παρακαλώ περιμένετε...

Wx Toksoth...

  • sideways @ 26.08.2010 22:40
    στο λενε.
  • christian9*** @ 26.08.2010 22:43
    ω,ναι!θα συμφωνησω
  • sarahschuster @ 26.08.2010 22:52
    aouts.. ok na perimenw na mou to pei. alla kontevei na me skasei! de thelw na piesw thn katastash gt einai ligo mperdemenh..  alla ayth h anapofasistikothta (tou allou.. me th dikh mou exw symfiliwthei pia..) me trelainei. 
  • christian9*** @ 26.08.2010 22:55
    ποσο καιρο ''περιμενεις''?
  • sarahschuster @ 26.08.2010 22:58
    to kollhma proyphrxe.. mallon perimenw kana 6mhno, apo tote dld pou xwrise. k to thema einai oti eimai enas apo tous logous pou xwrise.. 
  • christian9*** @ 26.08.2010 23:06
    νομιζω οτι εχει περασει αρκετος καιρος...οι τοξοτες συνηθως αυτο που θελουν το διεκδικουν κ δε το αφηνουν.εισαι σιγουρη πως εχει χωρισει?αν σε θυμαται μια φορα το 2μηνο μαλλον κατι εχει να κρυψει κ αυτα περι ειλικρινειας κ μ@@@κιες που λενε  γι αυτους δεν ισχυουν,παρα μονο σε μια περιπτωση..οταν θελουν να σε πληγωσουν.κατα τ αλλα κ για σχεση να μη σε θελει δυσκολα θα στο πει,αν του καλυπτεις καποια κενα.θα λεει γενικοτητες,του τυπου ''δεν ειμαι σε φαση για σχεση,γιατι τωρα χωρισα'',κτλ.δεν ξερω..μη πεφτεις με τα μουτρα παντως.αν μπορεις συμπεριφερσου του,οπως κ αυτος αλλιως καν την πριν φας το χοντρο κολλημα..! που λενε  γι αυτους δεν ισχυουν,παρα μονο σε μια περιπτωση..οταν θελουν να σε πληγωσουν.κατα τ αλλα κ για σχεση να μη σε θελει δυσκολα θα στο πει,αν του καλυπτεις καποια κενα.θα λεει γενικοτητες,του τυπου ''δεν ειμαι σε φαση για σχεση,γιατι τωρα χωρισα'',κτλ.δεν ξερω..μη πεφτεις με τα μουτρα παντως.αν μπορεις συμπεριφερσου του,οπως κ αυτος αλλιως καν την πριν φας το χοντρο κολλημα..!
  • sarahschuster @ 26.08.2010 23:40
    nai eimai sigourh gt eimaste  k filoi. vlepomaste 2-3 fores mes th vdomada. gia na ginw safhs.. den exei ginei tpt metaxy mas oute oso eixe sxesh oute meta, egw toulaxiston den to exw afhsei na symvei.. (to logo as mn ton anaferw kalytera) fovamai mhpws ayto tn exei apotharrynei.
     
    ayto gia ta moutra pou les, mallon ta exw spasei..
     
