παρακαλώ περιμένετε...

!!!!!!!!!!!!!!

  • didifish @ 23.02.2010 12:50
    gia na min trelatheis esy krata to didimo kai thapse ton partheno!
  • TheHunter69 @ 23.02.2010 13:14
    Βάλε τον δίδυμο να παρασύρει τον παρθένο όπως στον πόλεμο τον άστρων και να δεις μετά πόσο ωραία θα είσαι ... πυροτέχνημα !!!!
  • analina @ 23.02.2010 13:22
    εγώ που είμαι υδροχόος με ωροσκόπο σκορπιό τι να πω;;; ο καλός και ο κακός σε οικονομική συσκευασία, μόνο ο άσχημος μου λείπει...
  • garfield2 @ 24.02.2010 16:31
    distixws o parthenos nikaei fainomenika to didimo, ousiastika omws vrazei o didimos k de xerw ti tha ginei sto mellon!!! Thelw to didimo alla poios tha to antexeis an ton afisw na.. xexithei????
    ydroxoos me skorpio???? barouti mou mirizei!!!

    p.s iparxei selida pou na analiei ton gennethlio xarti????

    efxaristw!!!!
  • smoox @ 27.02.2010 10:07
    Αγαπητέ,ή garfield2,
    ως δίδυμος με ωροσκόπο παρθένο σε καταλαβαίνω. Ο παρθένος βάζει φρένο στον δίδυμο, πιθανόν να χαμηλώνει τους τόνους στις κοινωνικές συναναστροφές, κλπ. κλπ. αλλά είμαι σίγουρη ότι με τον καιρό μπορεί κάποιος να βρει την ισοροπία του, και μην ξεχνάμε ότι είναι και οι δύο ζώδια του Ερμή, άρα δεν είναι τελείως άσχετα ζώδια. Δεν θέλω να μακρυγορώ, αλλά υπάρχει τρόπος να δουλέψουν τα δύο ζώδια αρμονικά σε αρκετά μεγάλο βαθμό μέσα στον καθένα μας, άσε που οι εύκολοι συνδυασμοί έχουν το κακό κάποιες φορές να δημιουργούν "τυφλά σημεία" νομίζω. Από προσωπική εμπειρία π.χ. στην εργασία μου χρησιμοποίησα την πολυστροφία και πολυπραγμωσύνη του Διδύμου με επιτυχία, όταν όμως χρειάστηκα οργάνωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, νά'σου ο Παρθένος...ποιός με έπιανε, αχτύπητο δίδυμο!!! Ο δίδυμος μου αλλάζει τα χόμπυ μου και τα ενδιαφέροντά μου με φρενήρη ρυθμό, αλλά ο Παρθένος συμβάλει στο σοβαρό προφίλ στη δουλειά. Κάπως έτσι μπορεί κάποιος σιγά σιγά να αρχίσει να "παίζει" με τους δύο μέσα του. Στο κάτω κάτω ως δίδυμοι μπορούμε να χειριστούμε την πολυδιάσπαση!
    Y.Γ. Για ανάλυση χάρτη: www.astro.com
    Καλό παιχνίδι!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...