παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΡΏΤΗΣΗ : ΖΥΓΟΣ---ΔΙΔΥΜΟΣ..ορτσα τα πανια;

Μέρα αγάπης λοιπόν σύμφωνα με το tip of the day η σημερινή κ ζητώ φώτα (από φακό μέχρι φάρο, ότι έχει ευχαρίστηση ο καθείς) από τη συγγενική μου φυλή..

Γνωρίζω δίδυμο( με ωροσκόπο δίδυμο και αφροδίτη στους διδύμους)Στην ουσία λοιπόν έπρεπε να πω ότι γνώρισα 15 άτομα, συσκευασία που συμφέρει..Δεν θα πω love is in the air, θα πω όμως μια σπίθα πνευματική η οποία με διεγείρει πολύ.διδυμος είναι αφιερωμένος, αφοσιωμένος, υποτακτικά δωσμένος στη δουλειά του, ισχυρίζεται πως δεν έχει χρόνο για σχέση. Δίδυμος κρατά επαφή πάραυτα και δείχνει έκδηλο ενδιαφέρον, το οποίο όμως δεν συναισθηματικοποιεί..Αναγκάζοντας εμένα, που υπό Κ.Σ. αναγκάζω τους ανθρώπους να χτίζουν κυμματοθραύστες για να κουλαντρίσουν το συναίσθημά μου,να ντυθώ φουλ με το πέπλο του αέρα,κ να τραγουδήσω μανιασμένα το "όπου φυσάει ο άνεμος πάω"..

Για να μην κουράσω άλλο ρωτώ : .ενας δίδυμος εκλογικεύει το συναίσθημα κατά κόρον; επικοινωνεί άριστα με ζυγό,αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χορτάσει μια αφροδίτη στο σκορπιό και μια σελήνη στον καρκίνο;Ή από την άλλη θα μπορούσα να με διδάξει την τέχνη του συναισθηματικού μπαλαντσαρίσματος;

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...