παρακαλώ περιμένετε...

Mr. Perfect No 44..

  • flamescreen73 @ 04.05.2010 13:49
    Εαν δεν το ξέρεις εσύ, δεν το ξέρει κανένας και κανένας δεν πρέπει και να σου το πεί. Οτι και να σου πούν οι άλλοι, η καρδιά σου τι θα σου πει μόνο έχει σημασία.
     
    Άσχετο, το τελευταίο δεκαπενθήμερο έχω κάνει 5-6 καταχωρίσεις. Ούτε μία δεν πέρασε...υπάρχει κάποιος λόγος?
  • flamescreen73 @ 04.05.2010 14:29
    Πάντως, και οι δίδυμοι, δεν είναι απόλυτα έτσι...τους αρέσει νομίζω απο τα ελάχιστα που ξέρω αυτή η αστάθεια, και σίγουρα αυτοι που κάνουν σχολια εδώ έτσι φαίνονται...σίγουρα μιλάμε για δίδυμο εδω?
  • queen of hearts @ 04.05.2010 14:38
    didymos me th voula edw! hlios kai wroskopos.. exeis dikio se auto pou les to thema einai oti h kardia mou einai kommati mperdemenh, toulaxiston to teleutaio diasthma, kai den thn empistevomai se sovares apofaseis.. alla an den to xerw  hdh, mhpws simainei oti den yparxei kati na mathw etsi ki alliws?
  • flamescreen73 @ 04.05.2010 15:52
    Πιθανόν να "ακουστώ" επαναλαμβανόμενος, αλλα και αυτό(υπάρχει? δεν υπάρχει?), μόνον εσύ το ξέρεις.
     
    Ξερεις ποιο είναι το θέμα...να κάτσεις με τον εαυτό σου, να το δεις και να συλλογιστείς σε αυτό, απόλυτα μόνη σου, χωρις εξωτερικές επιρροές, όσο χρειάζεσαι. Που είναι δύσκολο αλλα συχνά πρέπει.
     
    Εγω έχω την αδερφή μου που έχει την καψουρα της ζωής της για έναν - ακόμη - ανεκπλήρωτο έρωτα και με απασχολεί με αυτό σχεδόν συνεχώς, κάνοντας με να θυμαμαι τα δικά μου - και είναι η ελάχιστη επιρροή, φευγω απο κει, περνάω απο εδώ, πάλι σκέφτομαι, φευγω απο το facebook, με ακολουθεί το facebook εκει που ενημερώνομαι (δηλαδή όχι ακριβώς εμένα αλλά δεν έχει σημασία ο λόγος) και ακόμη και εδώ, απροκάλυπτα χωρίς τακτ τόσο που σκέφτομαι το ότι αν είναι τα σκέφτομαι και δε γυρνάω πίσω απο τώρα, ίσως και σε βάρος των βελτιώσεων που θέλω να κάνω στον ευατό μου.

    Απο τη σιγή σου θα μάθεις τι θέλεις - και τι οχι - και την επιθυμία σου να πάρεις αποφασεις...αυτο δεν γίνεται απο τους άλλους γιατί εσύ είσαι το κέντρο του κόσμου σου. Οχι το πως θα αντιδράσουν οι άλλοι, αλλα πρωτογενώς. Οσο λιγότερες εξωτερικές επιρροές έχεις, τόσο καλύτερα.
     
  • queen of hearts @ 04.05.2010 16:22
    einai periergo to poso polu moiazoun auta pou mou les me auta pou mou eipe to paidi pou vgainw twra- tavros ki ekeinos..to anaferw apla gt ekplissomai.. apo thn allh exeis dikio kai s'euxaristw.. kataligw sthn arxikh mou skepsh.. prepei apla na meinw monh mou- gia na mporesw kapoia stigmh na antapodwsw ta synaisthimata pou mou prosferoun oi ekastoste mnhsthres.. xreiazomai ousiastiko xrono me ton eauto mou.. thanks for the slap! ;p

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...