παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΤΗΣΙΑ πρόβλεψη...και καθυστερημένες απορίες!

Αποσπάσματα από την ετήσια πρόβλεψη για τους Διδύμους.

Κρόνος (το μεγάλο στοίχημα).

Τα στάρνταρντς ανεβαίνουν - ο έρωτας δεν είναι μια απλή υπόθεση αλλά μια πολύ σοβαρή  διαδικασία που παραβλέπει την καρδιά και επικεντρώνεται στη λογική.

Σχέσεις/Ερωτικά

Ο Κρόνος θα βρίσκεται όλο το χρόνο στον 5ο οίκο σου (εκτός από 8/4-22/7 που με ένα πισωγύρισμα στην Παρθένο σου θυμίζει και πάλι τα χρόνια 2007-2009) με αποτέλεσμα ο έρωτας να αλλάζει μορφή. Είναι γνωστό πως ένας Δίδυμος ερωτεύεται ταχύτατα και εγκεφαλικά, αλλά πλέον αυτό παύει να ισχύει. Ο έρωτας σημαίνει ψυχικό δέσιμο (είναι και ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο σου) και αυτό σημαίνει πως η καρδιά σου (και όχι το μυαλό σου) θα χτυπήσει δυνατά για τον άντρα/τη γυναίκα που θα γίνει και συμμέτοχος/η στη δημιουργία οικογένειας.

 

Και αναρωτιέμαι...αυτά τα δύο είναι λίγο αντίθετα μεταξύ τους?! ή εγώ βρίσκομαι σε τέτοια σύγχιση και σε τόσο μεγάλο "συναισθηματικό μπάχαλο" που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα μήλα από τα αχλάδια? Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η απάντηση ήταν απλώς ΝΑΙ. Γιατί οι μέρες (μετά την έκλειψη στις 26/6) έχουν φέρει τα πάνω κάτω! Γιατί η λογική κι όχι απλά η καρδιά ήταν ο γνώμονας από την αρχή της χρονιάς κι έφερνε έναν αέρα νέου και σταθερού και ασφαλούς. Και ξαφνικά ....? Σε εμένα αυτό το "ψυχικό δέσιμο", αυτή η καρδιά που χτυπάει δυνατά για κάποιον συγκεκριμένο εδώ και χρόνια και πάει κι έρχεται, πήρε τα ινία και κάνει ότι θέλει!? πισωγυρίζοντας ταυτόχρονα?!

Από την πρόβλεψη του Ιουνίου: 26/6 - Σεληνιακή έκλειψη στη 5η μοίρα του Αιγόκερω: Όλη αυτή η δραστηριότητα στον 8ο οίκο σου τον τελευταίο χρόνο (Πλούτωνας, διαδοχικές Εκλείψεις) δεν σε αφήνει να ξεμπλέξεις το συναισθηματικό σου μπάχαλο. Μα δεν καταλαβαίνεις πως αυτό είναι το νόημα; Να κατανοήσεις πως υπάρχει ένα κουβάρι πάθους, σεξουαλικών αναγκών και καταπιεσμένων συναισθημάτων που πρέπει να αρχίσεις να ξεμπλέκεις κάποια στιγμή; Μήπως με την τωρινή έκλειψη έχεις ξανά την ευκαιρία να δουλέψεις τη σχέση σου με έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχατε σωστό timing;  

 Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι....ξετυλίγεται το συναισθηματικό κουβάρι...και μπαίνουμε στη φάση ευκαιρίας "να ξαναδουλέψουμε τη σχέση μας με έναν άνρθωπο που ποτέ δεν είχαμε σωστό timing". μετά τις 22/7 και το τέλος του "πισωγυρίσματος" του κρόνου, τι? καρδιά ή λογική? 

Οι προβλέψεις είναι βασανιστικά ακριβείς....και ταυτόχρονα βασανιστικά διττές. Προφανώς...λογικό είναι. Απλά εμένα το μπέρδεμα μου είναι τελικά...στο υπόλοιπο της χρονιάς, περί έρωτος...ΛΟΓΙΚΗ ή ΚΑΡΔΙΑ?  Αυτό το "πισωγύρισμα" του κρόνου στην παρθένο πως σχετίζεται με την έκλειψη που μόλις πέρασε και το συναισθηματικό "ξεκαθάρισμα", αν τυχαίνει να...συμπίπτουν στο ίδιο άτομο? 

 Ευχαριστώ όποιον απαντήσει κι εύχομαι σε όλους καλά ξεμπερδέματα, γιατί απ' ότι φαίνεται κι από ότι βλέπω στους γύρω μου, αυτές τις μέρες κανείς δεν είναι ιδιαιτέρως καλά :) 

Καλημέρα σε όλους!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...