παρακαλώ περιμένετε...

didimos-aigokeros??

  • KaMiKaZe @ 22.02.2010 14:52
    giati na 8es na kaneis tetoio kako ston eauto sou?
  • MissHavisham @ 22.02.2010 15:57
    Αμέσως, οι παπατρέχες οι Διδυμίτσες να το αποθαρρύνουν το κορίτσι...Αφού σας λέει έχει και ωροσκόπο Παρθένο και δεν ξέρουμε και τι ωροσκόπο έχει το κατσίκι και τους υπόλοιπους πλανήτες και των δυο...Βιασύνη...

    Και είπε τίποτα η κοπέλα για γάμο? Αμέσως γάμο...(τέτοια πες του του κατσικιού ν' αρχίσει να τρέχει πανικόβλητο σε λόγγους και να σκαρφαλώνει ραχούλες χωρίς να σταματάει ούτε για νερό... )
  • MissHavisham @ 22.02.2010 16:38
    Roverandom dear,

    DEN είναι όλοι οι Αιγόκεροι το ίδιο KARDIA MOU!!!
    (Ααα, μπελάαας, εμείς θα την πληρώσουμε για άλλον έναν μ***** ανάμεσα στους τόσους! Μη βαράτε, Tolkien girl!)
    Γι' αυτό είπα να τσεκάρουμε και τα υπόλοιπα! Κι εγώ κατσικούλα είμαι...αλλά δεν έχω παντόφλες, ξυπολητούλα κυκλοφορώ...!!!

    Και τι είναι αυτό το καθεστώς Mengaki-Latsiou? Γκιαπωνέζικα ντεν κσέρει, αλλά κακό μου ακούγεται!

    (Ελάτε μη μου φωνάζετε σήμερα κι έχω να διορθώσω κάτι γραπτά και θέλω να τους κόψω όλους, μην την πληρώσουν οι καναδοί βαπτιστές στο τέλος για όλα τα σκουλήκια!)
  • labtec @ 22.02.2010 16:54
    ...κυρία Miss...κρίμα τα παιδιά...τι φταίνε...μου θυμίζεις την αδερφή μου μ' αυτό που είπες...(...να τα βάλεις καλό βαθμό τα παιδιά...μην τσιγγουνεύεσαι στους βαθμούς...!!!)
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:01
    labtec, μισό μπουκάλι ρούμι θα πιω για να τα διορθώσω αυτά τα αίσχη! Νηφάλια αρνούμαι!

    Όχι πες μου εσύ τι θα έκανες αν σου έγραφαν τον Διόνυσο (τον γνωστό, εκείνον των Βακχών) ως ΔιονύσΙΟ (ποιος Διονύσιος? Ο περιηγητής? Ο σιορ Διονύσιος από τον Καραγκιόζη? Ο άγιος Διονύσιος? Σιγά μην είναι και ο Φανούριος!) και αν σου έγραφαν ότι ο Οιδίποδας μπορεί να διαβαστεί και ως φιγούρα του Αντι-Χριστου! (!!@@???!!!****!!!) Καταλαβαίνεις? Του α-ντί-χρι-στου! Ο Οιδίποδας! Και εγώ τώρα πρέπει να διαβάσω και το υπόλοιπο γραπτό της. Που δε θέλω! Που θέλω να της γράψω, ο αντίχριστος είσαι εσύ, παλιοκόριτσο! (Κι άλλα θέλω να πω αλλά θα πέσει λογοκρισία...)

