παρακαλώ περιμένετε...

ΜΕΙΖΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

  • fotoula @ 28.10.2009 13:51
    psyxologo i psuxanaluti dokimases na deis; isws se boi8isoun... prepei na miliseis gia tis rizes twn problimatwn sou i an den tis xereis, enas eidikos 8a mporouse na se boi8isei na tis 'breis', na tis 'deis', na tis 'krineis' kai na tis 'antimetwpiseis...kai kuriws na apodexteis auto pou eisai...

    neo paidi kai eisai paratimeni se tetoia katastasi...

    bres kapoion eidiko na miliseis - min paraiteisai
  • tinasin @ 28.10.2009 14:43
    Finesse7... ola tha pane kala,kalo mou,arkei na to theleis..kai epeidh einai fanero oti theleis na vgeis apo olo auto mesa sou kai gyrw sou...min ta paratas - o monos polemos pou aksizei na pareis meros,einai autos gia thn agaph - panw apo ola,agaph gia sena!
    Skepsou ola ayta pou agapas,pou theleis na kaneis, epikentrwsou sta thetika shmeia pou se kratane gera kai stathera stin aisiodoksia tou shmera kai sthn elpida tou aurio...
    Ola ayta einai mono logia, den se kserw, den me ksereis...
    Alla kamia fora,akoma kai oi agnwstoi,voithane...pio polu apo tous gnwstous mas.
    Mhn kratas tipota mesa sou,mila gia auta pou aisthanesai,se opoiondhpote theleis...eleutherwse ton eauto sou apo ta skoupidia,pou mas fortwnei mia katathlipsh.
    H zwh einai edw, gia olous mas, kai se perimenei na vgeis kai na lampseis!
  • FINESSE7 @ 28.10.2009 15:22
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
  • chatelaine @ 28.10.2009 16:49
    Αγαπητή μου Finesse θα συμφωνήσω με τα μέλη fotoula και tinasin.
    Είσαι πολύ πολύ νέα για να τα παρατάς - πολέμησέ το.
    Από την πλευρά της αστρολογίας δε γνωρίζω και πολλά, όμως από το αδιέξοδο που σε βασανίζει θα βγεις με τη δική σου θέληση. Ζήτησε βοήθεια άν χρειαστεί, αλλά μη το βάζεις κάτω. Έκανες εδώ το πρώτο βήμα, μπορείς κι άλλα.
  • johnnyG @ 28.10.2009 17:21
    (προειδοποίηση: πάρα πολύ υποκειμενική άποψη, απλά η γνώμη μου. δεν θα επιχειρήσω πρόβλεψη σε καμμία περίπτωση)

