παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Eχω γίνει φέτες από το γέλιο.

Εδω και μια ώρα εχω γινει φετες απο το γελιο λόγω κάποιον σχολίων ενός παλαβού στο facebooκ profil του εκδοτη του περιοδικού " mystery" Γιαννη Ιωαννιδη

Διαβάστε και πεθάνετε στα γέλια!!!

 

 

  καλησπερα Αγαπητε κε Ιωαννιδη ελαβατο θαρρος να σας γραψω για 2 λογους ο ενας ειναι οτι με ενδιαφερη αν θα μπορουσα να συνεργαστω με το περιοδικο σας η σε καποια ιστορια, δευτερων τα συγχαρητηρια μου γιατι διαβασα το βιβλιο σας για τοNECRONOMICON και το βρηκα οχι απλα ενδιαφερων ,αλλα βρηκα οτι εκφραζεται και ακριβως τις ιδιες αποψεις με εμενα σε καποια θεματα!! παρακατω σας αποστελω μια επιστολη που εγραψα σε μια φιλη και μεσα απο την οποια αυτο γινεται πιστευω φανερο!!!>>< Ave frater Keziah !!!
Kαλημερα αγαπητη μου,το ονομα Κeziah Masson που διαλεξες,πιστευω οτι σου ταιριαζει απολυτα μιας και ειναι απο τον H.P.L ,πιστευω οτι ξερω και γιατι το διαλεξες << Γιατι συλλογιζομε οτι η keziah μπορει να ειχε καλους λογους να μενει σε ενα δωματιο με παραξενες γωνιες .Γιατι,δεν ηταν με την βοηθεια ορισμενων γωνιων που ισχυριζοταν οτι εβγαινε απο τα ορια του χωρου που ξερουμε...? >
Ειμαι και εγω πλεον απο αυτους που θεωρω ολα αυτα με την μαγεια αλλα σμυρνε'ι'κα,,τις Νερα'ι'δες, Αγγελοι,θρησκειες ειναι στο συνολο του υλικο ιδιαιτερα απογοητευτικο!
Ειναι ολα επιπεδα,παιδαριωδη,πομπωδη

