παρακαλώ περιμένετε...

ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

  • astropeleki @ 01.07.2010 19:36
    εγω μονο τα τριγωνα πανοραματος ξερω...
    ....δε βοηθαω ε?
  • labtec @ 01.07.2010 19:42
    ....εμ βέβαια,,,το νου στο φαί και στην απόλαυση...!!!!
  • astropeleki @ 01.07.2010 19:46
    ειμαι στη τελευταια χρονια προοδευμενου Ηλιου στο ταυρο...ασε να απολαυσω και τιποτις....τελευταια μου ειναι...μετα μην ειδατε τον Παναη...
  • astropeleki @ 01.07.2010 19:47
    τι κανεις παιδι μου?..τι ψαχνουμε...?υπαρχει και το τριγωνο των Βερμουδων....
  • labtec @ 01.07.2010 19:56
    ...γνωρίζεις κάτι επ' αυτού του τριγώνου...?
     
  • astropeleki @ 01.07.2010 20:08
    των Βερμουδων...?...δε γυρισε ποτε κανεις να μας πει......εγω μια φορα δε περασα...
  • astropeleki @ 01.07.2010 20:10
    Λαμπη...εχω να κανω κατι δουλειες και βρισκομαι σε αρνηση...θελω διακοπες...
  • labtec @ 01.07.2010 20:13
    ...ο δρόμος ανοιχτός..και τα μαντρόσκυλα δεμένα...οπότε/α...??
  • astropeleki @ 01.07.2010 20:47
    κανει βαρεμαρα....
  • moisture666 @ 02.07.2010 14:47
     ta shmantikotera sxedia planhtikwn opsewn se ena gene8lio xarth einai to tau- tetragwno, to megalo trigwno k o megalos stauros.
     
    ..megalo trigwno...
    ...to atomo mporei na einai polu gohteutiko, alla merikes fores auto to sxedio auto to sxedio mporei na pro3enhsei adunamia.taseis gia prospoihsh k mia wxadelfikh stash prepei na lhf8oun upopsh.
    ean uparxoun  polla megala trigwna, tote to atomo exei mia tash na ekmetalleuetai tous allous, na 8ewrei  pragmata ws dedomena, skeptomeno toi mporei na "th glutwsei"-kati pou polles fores to katafernei.ena megalo trigwno einai kalutero otan sunodeuetai apo ena tau-tetragwno, epiferontas etsi mia isorropia, h' otan sunodeuetai apo ane3arthta tetragwna k anti8eseis, prosdidontas s8enos sto xarakthra tou an8rwpou.
     