    Στο χάρτη σου φαίνεται ότι το θέμα των σπουδών σου είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν άφησες τις σπουδές σου, νομίζω ήταν σημαντικός λόγος για να πάθεις κατάθλιψη. Υπάρχει και κάποια ένδειξη, παράλληλα με το τί έπραξες. (Για αυτό που συνέβη λέω, όχι τί θα γίνει. Πιο πολύ για τα πράγματα που σου είναι σημαντικά. Όπως σου είπα και πριν οι σπουδές και το πωςθέλεις σαν άνθρωπος να ανοίγεσαι -αυτός είναι ο 9ος Οίκος). Αντίθετα, κλείστηκες στο σπίτι λες, απομονώθηκες και έχασες τους φίλους σου, πράγμα που σε έκλεισε περισσότερο. Και όσο για αυτό που λες, ότι δεν έχει κάνει σχέση, υπάρχουν άνθρωποι και σε ακόμα μεγαλύτερη ηλικία που δεν έχουν κάνει, και υποφέρουν από αυτό, αλλά σε μια τέτοια κατάσταση είναι λογικό να μη μπορείς να συνδεθείς με κάποιο άτομο. Αν είσαι σπίτι, δεν θα το βρεις κιόλας. Και η κατάθλιψη περνάει, πίστεψέ με. Αν κάνεις ψυχοθεραπεία, συνέχισε. Αν όχι, ξεκίνα. Από άποψη διελεύσεων, το δύσκολο κομμάτι πέρασε τα τελευταία χρόνια μέχρι και πρόσφατα. Αλλά είναι το πιο σημαντικό ότι σε κατέβαλλε αυτή η κατάσταση, και όχι η διέλευση η ίδια, προς Θεού. Όλα περνάνε. Θέλουν χρόνο. Σου μιλάω ειλικρινά. Για όλα τα παραπάνω. Και θα ήθελα να με ακούσεις.
  • eleni123456 @ 28.10.2009 18:11
    geia sou finesse7 k apo mena!
    edo ekanes tin arxi na to ekfraseis pragmat pou simainei oti thes na ksefigeis apo olo afto!
    den ksero tis aities..emena se duskoles stigmes me voithise to grapsimo
    na do ti thelo k ti de thelo!
    min ta paratas...prospathise...siga siga k ligo kathe mera!!
    katalavaino oti mporei na sou fainetai vouno alla kathe mera k apo ligo!
    sou exomai kali dynami k na pistepseis se sena, esu gia sena!!!!
  • FINESSE7 @ 28.10.2009 18:20
    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛY. ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο johnnyG Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ
  • johnnyG @ 28.10.2009 18:44
    όχι να τα παρατήσεις. ήδη ξέρεις τους λόγους. να το παλέψεις. και να βγεις. κατάθλιψη περνάνε εκατομμύρια άνθρωποι. δεν είσαι μόνη σε αυτό.
  • johnnyG @ 28.10.2009 18:45
    με βοήθεια. υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι. θα μπορούσα να σου δώσω και προσωπική κατάθεση, αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του.
  • valiaadion @ 28.10.2009 18:51
    finesse...μην παραιτεισαι με τιποτα..ολη η ζωη μπροστα σου,καποιες φορες το μυαλο μας μπλοκαρει και δεν μπορουμε να διακρινουμε την πορτα απο οπου μπαινει το φως .και να την ανοιξουμε και να προχωρησουμε..εκαι ερχεται η αναγκη βοηθειας απο εναν ειδικο..να μας δειξει τον τροπο..κατα τη γνωμη μου παντως οταν αναγνωριζουμε και δημοσιοποιουμε το προβλημα μας η ο,τι μας συμβαινει ,αχουμε ηδη κανει το πρωτο και πιο δυσκολο βημα για την επιλυση του..ολα ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΙς ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ
  • katia83 @ 28.10.2009 22:26
    finesse μου έυχομαι πραγματικά να βρεις το δρόμο σου και η ψυχούλα σου να πάψει να πονά.Έίσαι πολύ νέα και ετσι σιγουρα θα σου δοθεί η δυνατότηα να γνωρίσεις κάποιον.
    Γύρνα σίγα σιγά τη σελίδα και αντίκρισε τον ήλιο
    έτσι λέω και στον εαυτό μου όταν δεν είμαι καλά.
    φιλικά μια συνομηλική σου
  • libra1976 @ 28.10.2009 22:37
    finesse, η ψυχοθεραπεια βοηθαει πολυ, πιστεψε με...οταν θα κανεις προοδο, θα δεις ποση δυναμη κρυβεις μεσα σου..μην περιμενεις καμια προβλεψη να σου πει τι θα κανεις..ξεκινα με μικρα βηματα, πολυ μικρα , σαν μωρου..ξεκινα ενα χομπυ που να σε κανει να ξεχνας τον πονο, εγω ετσι ξεκινησα τα αγγλικα και ειμαι τωρα 12 χρονια καθηγητρια..

    οταν νιωθεις μονη, να γραφεις εδω, η να παιρνεις τηλ μια φιλη που ξερεις πως σε αγαπαει, μια ξαδερφη, τη μαμα σου, παντα καποιος υπαρχει..