και ακαταλαβιστηκα ακομα και για αυτους που τα διδασκουν, φυσικα ειναι αδυνατων αυτα τα σκουπιδεια να πεισουν εναν ερευνητη της αληθειας του Λογου! Ακομα και οι 12 θε'ι'στες δυστηχως δεν εξαιρουνται του κανονα,επιδιδονται σε μια λατρεια μεσω ανουσιων τυπικων χωρις γνωση της απαιτουμενης αστρονομιας,απλα εβγαλαν τον σταυρο τα ανοιγαγαν ολα σε μια λαμπρη αρχαιοτητα και αυτος ο θεατρινισμος τους γεμιζει !!!
Ειναι λυπηρο να βλεπεις να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση της ανθρωπινης παιδικοτητας και της ενοχης των περασμενων εποχων για καποιο υποτιθεμενο αμαρτημα η ξεπεσμο ..κ.λ.π... See More
Τα αρχαια κειμενα το λενε στα ορφικα, ειμαστε παιδια του ουρανου και οχι της Γης,οι κεξεις κλειδια ειναι εδω και αιωνες*ΠΥΛΕΣ*ΣΤΡΟΒΙΛΟΙ*ΚΑΜΠΥΛΩΣΕΙΣ*ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ*ΑΣΤΡΑ*ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ*!!!
Στην αρχαια Ελλαδα ειχανε τα ΤΕΛΕΣΜΑΤΑ απο οπου το ΘΕΛΗΜΑ και Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ,αλλα ειχανε και την ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,και μιας και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ αρρα εχουμε και το ΑΙΤΗΜΑ που μιλανε σωστα για αυτο στην σα'ι'εντολογεια και εχει πραγματικα το ιδιο νοημα! Ο Λογος σαν δονηση και η Γεωμετρια σαν σχεδιαστικη-ζωγραφικη αποτυπωση συμβολικων γεωμετρικων σχηματων -εξισωσεων(sigilum) συναντατε στα κλεμενα απο τους προγονους μας (Ρωμαιους-για τον προπαπου μου Ορσινι αναφερομαι) κειμενα που ανακαλυφτηκαν μετα την αλλωση του Ναου του Σολομωντα απο τους ρωμαιους (που ξερουμε και οι 2 καλα σε ποιον αρχαιοελληνικο ναο πανω ειχε κτιστη και τι εγγραφα περιειχε στα υπογεια ... Στην βαση της εφταφωτης λυχνιας του ναου εικωνιζωταν η Θεα Θετιδα πανω σε ενα θαλασσιο τερας αναμεσα σε τριτωνες !!)Αλλα εφωσον ολα τα πριν του χριστου ειναι ΕΘΝΙΚΑ δηλαδη ειδωλα του Σατανα,ετσι η αρχαια γνωση περασε στην Δαιμονολογεια και φυσικα που αλλου αν οχι ,το λεει και το ονομα τους στα GRIMOIRE!
Αφου εχουμε δαιμονες πρεπη να εχουμε και αγγελους ετσι εκ του μηδενος προεκυψε θεμα ανα τους αιωνες για να καλυφτη το κενο,και ετσι φτασαμε το 1975 με τον Billy Graham που εγραψε το Angels.Goods secret Agents το οποιο πουλησε τοτε 3.000.000 αντιτυπα !!! και μπραβο του ,εκανε γερη 'κονομα και το θεμα εγινε της μοδος !!
Δεν θα αναφερθω στην ονοματολογεια γιατι δεν ειναι ουτα κατα διανοια αληθινη,ΑΛΛΑ το ονομα ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ και το ΑΓΓΕΛΟΣ τα προτοσυνανταμε στην αρχαια Ελλαδα σαν επιθετα θεων και ανηκαν στον Ευαγγελο Ζευς ,και στην Αγγελος Κορη (Εκατη-σαν κορη του Διος) εγω πηρα το ονομα μου απο την τελευταια και καμια σχεση δεν εχει με το αρχαιοελληνικο ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ δηλαδη μαντατοφορος -αγγελιοφορος που λενε καποιη .Στην αρχαια Περσια υπηρχαν τα πνευματα angaros(πνευματα που μεταφερουν) ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ANGAROS H ANGARIS ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ GRIMOIRE OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΛΟΧ ,το ονομα της Παλαιας Διαθηκης ΜALAK (αγγελιοφορος) σχετιζεται με το Μοlech (ΒΑΣΙΛΙΑΣ ) και απο οτι φενεται σχετιζεται με τον Μωλοχ των Grimoire.!!
 
 

 