    thn exeis pathsei apo toksoth na ypothesw?
  • dora antoniou @ 26.08.2010 23:59
    geia sas koritsia..pisteuw pws oi to3otes diskola ekfrazun auta pu noiwthun..isws epeidi den thelun desmeuseis..protimun tin eleutheria tus,kiriws otan tus exei tixei kati poli xontro!!!mu exei tixei 2 fores..tin prwti fora efaga megalo kollima!!ti deuteri fora tin eixa kanei me elafra pidimatakia giati den antexa na 3anaperasw tin idia fasi me deutero to3oti..k simeiwse exw wroskopo to3otitus vriskw poli argus anthrwpus se oti kanun..
  • christian9*** @ 27.08.2010 00:43
    εχω κ φιλους τοξοτες,αλλα ειχα κ σχεση.φαντασου οτι δεν τον ηθελα κ δεν του εδινα κ σχεδον καμια ελπιδα κ τελικα με καταφερε!!γι αυτο σου λεω,εμπειρικα αλλα κ απο οτι βλεπω απο αλλους τοξοτες οταν ερωτευονται κυνηγουν κ διεκδικουν.ναι,αν εισαι σε σχεση δεν εκφραζουν κ πολυ ευκολα αυτο που αισθανονται,αλλα η αδιαφορια τους ισοπεδωνει οποτε ανοιγονται πρωτοι γιατι εχουν αναγκοι να κανεις κ συ το ιδιο.εσυ γιατι πιστευεις οτι δεν ειστε μαζι ομως,αφου ησουν κ ενας απο τους λογους που χωρισε/
  • christian9*** @ 27.08.2010 00:48
    γεια dora!θα συμφωνησω k mazi soy bebaia.αν τους εχει συμβει κατι χοντρο,προτιμουν την ελευθερια τους κ δυσκολα ξεκολλουν απ αυτο..
  • mattafix @ 27.08.2010 00:55
    Βρε πολύ σουξέ τώρα τελευταία τα τοξοτάκια!!!Μπράβο στη φυλή μας!!! Επιτέλους δραστηριοποιείται......Πέρα από την πλάκα και καθαρά αστρολογικά το στυλ Τοξότη που περιγράφεις και εσύ και η dora antoniou μου θυμίζει πολύ έντονες επιρροές από Σκορπιό (ψυχοβγάλτης) και Αιγόκερω (αργός) που είναι λογικό να παίζει λόγω γειτνίασης. Μην ξεχνάς ότι τα Φώτα κυμαίνονται συνήθως +-2 ζώδια σε σχέση με τον ήλιο συνήθως. 
    Οσον αφορά το κομμάτι του φόβου δέσμευσης που προσάπτεται είναι αληθινό αλλά και απόλυτα δικαιολογημένο. Ο Τοξότης θέλει ένα σύντροφο στην περιπέτειά του, ένα φιλαράκι με το οποίο έχουν πολύ καλή σεξουαλική χημεία και καλή εγκεφαλική επικοινωνία. Δεν ψάχνει το βάθος του Σκορπιού -Ελα να γίνουμε ένα. Για τον Τοξότη του αρέσει που είναι ένας και κατά τη διάρκεια της σχέσης επιμένει να αντιμετωπίζει και τον εαυτό του και τον άλλον σα μονάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δυσανασχετεί με το μαζί. Απλά για παράδειγμα δεν έχει ανάγκη από παρέα για να πάει στο μάρκετ όπως ένας ζυγός. 
     
    Γιατί παίζει πολύ Αξονας Διδύμων - Τοξότη τόσο έντονα;;; Μα γιατί είναι αντίθετες όψεος ίδιου νομίσματος. Είναι τα απέναντι και αυτό από μόνο του εξασφαλίζει ένταση και αρμονία μαζί αφού έχουν τουλάχιστον παρόμοια ενδιαφέροντα και κοσμοθεωρία. 
     
    Πώς καταλαβαίνεις εαν γουστάρουν; Τους ρωτάς ευθέως μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στάνταρ θα σου πουν μπαρούφα αλλά μετά θα καταλάβουν ότι τη χάσανε την ευκαιρία και θα ξεκουνηθούν. Εσύ πάντως μην είσαι τόσο δεδομένη ή κολλημένη σε αυτόν. Αστον να νομίζει ότι δεν είναι δα και τόσο σημαντική πνευματική πρόκληση. Αμφισβήτησέ τον αλλά χωρίς να τον προσβάλλεις και προς Θεού μην αρχίσεις ζήλιες και κτητικότητες. Τις απεχθάνόμαστε. 
     
