παρακαλώ περιμένετε...

αρχή σχιζοφρένειας????

  • anthiD @ 24.07.2010 03:18
    ..ειναι κάποιες στιγμες....σε ολους εχει συμβει αυτο ασχετως ζωδιων..!τι να πουμε κ μεις για τον κρονο δλδ?! 
    ..υπομονή! 
  • elinamale @ 24.07.2010 08:58
    Η μάχη με τον εαυτό σου είναι η χειρότερη όλων. Μην τα βάζεις μαζί του. Ένα κομμάτι θέλει κάτι ΤΩΡΑ. Ένα άλλο έχει μάθει να υπομένει και να δίνει χρόνο. Για συμφιλίωσέ τα! Κι εγώ νομίζω ότι αν όχι σε όλους, τουλάχιστον σε πολλούς έχει τύχει αυτό. Μην χτυπιέσαι σαν εμένα πιτσιρίκι όταν δεν μου έπαιρναν παιχνιδάκι. Όλοι θέλουμε κάτι. Όλοι το θέλουμε τώρα. Ο λόγος που δεν το έχουμε οφείλεται α) σε εμάς β) στην τύχη. Μόνο ό,τι αφορά σε μας περνά από το χέρι μας. Μόνο για αυτό μπορούμε να ανησυχούμε. Για εξέτασε: τι μάθημα προσπαθεί ο καλός θεούλης να σου δώσει από αυτήν την έλλειψη και ΔΕΝ εννοείς να το πάρεις, τι έκανες στραβά απέναντι στα θέλω σου, πού έκανες κακώς εκπτώσεις, πού δεν έκανες κακώς εκπτώσεις; Κάπως έτσι έρχεται η συμφιλίωση των κομματιών. Όσον αφορά στην τύχη, ε μπορείς να την ξεκουνήσεις αλλά όχι να την ελέγξεις. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει. Εγώ πάντως στην εύχομαι!!
  • anwen @ 24.07.2010 11:41
    @elinamale: σαν να ακούω τη μικρή φωνούλα μέσα μου   
    Αλλά επίσης το παιδί μέσα μου θέλει να γκρινιάξει, τόση ηρεμία δε μπορεί να την αντέξει ακόμα...πάντα είχε ένα δράμα να ασχολείται, πάντα ήταν ανικανοποίητο... θα το φέρω σε μια ισορροπία, μη σταματώντας να το ακούω βέβαια γιατί ένα ξέσπασμα μπορεί να κρύβει και αλήθειες
     
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Με επανέφερε στο δρόμο μου
     
    @anthiD: αν πάμε όλοι μαζί για χάπια λες να μας κάνουν έκπτωση? χιχι
     
  • anthiD @ 24.07.2010 12:33
    οντως elinamale πολυ καλα τα λες..anwen η λυση ειναι μεσα μας-κ την ξερουμε.. - αασε γιατι δεν εχουμε κ τοσα να μας τα φανε αυτοι!
  • elinamale @ 24.07.2010 13:05
    προς διδυμάκι: καλά τα δράματα, αλλά έχουν κλάματα. Ε, μην πηγαίνουμε γυρεύοντας και μετά καταριόμαστε τη μαύρη μοίρα... Ηρεμία, γαλήνη κλπ. Μου φαίνεται θα αρχίσω να ίπταμαι σαν τον Παΐσιο... Άσε το παιδί να παίξει μόνο του... Ο ενήλικος, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία! Έως πότε θα καβ*ομπεμπεκίζουμε;
    Προς ζυγάκι: Συμφωνώ και επαυξάνω. Όχι στα χάπια, ναι στο σεξ [το καλύτερο χάπι] και δωρεάν, εκτός κι αν έχουμε καβατζώσει τα 60 και βάλε... Εκεί μάλλον το χώνεις το χέρι στην τσέπη ακόμα και για το σεξ... Γμτι!
    Κορίτσια, δύναμη ε!!!
     
  • anwen @ 24.07.2010 15:29
    Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!!!!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...