παρακαλώ περιμένετε...

singing in the kafswnas!

  • astropeleki @ 29.06.2010 18:01
    μακρια να σωθεις......ειστε τωρα εσεις οι κρονιασμενοι για μαχες??Απο Σεπτεμβρη και βλεπουμε παλι...ψαξε κατι πιο ησυχο και σιγουρο...δε μπορει,ολο και κατι θα βρεις...
    (αγωνιστικους χαιρετισμους στο κριαρι που υπηρξε πιο γρηγορο κι απο ΙΙ...εσκασε μυτη,παρκαρε κι εφυγε......lol)
  • LittleGemini @ 30.06.2010 10:51
    +1 στο ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ! Μιλάμε για μεγάλη ζημιά. Αποχή από κάθε είδους συναίσθημα όμως. Ούτε καλό ούτε κακό. Ούτε καν της απάθειας ή της άρνησης. Το απόλυτο τπτ!
    Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η περίοδος....αλλά μέσα στο γενικότερο μπάχαλο, έχει το χαβαλέ της (αν δεν μπορούμε να την αλλάξουμε...ας την διασκεδάσουμε!) ψηφίζω χορευτικό...γενικότερα!
     
    +1 για το κριάρι... δεν έχω πρόβλημα με τα κριάρια. Αλλά καθότι περήφανη δίδυμος (με ήλιο, σελήνη ΚΑΙ ερμή στους διδύμους!!!πιο δίδυμος μάλλον δεν γίνεται! ωροσκόπος στον παρθένο ίσως με σώζει - ή με καταστρέφει- λίγο!) έχω να σου πω....ΒΟΥΡ! η περίοδος είναι πολύ ότι να 'ναι, δεν βλέπω να μας σώζει τίποτα εκτός από την τρέλα! 
    btw να σε πληροφορήσω ότι από πολύ...έγκυρες πηγές μαθαίνω ότι όλοι οι γεννηθείς μετά το '90 διαθέτουν ενσωματωμένο τσιπ "συντονισμένου συστήματος επίθεσης"!!!!! το φαινόμενο ακόμα διερευνάται, αλλά τελευταία τα κρούσματα (σε όλες τις γεννημένες μεταξύ 83-88) πληθαίνουν ανησυχητικά! hahahaha!
    Καλά ξεμπερδέματα! 
     
    Υ.Γ. astropeleki αυτό το "κρονιασμένοι" με τάραξε. έχω μπερδευτεί με τα του Κρόνου. Από Σεπτέμβρη πάλι οι τρέλες ή τα ήσυχα? γιατί ένας χαμός επικρατεί!
  • astropeleki @ 30.06.2010 11:14
    στατιστικα μιλωντας παντα...αμα δε τη κανει ο ΙΙ τη μλκ του οσο ειναι μικρος...τοτε ποτε θα τη κανει???Τι θα εχει να διηγειται στα 50 του???για αυτο καντε κανα γαμο και κανα παιδι πριν 30αρισετε με οποιον εχετε μπροστα σας και μετα ελατε να πουμε πως τη παθατε και εγκλωβιστηκατε......ελαχιστοι υποστηριξαν τις επιλογες τους...τελικα
  • LittleGemini @ 30.06.2010 11:40
    Μα...μήπως τλκ η "μλκ" αυτή (ή αυτές) είναι η επιλογή μας?
    Όσο για αυτό για το παιδί...με τρομοκράτησε! Όπως και να'χει...μετά θα έρθουμε να πούμε πως την πάθαμε ΝΑΙ αλλά πως εγκλωβιστήκαμε?ΠΟΤΕ!  Πάντα εγκλωβισμένοι κατά κάποιο τρόπο....αλλά πάντα ελεύθεροι! Ποτέ εγκλωβισμένοι από σχέση, αλλά από τον ίδιο μας τον εαυτό. Εμείς δυσκολεύουμε τη ζωή μας! it's true!
  • astropeleki @ 30.06.2010 14:56
    Μακαρι παιδι μου...αν δε ψοφησω,εδω θα ειμαι να σας καμαρωσω...και εννοειται οτι ολα ειναι επιλογη μας/σας...ειδικα για Διδυμο δε θα χρησιμοποιησω ποτε την εκφραση..."Α,τον καημενο,πως τη πατησε ετσι....!!"
    Μονοι σας φτιαχνετε το κλουβακι σας και μπαινετε μεσα...ειστε αρχιτεκτονες και πρωτομαστορες του ειδους....
  • astropeleki @ 30.06.2010 20:21
    μπα και δωρικου για πιο λιτες και αυστηρες γραμμες...μια χαρα ειναι......τι τα θες και εσυ τα πολλα στολιδια βρε συμπεθερα...???σαμπως εχεις και τιποτα στα γατια...???...πως να σε δικαιολογησουμε???
  • LittleGemini @ 01.07.2010 10:40
    Έτσι έτσι αρχιτέκτονες και πρωτομάστορες (τώρα το να μας καμαρώνεις...δεν ξέρω αν είμαστε για πολύ καμάρι αλλά εντάξει!!!)
    astropeleki & Rov απο χτες που χάζευα εδώ το φόρουμ σας κατααπολαμβάνω! είναι αυτό που λέμε "πως τα λέτε έτσι, βρε?αχ πως τα λέτε!"
    Καλημέρα σας!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...