόντισε με γλυκό τρόπο να του δείξεις ότι δε σε πειράζει τι κάνει φτάνει να ξέρεις ποια είναι η κατάσταση μεταξύ σας.
     
    Α... και ότι τις ελευθερίες που απολαμβάνει αυτός τις δικαιούσαι κι εσύ...

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...