παρακαλώ περιμένετε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ?

  • smoox @ 24.04.2010 14:53
    Βούλα μου εδώ Δίδυμος γεννημένη στις 12 με ωροσκόπο Παρθένο! Όταν ακούω γενικά τους αστρολόγους (με όλο το σεβασμό προς το site και τους συνεργάτες του - γνωρίζω ότι δεν ακολουθούν αυτή τη γραμμή) να λένε: "Φέτος Δίδυμοι είναι η χρονιά σας...κλπ." κρατάω "μικρά καλάθια", και απλώς έχω τα μάτια μου ανοιχτά και ελπίζω ή "ψάχνομαι" περισσότερο! Να θυμίσω ότι εμείς του τρίτου δεκαήμερου δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον Κρόνο, και επίσης, ανάλογα με τον χάρτη σου μπορεί να παίζουν και διάφορα άλλα "ωραία". Οι συνεργάτες του site θα γνωρίζουν καλύτερα.
    Προσωπική εμπειρία: παραιτήθηκα από εργασία μετά από 15 έτη το Νοέμβριο, και μεσούσης της κρίσης πήγα σε αλλή εταιρεία όπου αρχίζω ξανά από την αρχή σε άλλο αντικείμενο. Δεν βλέπω καταξίωση, μάλλον περισσότερη "λάντζα" και "φτου και απ' την αρχή" μέχρι να με μάθουνε. Ναι, κερδίζω λίγα (έως πολύ λίγα) χρήματα περισσότερα, και με λιγότερες ώρες εργασίας από πριν.
    Μήπως να έστελνες κανένα βιογραφικό, έτσι για πλάκα, σε καμμία εταιρία ; Τσάμπα είναι! Να μιλούσες με κανένα γνωστό, πάντα στο χαλαρό, να έχει το νού του; Υπάρχουν και εταιρίες που προσλαμβάνουν, δεν κλείνουν όλες! Μήπως στο τέλος ανταμοιφθείς γι'αυτά που περνάς στην εργασία σου (λέω εγώ τώρα!);

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...