2) Α! Ρωτησα τον αρχαιο φυλακα (*) -των περασμενων για την δικη μας διασταση-και μου επιβεβαιωσε οτι το ονομα JEHOVAH δεν υπηρξε ποτες,προφανως ειναι μια ακομα λανθασμενη μεταφραση !!Ο Κλημεντιος ο Αλεξαντρινος σαν σωστη μεταφραση το αναφερει ΙΑΟΥΕ !Αλλα μια αλλη οντοτητα μου εστηλε στο μυαλο μου την δονηση που δοκιμαζωντας να την εκφρασω σε λεξεις εκφαιρετε σαν ΙΑ ΟΒΕ ,ΙΑ ΟΒΑΙ, ΙΑΒΕ ,ΙΑΒΑ ....δεν ξερω ακριβως ,ψαξτο μονη παραπερα και δες ποιο κανη δουλεια ,και φυσικα ενημερωσε και εμενα!!!
Καταλαβες τωρα γιατι λεω οτι η ονοματολογεια των αγγελων ειναι μαυρο χαλι??? και καλα αυτο ,φαντασου ολοκληρες θρησκειες βασισμενες σε ονοματα θεων...χαμενα στην μεταφραση!
Η ουσια ειναι Μια! Κανενας δεν καταφερε μεχρι σημερα να τραβηξει το πεπλο της Ισιδος ,και αυτο γιατι ποτε κανεις δεν βαδισε περα απο την Σεφιρα Κετερ οπου υφιστανται τα 3 πεπλα της Αρνητικης Υπαρξης, τα επιπεδα αυτα που αποκρυβουν αυτο που αντιπροσωπευουν!!!
Και πως να περασουν? καμια μονοθειστικη θρησκεια ,κανια αιρεση,η ταγμα απο οσα γνωρισα απο αυτα που μιλανε για παραδεισους και τελειοτητα και .....Δεν μπορει κανενα να οδηγηση οχι στην σωτηρια της ψυχης -αυτο ουτε καν συζητηση να γινεται-αλλα ουτε καν περα απο αυτα τα 3 πεπλα αρνητικοτητας!
Ο χριστος ,η αν το δουμε ιστορικα οχι ο Εμανουηλ αλλα ο JESHUA ο γιος του Jeshua,δεχομε πως το καταφερε. Αλλα κανενας μετα απο αυτον,αν και αυτο ειναι το χριστιανικο νοημα,διαφορετικα ποιος ο λογος να πιστευει καποιος !!!Αν ειχανε λιγακη μυαλουδακι θα τους ητανε ξεκαθαρο Αυτο που εγραψε ο Πλατωνας για τα ειδωλα στο Σπηλαιο,και φυσικα το εχει παρη το moto ο χριστιανισμος χωρις να καταλαβενουν τι εννοει ο φιλοσοφος ,αλλα αναμασανε κατα το συμφερων τους το οτι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ)Kαι το ερωτημα ειναι τοτε τι ειναι το πραγματικο μεσα σε ολα αυτα ?... See More
Θα το πω απλα αφου καποα πραγματα τα κατεχεις. πολυ συχνα(βλεπε παντα)η πρωσοπικη αντιληψη και η πιστη αποδεικνυεται τοσο δυνατη που ειτε με καποιο Εγρηγορο(για καποιους ας το πουμε καταχρηστικα πνευμα,η αγγελο)Π.Χ βλεπε που ειπα πριν Μωλοχ και Ανγκαρος...Η απο μονη της η πιστη ,αποδεικνυεται τοσο δυνατη που μπορει και αλλοιωνει την αντιληψη μας για την πραγματικοτητα η ακομα επιδρα και στην ιδια την δομη της πραγματικοτητας...Σκεψου το φαινομενο placebo!
H ουσια ειναι οτι οι Δυναμεις των 3 πεπλων της Αρνητικοτητας ,αν και εκφραζουν τις δυναμεις του Αρχεγονου Χαους,και τις Διασκορπισης, δεν πρεπει επ'ουδενι να ταυτιζονται με την εννοια του Χριστιανικου κακου,Σατανα με ο,τι αυτο συνεπαγεται! Ο υστατος σκοπος αυτου του περασματος (pasah=πασχα κατα την εβραικη ) ειναι η πνευματικη μεταμορφωση του ανθρωπου σαν ατομικη οντοτητα ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ αλλα μεσω αυτου και ολοκληρου του υλικου πεδιου ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ .
 