    Αυτά και καλά κουράγια
     
    Υ.Γ. Θέσε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο περιμένεις να κάνει κίνηση και αφού περάσει προχώρα στον επόμενο. Τα κολλήματα δεν είναι χειροπιαστές κατάστάσεις και μόνο το χρόνο σου τρώνε και δε ζέις και τίποτα της προκοπής. 
  • sarahschuster @ 27.08.2010 00:58
    giati fovomaste poly na eimaste mazi giati tha plhgwthoun anthrwpoi k den kseroume an aksizei ton kopo.
     
    exw k egw filous toxotes k antres k gynaikes k einai poly eilikrinh atoma. kynhgoun ayto pou theloun alla otan ftasoun sto amhn... thewrw oti einai arketa eyais8htoi k kamia fora ayto toys kanei deilous.
  • sarahschuster @ 27.08.2010 01:01
    mattafix exeis apolyto dikio..se ola nomizw! xreiazomai deadline dld e?? oh jesus christ...
  • toxovolos @ 27.08.2010 02:20
    Mattafiiiiix κανουμε θραυση!!! εγω εχω πεθανει στο φτερνισμα btw...
    saraschuster καταλαβαινω οτι υπαρχουν λογοι που θα μπορουσατε να φοβαστε ( αν κ δεν μπορω να τους φανταστω, μαλλον ειναι η ωρα δυσκολη..) αλλα εισαι σιγουρη οτι βλεπετε τα πραγματα με τον ιδιο τροπο? φυσικα κ χρειαζεσαι deadline.. προσυπογραφω αυτα που αναφερθηκαν για τους τοξοτες αλλα νομιζω οτι αν θελεις κατι τοσο πολυ βρισκεις τροπο ετσι δεν ειναι?? να σου πω την αληθεια δε νομιζω οτι σε δουλευει, αν ειχατε συζητησει καποια πραγματα(που μαλλον θα το εχετε κανει για να λες οτι εισαι στους λογους χωρισμους του) νομιζω οτι πρεπει να τα ξαναβαλεις και να τα δεις πιο καθαρα. ισως δεν ησουν η αιτια αλλα η αφορμη.. βαλε deadline και αν οχι σε εκεινον, βαλε στον εαυτο σου. keep walking.. οταν ενας τοξοτης σκεφτεται κατι 2η φορα δεν προκειται να το κανει στον αιωνα τον απαντα...
  • christian9*** @ 27.08.2010 02:25
    ενας ερωτας αξιζει παντα το κοπο..οποτε μαλλον πρεπει να το ζησετε.αν δεν μπαινεις στα χωραφια καποιου αλλου,δεν μπορω να καταλαβω πως θα πληγωθουν καποιοι επειδη δυο ανθρωποι επιλεγουν να ειναι μαζι..για να δισταζεις μαλλον κατι βλεπεις..ναι,σιγουρα πρεπει να ξεκαθαρισει το τοπιο πια.καλη τυχη ευχομαι κ..καλο κουραγιο!
  • sarahschuster @ 27.08.2010 12:29
    sas eyxaristw poly paidia gia tis apanthseis..
    christian9*** den mporw para na symfwnhsw alla otan zeis se mia koinwnia pou
    dyskolevetai na dexthei th diaforetikothta tote kamia fora prepei na thysiaseis
    thn proswpikh sou eytyxia an oi synthikes den einai evnoikes... kai ayto einai
    athlio. elpizw olo ayto na teleiwsei syntoma... thanks kai pali.
  • selene @ 29.08.2010 03:21
    Καλησπέρα!
     
    Είμαι με Τοξότη περίπου 8 μήνες (γύρω στους 5 καθαρούς αν βγάλεις χωρισμούς και σύντομες περιόδους φιλίας) και έχουμε μέσα σε 8 μήνες κάνει όσα τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν σε 8 χρόνια...  (πολύ σύντομη) Φιλία, ελεύθερη σχέση, σχέση-σχέση, απιστίες (που όμως και απιστίες δεν τις λες γιατί ήταν απλώς σαρκικό και για τους 2), 2-3 χωρισμούς, έχουμε υπάρξει η σχέση rebound ο ένας του άλλου (εγώ στη δική του σχέση στις αρχές μας και αυτός στη σύντομη αν και devastating σχέση μου κάνα μήνα μετά που είχαμε χωρίσει την τελευταία φορά).
     