    Να έρθεις να τα διορθώσεις εσύ λοιπόν άμα σ' αρέσει...μάλλιασε η γλώσσα μας στην τάξη...και η ψυχή μας...(άσε με, γιατί έχω πάθει δαιμονισμό τώρα, μην τ' ακούσεις εσύ που δε φταις!)
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:03
    Και τώρα που το σκέφτομαι... "κυρία Miss"? Κερί και λιβάνι!
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:06
    Τι λες μικρό μου πυροτέχνημα? Ποιο διαζύγιο? Ποια ξανθιά της διπλανής πόρτας?"Ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα, ε? Εεεε???" Σε χάνω Hustoooonnn!!!...
  • labtec @ 22.02.2010 17:09
    ...εγώ θα σου έγραφα...."Νιόνιο-Νιόνιο μου ψυχή τσι ψυχής μου...καντάσε-καντάσε-καντααααασεεεεε.....??"(=καλά είσαι...?)
    ...έλα τώρα εδώ που τα λέμε...μια χαρά είναι το λιβάνι...τί έχει...? ευωδιάζει και ωραία το χώρο....!!!
  • 777 @ 22.02.2010 17:16
    αυτό που ο Οιδίποδας μπορει να διαβαστεί και ως φιγούρα του αντίχριστου πώς το τεκμηριώνει?? χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολύ μου κίνησε την περιέργεια λολ
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:22
    Πυροτέχνημα, το γκούγκλισα για να το καταλάβω...δεν τα ξέρω εγώ αυτά...(ποιος είναι ο Λάτσιος, ρε...τη Μενεγάκη την ήξερα...) δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα (αφού στο έχω πει ρε, δε βλέπω τηλεόραση, και δε διαβάζω εφημερίδες, μόνο τη Sun τσεκάρω μια φορά την εβδομάδα να δω άμα ζει η Amy Winehouse, τα υπόλοιπα δε μπορώ να τα βλέπω, καταθλίβομαι, έχω πει στους φίλους μου άμα γίνει πόλεμος να μου το πουν να κάνω προμήθειες Gauloises) και είναι και αμοιβαίο, ξέρεις. Την τελευταία φορά που είδα τηλεόραση ήταν ο πόλεμος στη Σερβία. Έφαγα φρίκη και ο Κριός που συζούσα αποσυνέδεσε την κεραία και μετά βλέπαμε μόνο Ταρκόφσκι και κάτι άλλα μίζερα που δεν ήταν όμως αληθινά και δεν πεταγόμουνα στον ύπνο μου (παρεκτός άμα ροχάλιζε, αλλά αυτό είναι άσχετο...!!!)

    labtec, τουλάχιστον αν μου έγραφες τέτοια θα γελούσα κιόλας! Θα τα θεωρούσα κι έξυπνα! (Κάτι τέτοια έγραφα κι εγώ στον μαθηματικό μου στο λύκειο και δε με έκοβε ποτέ, παρόλο που του έλεγα, μη ζορίζεστε, δεν έχω ανάγκη, "βγαίνω" από τα υπόλοιπα μαθήματα...τι να του γράψω μ******* να τον συγχίσω?) Και, labtec dear, το λιβάνι είναι βαρύ...δε θα 'λεγα ευ-ωδιάζει, θα 'λεγα ευ-βρωμιάζει τον χώρο...
  • labtec @ 22.02.2010 17:28
    ....to the point Miss Havisham....both two are agree...!!!
    ...for relaxation....
    http://www.youtube.com/watch?v=3ethtD4R1kk&feature=related
    ...listen this one...keeps you on your target...
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:44
    777 dear, δεν ξέρω τι λέει παρακάτω, αυτή ήταν η πρώτη πρόταση...πρώτα θα πάω για τρέξιμο, μετά θα μείνω 20 λεπτά κάτω απ΄το ντους τραγουδώντας, και μετά θα τα διορθώσω. Πίνοντας. Νηφάλια αποκλείεται! Αλλιώς θα τα στείλω όλα πακέτο στον Ηρώδη! (Καλά να πάθωωωω, εμ, δεν ήθελα mainstream μάθημα, δεν ήθελα απομνημόνευση και τέτοια μικροαστικά, ήθελα να το παίξω Robin Williams στον Κύκλο των Χαμένων Ποιητών...ναααα (μούντζες!)...νααα..ούφο...(την άνοιξη θα τα ξαναέχω, τα ίδια παιδιά, σε σύγχρονο αυτή τη φορά, θα μάθουν όλον τον Αρτώ και τον Μπέκετ απ' έξω, καλύτερα κι από το Σύμβολο της Πίστεως θα τα μάθουν!)

    labtec dear, σιγά μη δε συμφωνούσαμε...χιαστί βεβαίως βεβαίως... (Δίδυμος-Αιγόκερως με Αιγόκερο-Δίδυμο...!!!)

