παρακαλώ περιμένετε...

Αν δεν ειναι καρμα τι ειναι?

  • flamescreen73 @ 15.05.2010 03:14
    Aν δεν είναι κάρμα και δεν είναι και "δουλειά δεν έχουμε", μπορεί να είναι και stalking.
     
  • mamiko @ 15.05.2010 03:24
    Αν ηταν απο μερους μου θα συμφωνουσα.Δεν ειναι ομως.Ειναι απο δικια του πλευρα και αυτο ειναι που με παραξενευει.Το θεωρω καρμικο αν και δεν εχω με Τοξοτες αποσο ειδα.Εκτος και αν κανω λαθος.Σε ευχαριστω παντως.
  • flamescreen73 @ 15.05.2010 03:38
    Κάπου υπάρχει ένα άρθρο περι καρμικότητας εδω πε΄ρα, ίσως και στην πρώτη σελίδα.
    Το θέμα δεν είναι ζωδιακό κατ'ανάγκη. Περάσατε καλά? Χωρίσατε με δυνατότητα επανασύνδεσης? Τα πηγαίνατε καλά με επιθυμία σύγκλισης στα αιχμηρά σημεία της σχέσης?
     
    Καρμικό, μεταφράζεται συνήθως "έχει να μου δώσει πράγματα ή εμπειρίες που πρέπει να αποκτήσω". Το οποίο δεν λέει τίποτα. Και ένας βιασμός, ή ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου σου διδάσκουν πράγματα αλλα είναι δυσάρεστες εμπειρίες.
     
    Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω ότι πρέπει να ζήσουμε όλες τις εμπειρίες ακόμη και τις αρνητικές επειδή μας διδάσκουν... μαθαίνεις και με την τιμωρία του χάρακα, μαθαίνεις και με τη μεταδοτικότητα του άλλου. Δεν είναι προαπαιτούμενο ότι κάτι μαθαίνεις απο το βαθμό δυσκολίας μιας κατάστασης, μόνο αν θέλεις την επιδιώκεις.
     
    Κάνε πάντως, ότι σου λέει η καρδιά σου, αν νομίζεις ότι μια δευτερη ευκαιρία διορθώσει τα πράγματα και επουλώσει πιθανές πληγές του παρελθόντος. Δεν μου αρέσει ο εγωισμός, είναι ζωώδες ένστικτο, παρότι σε κοινωνία με ανθρώπους που αντιδρούν βασιζόμενοι στο ζωώδες, είναι απαραίτητο. Και συνεπώς αυτά που λένε για πισωγυρίσματα οι άλλοι, εγώ τα ακούω βερεσέ, κάνεις ότι θέλεις στη ζωή σου, δεν υπάρχουν κανόνες. Αρκεί να το νιώθεις ότι το θέλεις.
  • mamiko @ 15.05.2010 19:22
    ζωδιακα τι θα σχολιαζαμε ομως?απωση?ελξη?

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...