    Γενικά σχέση τρενάκι! Και αυτά που λένε ότι θα σε διεκδικήσει? Μούφες. Θα το κάνει μέχρι να αποκτήσει επαρκή επαφή. Μετά θα αποτραβηχτεί και θα προσπαθήσει να αποφασίσει τι θέλει. Αλλά δε βιάζεται κιόλας να πάρει απόφαση... Βολεύεται όσο καλύπτεται συναισθηματικά από την παρούσα κατάσταση και θα θυμηθεί να κάνει κίνηση μόνο όταν είσαι όντως έτοιμη να πας παρακάτω. Το να προσποιηθείς δε λέει, θα το καταλάβει. Απλά πάρε την απόφαση να τον βάλεις σε δεύτερη μοίρα και να βρεις κάτι άλλο, εφάρμοσε την απόφαση αυτή, και θα δεις για πότε θα ξεκουνήσει!
     
    Και ναι: ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Ο μόνος τρόπος να τον κρατήσεις είναι να μη σε νοιάζει να τον δέσεις. Όσο λιγότερο ζηλεύεις τόσο περισσότερο κολλά! Μου το έλεγε ένας φίλος Τοξότης και δεν το πίστευα. Μετά γνώρισα το καμάρι μου, το εφάρμοσα και από τη στιγμή που αντί να αρχίσω να του πετάω ποτήρια που με ενημέρωσε ότι κοιμήθηκε με άλλη τον ρώτησα αν πήρε προφυλάξεις για να μην κολλήσουμε και τίποτα, αυτός κόλλησε σα βεντούζα.
     
    Οκ, πρέπει να είσαι από τη φύση σου άνετη και όντως να μη σε νοιάζει αν θα φλερτάρει κτλ. Όμως τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, από τη στιγμή που το πήρε απόφαση ότι είναι ερωτευμένος χρειάζεται γερανός για να τον ξεκολλήσεις. Έτσι ήταν και στην προηγούμενη σχέση του... Έκανε χρόνο να το ξεπεράσει και να τη διαγράψει και εμένα απλώς δε με ένοιαζε γιατί κι εγώ δεν καιγόμουν για αποκλειστικότητες και δεσμεύσεις.
     
    Δίδυμοι και Τοξότες είναι τόσο αντίθετοι που απλώς ολοκληρώνουν ο ένας τον άλλο. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα κάνει αλλά ξέρω ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με ισορροπεί απόλυτα. Γι'αυτό και όταν δεν ήθελα να είμαι μαζί του ερωτικά τον ήθελα ως φίλο και γι'αύτο και αυτός επέμενε να μείνουμε φίλοι τη φορά που πήρε την πρωτοβουλία να χωρίσουμε.
     
    Απλά κοίτα να βρεις καταρχάς τις δικές σου ισορροπίες και μετά να τις επιβάλεις και στη μεταξύ σας σχέση ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν κάνεις ότι πας παρακάτω και σε θέλει θα σε κυνηγήσει άμεσα (σχετικά). Αν δε σε θέλει, θα έχεις πάει εσύ παρακάτω. Διδυμάκι είσαι... Είναι στη φύση σου να τραβήξεις την προσοχή και τα βέλη του Τοξότη...
     
  • sarahschuster @ 29.08.2010 11:24
    καταλαβαινω τι λες.. φοβαμαι ομως οτι οταν δεν μπορω να αντισταθω να μπω τελικα σε σχεση με καποιον οτι χανω τον εαυτο μου, γινομαι αλλος ανθρωπος κ απο κει που ειμαι κουλ κ δεν βαζω κανεναν στο επικεντρο, ερχονται τα πανω κατω κ γινομαι πιεστικη! προσπαθω να μη το δειχνω στον αλλον κ ετσι το κεφαλι μου καταιγιζεται απο σκεψεις πασης φυσεως! τελοσπαντων.. ναι νομιζω οτι η σιγουρια κ ταυτοχρονα η ανασφαλεια που νιωθουν οταν εχουν την ελευθερια τους ειναι το κλειδι.. προς το παρον εγω ως διδυμι θα κανω αυτο που ξερω οσον αφορα ΕΜΕΝΑ.. νομιζω καταλαβες κ εσυ τι εννοω..  
    καλη συνεχεια με τους δυο σας! νομιζω οτι αν αυτα τα 2 ζωδια τα βρουν μετα δεν ξεκολλανε!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...