    Και η ουσιακή διαφορά του χιαστί συνδυασμού:
    Εσείς μου προτείνετε για ηρεμία τον βασιλιά της ποπ...εγώ πάλι σας στέλνω τον πρίγκηπα του σκότους...
    http://www.youtube.com/watch?v=PFiLz97Drdg&feature=related

    Χαιρετώ
  • MissHavisham @ 22.02.2010 17:48
    Μη γελάς, πυροτέχνημα, θα πάθω τύφλωση σήμερα!
    Πόσους γύρους θα κάνω στο κουλουάρ δεν ξέρω για να τα διορθώσω με χιούμορ! Μου έχει φύγει...η μαγκιά!



    Φιλιά! Πάω να τρέξωωωω!!!
  • 777 @ 22.02.2010 17:53
    χαχαχαχαχαχαχα...οκ Miss....καλο τρεξιμο...κι αν παρ'ολα αυτα η τεκμηριωση αποδειχτει ενδιαφερουσα...περιμενουμε με αγωνια...λοοολ
  • labtec @ 22.02.2010 18:02
    ....οι γύροι στο κολουάρ θάναι μ' απ΄όλα....?
    ...άντε στο επανιδείν....Miss!!!!
  • MissHavisham @ 23.02.2010 12:46
    Tolkien girl, μου τα εξηγήσανε τα japanese, μην ανησυχείς! Κι όσο για το παστελάδικο, ε, είμαστε και σε εποχές οικονομικής κρίσης, θα κλείσει το ένα, θ' ανοίξετε άλλο!

    Όσο για τα παιδιά (α, ρε Ηρώδη, έφυγες νωρίς, ρε Ηρώδη...), εμ, εσύ τι λες, δεν τους εξήγησα τι είναι τα διονυσιακά όργια, λες να τους το κράτησα κρυφό? Και ξέρεις τι πήρα ως απάντηση? Ότι ήτανε, λέει, κάτι γυναίκες, που πηγαίναν σε κάτι βουνά, λέγανε χορικά, κάνανε σεξ και μετά τρώγανε ανθρώπους!

    Και σαν τι πιο ανάλαφρο, dear, να τους κάνω? Αφού δε θα ταιριάζει με τα ρούχα μου! (Τώρα που το σκέφτομαι, να, τι θα τους βάλω θέμα την άλλη φορά: Ήταν ο Οιδίποδας Σκορπιός? Αιτιολογήστε και με αναφορές μέσα από το κείμενο, πείτε που έχει ωροσκόπο, σελήνη, άρη, αφροδίτη και μεσουράνημα.) Προπτυχιακοί είναι, δεν είναι στο σχολείο, ξέρεις! Αυτοί το επέλεξαν, να πήγαιναν να ασχοληθούν με μαύρες τρύπες, άσπρους νάνους και να λύσουν τα μυστήρια του σύμπαντος αν δεν τους άρεσε. Μπαα...θα βγω και η κακιά τώρα!

    P.S. 1. Τα αρχαιοελληνικά δεν ήταν το φόρτε σου πιθανότατα γιατί δε σου έκανα μάθημα εγώ!

    2."3ername me [...] ton Kountera" ???????? Γιατί υβρίζεις τα θεία? Αχ, ""αφες αυτοις, Μίλαν Κούντερα, ουκ οιδασι τι ποιουσι"....
  • smoox @ 01.03.2010 22:29
    Υπάρχει και παραυπάρχει. Το λέω ως Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο. Πέρασα 8 χρόνια με Αιγόκερω με ωροσκόπο Ζυγό (βοηθησε και η Σελήνη στην Παρθένο που είχε). Δεν θα έλεγα ότι ταιριάζαμε, μάλλον αλληλοσυμπληρωνόμαστε σε κάποια σημεία. Δεν τον ματακάνω τον συνδυασμό πάντως αν περνάει από το χέρι μου! Καλή τύχη!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...