 

 3)Το εργο αυτων των δυναμεων ειναι μαλλον αυτο που περιγραφει ο Ιωαννης στην Αποκαλυψη στο βασιλειο της Μεταμορφωμενης πλασης το οποιο θα ειναι προ'ι'ον μεγαλων περιοδων θλιψης,οδυνης,θανατου!
Γιαυτο βλεπουμε παντα τους πραγματικους διαβατες των Υψηλων σφαιρων κατα την διαμονη τους στην Γη να ειναι ανθρωποι ξεχασμενοι απο τον θεο και τον Διαολο που λεω εγω για οσους στον Ηλιο μοιρα !
Αποστολη λοιπον της Αρνητικοτητας αυτης ειναι να κοψη τα καρκινογονα μελη της ψυχης ωστε να γεννηθει ενας μυστης φωτος,ισχυος,και καθαρης θελησης!
Αυτος ητανε και ο λογος που μετα απο τοσους τυφλους που επεμεναν να μου δειξουν το φως το αληθινο (tre sic!) εισηλθα προσκαιρα στο ταγμα των Μεγαλων Παλαιων (ΟRDER OF THE OLD ONES) αν και επειδη ακολουθω ιδιομορφες σεξουαλικες αλχημειες ,ενεκα της gay σεξαουαλικης επιλογης μου,η στοα MAGAN και το ταγμα DRAGON ROUGE-ORDO DRAGONIS ET ATRI ADAMANTIS,δεν με αφησε αδιαφορο μιας και περιλαμβανη στις πρακτικες του την μελετη και ασκηση της Γοτθικης Καμπαλα,Οντινικης Ρουνολογιας, Τυφωνια Αλχημεια,Vamachara Ταντρα με την οποια ασχολουμε απο τα 15 ,και των 11 σκοτεινων κλιπωθ!
Για να σε προλαβω,ναι ειναι το ταγμα βασισμενο στο βιβλιο που εχεις αντιγραφο του,ειναι το γνωστο Dragon Rouge που επιμεληθηκε ο Antonio Venitiana Del Rabina!... See More
OXI ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! δεν πιστευω σε καμια τετοια οντοτητα ,και αν ηθελα κατι απο τον βασιλια του κοσμου τουτου και κυριου της Υλης (κυριολεκτικα) δηλαδη τον Κερασφωρο Κρονιδη Ζευς,οσον αφορα θεματα που εχουν να κανουν με την ικανοτητα του στην ΔΙΑ-ζευξη και στην συ-ΖΕΥΣ(ξη) της Υλης,εχω τροπους αλλους να το ζητησω! Αν και εδω που τα λεμε,οι μεχρι τωρα δοκιμες στις δονησεις ειδες τι φερανε τοσο στην ισοροπια της ιδιας της Γης,αλλα και στις πολεις εκεινες που το βλεμα της Θε'ι'κης Δικαιοσυνης στραφηκε πυρινο για τα κατορθωματα των αρχαιων με την VODOON!
Η αλλαγη πρεπη να γινεται σε ατομικη κλιμακα και αργα ,ο νομος της Νεμεσεως ειναι ανελεητος και αν τουμπαριστη το κοκκινο αστρο της ....Εμεις δεν ειμαστε σαν την Μεδουσα,ουτε Περσεφωνη,ουτε Νιτοκρις....αλλα και αυτοι ειδες που και πως ειναι ....παγιδευμενοι στο ενδιαμεσο διαστασεων μετεωρη η μια, κλεισμενη σε ταφους και σπηλιες οι αλλοι, τρελλοι και ζωομορφοι !!!! ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΩΤΕ ΤΡΑΝΑ ΤΕΚΝΑ ΘΕΩΝ!!! Το ιδιο και ο Λυκαωνας ,ο Ερεχθεας, η Εριχθω...Ο κανιβαλλισμος και η βαμπιρικη πρακτικη που διδαξε η μεγαλη Μαγισσα του αστερισμου της Αρκτου και περασε και στα αρχαια αιγυπτιακα μυστηρια ειναι στην ουσια της ουτοπικη,δεν βοηθα στο περασμα....το αντιθετο !!!

