παρακαλώ περιμένετε...

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ...

  • popo @ 29.03.2010 21:28
    Χωρις να θέλω να σε απογοητεύσω, εγώ ως δίδυμος με εροσκόπο σκορπιό έχω ένα μόνο κενό τομέα, Τα αισθηματικά.
    Θέματα επαγκελματικά , οικονιμικά, οικογενειακά... όλα πάνε ρολόι! Μια χαρά παράπονο δεν έχω. Με τα επαγκελματικά στις αρχές του χρόνου είχα ανησυχίες , αλλά τις τελευταίες 2 βδομάδες έφτιαξαν και αυτά.
    Το μόνο μου ζόρι είναι τα αισθηματικά... εδώ και μια 10ετία... τουλάχιστον!
  • PoisonousButterfly @ 30.03.2010 02:40
    Akou kai ti diki mou periptwsi..egw didymos me wroskopo zygo,opote ti o kronos na nai sto zygo ti sti partheno ena kai to ayto!Panw apo to kefali mou einai oli tin wra..Opote..afou perasa pragmatika ena diastima opou sti kyrioleksia ta xa paiksei (ithela na kanw MPOUM kai na metakomisw se alli gi,se alla meri!)  kai imoun etoimi na dialysw filies xronwn kai na mou ftaine ola (akoma kai o idios mou o eaytos!!) , telika meta apo apeiriiiiiiiiiiii skepsi pistevw vrika ton eayto mou..Kai mporw na sou pw oti meta apo olo ton eswteriko-psyxiko polemo pou perasa , exw arxisei gia prwti fora sti zwi mou na vlepw ta pragmata thetika..
    Kai exw na pw oti pragmatika o kronos mas dinei mathimata..
    Pragmatika de xreiazesai tpt parapanw apo ligi thetiki skepsi!
    Tha deis to kosmo me allo mati..
  • ginakar @ 30.03.2010 14:41
    poisonousbutterfly η θετική σκέψη υπάρχει....με την σκέψη μόνο ομως δεν αποκτάς τιποτα.......ΕΡΓΑ δεν βλέπω!!!!!!!!!!!!!Χρειάζεσαι και τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    p.s Τελικά ο δασκαλος Κρόνος δεν είναι και τόσο καταστροφικός...ακομα και οι δυσκολίες εχουν την χάρη τους και σε διαμόρφώνουν σαν ανθρωπο---αυτο που απεχθάνομαι εγω ειναι η ΑΔΡΑΝΕΙΑ....η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ-και μετα την είσοδο του στον Ζυγό,το προβλημα είναι δεν μου συμβαίνει απολύτως τιποτα-εχω βαλτώσει............
  • smoox @ 31.03.2010 10:10
    Geminicious κουράγιο! Είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο (και αρκετούς πλανήτες εκεί), και, αν σε βοηθάει καθόλου, ναι έχω δει βελτίωση (όχι θεαματική) και στη ζωή μου, αλλά κυρίως στον τρόπο που νιώθω τον τελευταίο καιρό - μπορεί να είναι και η άνοιξη!
    Τα πράγματα βελτιώνονται σε σχέση με τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, (πολύ) αργά και σταδιακά. Βέβαια έβαλα το χεράκι μου κι εγώ...μόλις μπόρεσα να ανασυνταχθώ από τα πολλά χαστούκια..το Νοέμβριο του 2009 παραιτήθηκα από την εργασία μου μετά από 15 έτη, και, μεσούσης της περίφημης κρίσης, ξεκίνησα από την αρχή σε νέο τομέα με περισσότερα χρήματα και λιγότερες ώρες εργασίας...κάτι είναι κι αυτό.
    Επόμενος στόχος (αν το επιτρέψουν οι συγκυρίες - λέγε με αστρολογία): αισθηματικά. Μεθοδικά, αργά και αδίστακτα...θα τα φτιάξουμε κι αυτά όσος χρόνος και αν χρειαστεί και ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Εκεί γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος......
    Συμφωνώ ότι το χειρότερο είναι η (σχεδόν επιβεβλημένη) αδράνεια και η ανυμπόρια, αλλά τελικά ίσως αυτό να το χρειαζόμαστε κάποιες φορές στη ζωή μας πριν ή και προκειμένου να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο - αυτό το λέω εκ των υστέρων βέβαια!
    Συμφωνώ επίσης ότι ο Κρόνος σε κάνει να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι, και ότι στο τέλος σχεδόν σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να δεις τα πράγματα θετικά. Βλέπω τα πράγματα θετικά σημαίνει, τουλάχιστον για μένα, εστιάζω στη λύση και όχι στο πρόβλημα και αν δεν είναι άμεσα ορατή (η λύση) τεντώνω κεραίες και περιμένω (καμμιά φορά αρκετά) μέχρι αυτή να διαφανεί και ΤΟΤΕ περνάω στη δράση.
    Mην ξεχνάς ότι είσαι Δίδυμος και ξέρεις να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση...και μην ανησυχείς στο τέλος θα βγεις και από πάνω!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...