    twra, apo ena allo vivlio....
    tria trigwna  pou sundeontai shmainei...apisteuto dunamiko k epituxia
  • Stardome* @ 02.07.2010 16:00
    labtec, όπως φαντάζομαι θα γνωρίζεις ήδη πλανήτες που σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους δείχνουν πως οι ορμές/τάσεις/ενέργειες που συμβολίζονται απ' αυτούς λειτουργούν συναινετικά, συνεργατικά, με αρμονία - όχι μόνο δεν μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου αλλά στην ανάγκη ο καθένας μπορεί να δώσει μια χείρα βοηθείας στους άλλους δύο....
    Θα πιάσω πρώτα τους προσωπικούς σου πλανήτες που συμμετέχουν στο τρίγωνο (πάντα οι προσωπικοί πλανήτες είναι το σημείο εκκίνησης γιατί είναι δικοί μας!), δηλαδή τον Ήλιο και τον Άρη.
    Οι ευνοϊκές όψεις Ήλιου - Άρη (τρίγωνο κυρίως και μετά εξάγωνο) δίνουν χαρακτηριστική άνεση στην δυναμική (Άρης) έκφραση του Εγώ (Ήλιος). Θα την συναντήσεις σε ανθρώπους που τους αρέσει ο ανταγωνισμός, οι διαμάχες, η δράση. Για όποιον/α την διαθέτει δεν υπάρχουν κολλήματα ή ενδοιασμοί στο να υποστηρίξει (συχνά φανατικά) την άποψη του/της, να διαχωρίσει τη θέση του από τις απόψεις ή τις απαιτήσεις του συνόλου ή της οικογένεια του/της (Ήλιος και Άρης είναι κατεξοχήν δύο πλανήτες έκφρασης της προσωπικής ανεξαρτησίας). Η αίσθηση που αποκομίζουν αυτοί οι άνθρωποι για τον εαυτό τους είναι πως είναι άμεσοι, ειλικρινείς, δραστήριοι. Από την άλλη, όπως και σε όλες τις όψεις Άρη - Ήλιου, έχουμε δυσκολία να συμβιβαστεί κανείς με απόψεις που δεν ταιριάζουν με τις δικές του, υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του/της και δυσπιστία απέναντι στους άλλους, συνεχή ανάγκη να συμβαίνουν/να εξελίσσονται πράγματα (αν δεν συμβαίνει τίποτα καινούργιο/διαφορετικό αισθάνονται εγκλωβισμένοι ή σε μεγάλη ένταση) και να έχουν καινούργιους στόχους (συνήθως επαγγελματικούς ή κοινωνικούς)...
    Σε δεύτερο επίπεδο κοιτάμε τα ζώδια των δύο πλανητών... Δίδυμοι και Υδροχόος είναι κατεξοχήν ζώδια που πιστεύουν στην δύναμη της σκέψης και της επικοινωνίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το κανάλι έκφρασης της όψης Ήλιου - Άρη είναι καθαρά μέσα από την κοινωνική σφαίρα της ζωής. Έτσι λοιπόν  ο Ήλιος στους Διδύμους λέει: "Για να αισθάνομαι ο εαυτός μου πρέπει να επικοινωνώ, να παίρνω πληροφορίες, να έχω ετερόκλιτα ενδιαφέροντα, να σκέφτομαι από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες το ίδιο ζήτημα, να παίρνω πλήθος απόψεων, να ταξιδεύω, να εξερευνώ". Ο Άρης στον Υδροχόο λέει: "Δύναμη είναι να έχεις ευρύ κοινωνικό κύκλο, να έχεις φίλους για να στηρίζεσαι και να στηρίζεις, να έχεις ένα κοινωνικό/πολιτικό σκοπό που σε εκφράζει, να συνεισφέρεις στην κοινωνία την οποία ζεις, να δοκιμάζεις αυτό που οι πολλοί απορρίπτουν, να καινοτομείς, να έχεις μια ιδεολογία και έναν ηθικό κώδικα και να προσπαθείς να τον μεταδόσεις/κοινωνήσεις στους γύρω σου"... Όπως βλέπεις από τη φύση τους αυτές οι προτάσεις, τα αιτήματα των δύο πλανητών κουμπώνουν μεταξύ τους, εξ ου και Δίδυμοι και Υδροχόος ανήκουν στο ίδιο στοιχείο και πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια κάνουν τρίγωνο.
    Και πάμε τώρα στον Ουρανό και στο τι συνεισφέρει στο σχηματισμό του τριγώνου Άρη - Ήλιου. Αρχικά σε αυτούς τους σχηματισμούς ένας εξωκρόνιος πλανήτης κρίνεται μόνος του, δηλαδή το ζώδιο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. 
    Ο Ουρανός πρώτα απ' όλα δείχνει πως ο έμφυτος δυναμισμός, η υποστήριξη του εγώ, η μαχητικότητα εκφράζονται με εξάρσεις - όταν υποστώ καταπίεση από κάποιον ή μια κατάσταση ή όταν κάποιος προσπαθεί να με αναγκάσει να λειτουργήσω κόντρα στη φύση μου ξεσπάει η όψη Ήλιου - Άρη: επιτίθεμαι, γίνομαι απότομος, απαντάω με αιχμηρά λόγια (Δίδυμος ε!)... Σε ένα δεύτερο επίπεδο ο Ουρανός κάνει αδιαπραγμάτευτη την απαίτηση για ανεξαρτησία - θα πολεμήσω (Άρης) για να υποστηρίξω την προσωπική μου (Ήλιος) ανεξαρτησία (Ουρανός). Ακόμη και μέσα στις σχέσεις μου απαιτώ αέρα, απόσταση, ιδιωτικό χώρο. Όμως ο Ουρανός είναι ένας συλλογικός πλανητής, αυτό σημαίνει πως Εγώ (Ήλιος) καλούμαι να πολεμήσω (Άρης) για την εξέλιξη/υποστήριξη του συνόλου (Ουρανός). Συνεπώς, κλείνοντας το αέρινο τρίγωνο, είναι σαν η προσωπικότητα (Ήλιος) να βρίσκεται σε μια σχέση συγκοινωνούντων δοχείων με το κοινωνικό κύκλο και την κοινωνία (Ουρανός). Χρειάζεται συνεχώς την αλληλεπίδραση με τον κόσμο για να αντλεί δυναμισμός, ενέργεια, ενδιαφέρων και να καλλιεργεί την ανάγκη για διεκδίκηση και εξέλιξη (Άρης) και ταυτόχρονα η ενέργεια αυτή πρέπει να γυρίσει πίσω στον κοινωνικό περίγυρο ή και την ίδια την κοινωνία για να την επηρεάσει, να την αλλάξει, να την κινητοποιήσει ή να πολεμήσει εκ μέρους της...
    (Φυσικά ένας τέτοιος σχηματισμός έχει προεκτάσεις και σε άλλα κομμάτια της προσωπικότητας σου αλλά είναι ήδη αρκετά μακροσκελές αυτό που έγραψα. Για παραπάνω απορίες επανέρχεσαι όποτε θες...)
  • labtec @ 02.07.2010 18:59
    ....Stardome...υποκλίνομαι στην ιδιαίτερα αναλυτική σου διατύπωση, μου ανέλυσες κατά τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον τριγωνικό σχηματισμό των πλανητών.
    Οντως με μια λέξη "ακτινογράφησες", όπως λέμε εμείς οι ΙΙμοι, ενα κατεξοχήν μέρος της προσωπηκότητάς μου.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπειριστατωμένή σου ανάλυση και διατύπωση..!!!

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...