 

4)Χριστιανος,Μουσουλμανος,
βοντουιστης,η Αθεος,η μοιρα δεν αλαζει το γραμμενο της Νεμεσεως! Γιατι οπως λενε και σωστα κατα την γνωμη μου στο ταγμα του Τραπεζοεδρου ΟΡDΕR ΟF ΤΗΕ ΤΡΑPΕΖΟΙD << Μην θαρρειτε,ανθρωποι στενομυαλλοι,πως θα ξεφυγετε απο τα μεγαλα θηρια αν χωθειτε στα ιερα σας ,διοτι εκεινα ακολουθουν με βιασυνη μεσα απο γωνιες και καραδοκουν μεσα απο το ΤΡΑΠΕΖΟΕΔΡΟ .....Ο κατωτερος Νομος λειτουργει σαν το κλειδι και το λαμπερο τραπεζοεδρο ειναι η ΠΥΛΗ >>
Φυσικα οταν εγω αναφερομε στο τραπεζοεδρο μιλαω για αυτο που ο αδελφος μας S.Dali απεικονησε στον πινακα του Μυστικος Δειπνος και ειναι εξαιρετο σε αυτο που λεει,αλλα κατα κυριο λογο και στην αντιστοιχη ΙΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του John Dee (table of practice)...Και για να καταλαβεις τι σχεση μπορει να εχει η ιερη τραπεζα με τα3 επιπεδα της Αρνητικοτητας και τον ρολο τους,την απαντηση μας την δινει το 6 Ενωχιανο κλειδη << Τα πνευματα της τεταρτης γωνιας ειναι 9 ,ισχυρα στα στερεωματα των υδατων τα οποια ο πρωτος φυτεψε σαν μαρτυριο για τους αχρειους και σαν ανθινο στεφανι για τους δικαιους,δινοντας τους πυρινα βελη για να ξεκαθαρισουν την Γη και τους 7699 συνεχεις εργατες, των οποιων οι πορειες επισκεπτονται με παρηγορια την Γη και ειναι σε διακυβερνηση και συνεχεια οπως ο δευτερος και ο τριτος>>
Το αστειο με την υποθεση του Τραπεζοεδρου σαν πυλη των αλλων διατασεων οσον αφορα τον J.DEE ειναι το οτι επρεπε να εμφανιστη ενας Αnτοn Szantor La Vey για να καταλαβουν οι μελετητες οτι εκει που γραφει Angels επρεπε να διαβαστη Αngles δηλαδη Γωνιες !!! Για να βγει η πραγματικη ουσια του εξαιρετικου αυτου συστηματος που για το οποιο ειχε πρωτος μιληση ο Πυθαγωρας αλλα οι νεωτεροι βρισκουν πιο ενδιαφερωντα τα μελουμενα μεσω των αριθμων παρα το ανοιγμα και την μεταβαση μεσω των συμπαντικων πυλων !!!
Α!!ναι ειναι αληθεια ,ο εν λογο αδερφος (που καταχρηστικα τον λεω ετσι) ακουσων ακουσων με ρωτησε με θρασος ενεκα της ανωτεροτητος του (???) .............UBILIS.............!
Ρωτησε αν ειμαι μελος (μυημενος) του ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 9 ΑΓΓΕΛΩΝ (ORDER OF 9 ANGELS ) !!!!.....Φυσικα του ειπα οτι κατι τετοιο ΑΠΛΑ δεν υπαρχει ....
 

Ξερω οτι μπερδεψε το 9 ΑNGLES με το 9 ANGELS αλλα οπως και να εχει και σωστα να με ρωταγε η απαντηση που θα εδινα ειναι η ιδια !Εμπρος στην γραμμη που μας διδαξε ο Abdul Aziz Ibn Myatt δοξασμενο το ονομα του!...

 

 

5 TELOS)Angelos Orsini Di Suspiro-Adamakis: 12 Απριλίου στις 2:12 μ.μ. Στην Ελλαδα ακομα δεν εχει γινει ευρητερα γνωστο ,το Μεγαλο Μυστηριο των stargates που απασχολει αρκετα σοβαρα χρονια τωρα τους ξενους ερευνητες,με νυχια και με δοντια κρατανε εδω τον ελληνικο λαο κοιμησμενο να μην μαθει την εκανα την Αρχαια Ελλαδα αυτο που ητανε.Αλλα αυτο το θεμα καιη και εχει και πολιτικο κοστος ,ειδαμε στο παρελθων Γερμανια,Ρωσια,και τωρα Αμερικη τα κοσκινιζουν αυτα,αλλα εγω πιστευω πως με την πρροδο μας (εμας ) μοιραια θα ερθει και στην Ελλαδα αυτη η διψα να μαθουμε σε 2 χρονια που θα ενεργοποιηθει μια σημαντικη πυλη του ελληνικου χωρου και οπως καταλαβενης ,αν ανοιξη θα φερη αλλαγες και ας εχουνε βαλη μπετα μπαζα και δεν ξερω τι αλλο για νατην κλεισουν επιφανειακα!!!
Το ενεργειακο κεντρο των Δελφων παραμενη μια απο τις μεγαλυτερες και ισχυροτερες πυλες που εχει γνωρισει ως σημερα η ανθρωποτητα ....Εμεις μετρησαμε 4 διοδους!!!
Της Ακροπολεως ειναι σε μαυρα χαλια,εχουνε βαλη κεραιες ψαχνουνε,προσπαθουν,,,,αλλα,,,,,,
Χωρις αγαλμα στην σωστη θεση απο το σωστο υλικο και στις σωστες αναλογειες ,δεν ανοιγη η πορτα,Αλλα και ολα αυτα να τα εχεις Χωρις τον aldebaran απο ψηλα δεν μπορη να ανοιξη η πυλη αυτο ειναι ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!! Ο Ζευς εχει αμεση σχεση με το ματι του ταυρου ,και στον ταυρο παραπεμπουν τα κερατα,αλλα αντα να τους ανηξεις το κεφαλι νατους το βαλεις μεσα.
DABIH,NAOS,ALGOL,ALDEBARAN,ΦΑΤΝΗ,ΚΡΟΝΟΣ...ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!!!!Αν θες να εμβαθυνεις ψαξε στο Αstrosonics (Bruce Cathie) ,μια σχετικη αναφορα γινεται και στην παλαια διαθηκη στους αριθμους 13,32-33.Και στο θεμα των συμπςντικων στερεων ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει παρουσιαση στα βιβλια της η Αλτανη στα ... See More
*ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ - ΘΕΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ *
Οι ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ αποτελούν καταστάλαγμα πολυετούς μελέτης και ερεύνης της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Καταγράφουν τα συμπεράσματα, τα οποία εξήχθησαν κατά την διαδρομή του χρόνου, τα σχετικά με την πορεία της ψυχής, ... (Η ΘΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ - «Περί ψυχής» στην Αρχαία Ελλάδα)*www.altani.gr*
Ο αρχαίος όρος μετεμψύχωσις ήτο γενικός όρος μεταβάσεως της ψυχής είτε εις σώμα ανθρώπου, είτε εις σώμα ζώου. Η μετάβασις της ψυχής εις σώμα ανθρώπου ορίζεται σήμερον ως μετενσάρκωσις, ενώ εις σώμα ζώου ...Κοινοποίηση..
Angelos Orsini Di Suspiro-Adamakis: 12 Απριλίου στις 2:23 μ.μ. ΚΥΒΟΣ,ΕΝΝΕΑΓΡΑΜΜΟ,ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ,ΤΡΑΠΕΖΟΕΔΡΟ,τωρα ψαχνουμε νεους δρομους σε παναρχαια ξεχασμενα και χορταριασμενα μονοπατια!!!
Αυτα για την ωρα,αργησα αλλα πιστευω οτι σου εδωσα την απαντηση σε ολα σχεδον τα ερωτηματα που μου επιτρεπεται να απαντησω.!!! AVE MATER TENEBRARUM!!
 
 
 
 
 δεν αντεχω αλλο... με πονεσε το στομαχι απο το γελιο!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...