    η σχεση θα ερθει οταν θα εχει γεμισει λιγο η ψυχουλα σου, για να μπορει να δωσει κιολας. γεμισε την με ενδιαφεροντα, τρωγοντας ερχεται η ορεξη

    ονειρεψου!!! κανε τα πιο τρελα ονειρα, συντονισε τον εαυτο σου με το συμπαν..τρελα ομως , ε? μην κανεις τσιγκουνιες, τσαμπα ειναι..ανοιξε πρωτα την ψυχη σου στο ονειρο, και η πραγματικοτητα θα ακολουθησει..

    κι οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε ολοι
  • Gourounaki @ 29.10.2009 09:04
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ,ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΒΡΕΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ,ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.
  • giami @ 29.10.2009 09:19
    EIDES VRE TI TRELOKOMEIA EIMASTE OLOI EDO MESA???!!!!!
    OLOI THN EXOYME THN KATATHLIPSOYLA MAS H THN EIXAME KAI OLOI THN PALEYOYME.
    ENA THA SOY PO
    MESA STHN THERAPEIA MOY (GIATI EKEI POY EISAI HMOYNA KI EDO POY EIMAI THA RTHEIS) GNORISA ANTHROPOYS 40 50 60 XRONON NA PALEYOYN NA PAROYN PISO TH ZOI POY EXASAN KAI TA KATAFERNAN
    OLA!!!
    KAI ZOYSAN PRAGMATA POY DEN PISTEYAN POTE OTI THA ZHSOYN
    FANTASOY TI EXEIS NA ZHSEIS ESY MOLIS PATHSEIS LIGO STA PODIA SOY.
    GI AYTO TH THERAPEIA SOY KAI TA MATIA SOY!!!
    KAI OI PLANHTES EINAI ME TOYS TOLMHROYS
  • Gourounaki @ 29.10.2009 10:06
    ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΠΟΥ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,Η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ,Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  • astropet @ 29.10.2009 10:37
    finesse, να σου πω καταρχάς ότι αν οι σχέσεις ή η πλούσια σεξουαλική ζωή ήταν το εισιτήριο για την ευτυχία, τότε ο κόσμος θα είχε γεμίσει από ευτυχισμένους ανθρώπους. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα σου. Μπορεί να σε απασχολεί μεν τώρα, αλλά δεν νομίζω ότι είχες απελπιστεί τόσο πολύ από το θέμα σχέσεις στα 18 σου, όταν λες πως ξεκίνησε η περίοδος κατάθλιψης. Καταλαβαίνω ότι εδώ είναι ένα δημόσιο φόρουμ και είναι κατανοητό να μη θες να εκθέσεις λεπτομέρειες από την προσωπική σου ζωή, αλλά η αστρολογία δεν είναι μαντική. Υπάρχει συνεργασία αστρολόγου-πελάτη και μαζί εντοπίζουν το πρόβλημα μέσα από τις πολλές πιθανότητες που υπάρχουν σε έναν γενέθλιο χάρτη.

    Σε γενικές γραμμές, τι μπορώ να σου πω εγώ και όποιος άλλος θέλει συμπληρώνει ή διορθώνει. 1. Έχεις ωροσκόπο Αιγόκερω, ένα ζώδιο επιρρεπές στην κατάθλιψη. 2. Ο κυβερνήτης του, ο Κρόνος, βρίσκεται στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού και είναι ανάδρομος. Για το ζώδιο του Σκορπιού μπορείς να πεις πολλά καλά, πάντως μέσα στην τρελή χαρά δεν τον λες. 3. Η έντονη πλανητική κίνηση που έχεις στους Διδύμους, που είναι ένα πιο θετικό ζώδιο, βρίσκεται ουσιαστικά στον 6ο οίκο (δύσκολος οίκος) από τον ωροσκόπο, που σημαίνει ότι δεν έχει επαφή με τον ωροσκόπο σου - που θα το θέλαμε - ούτε με τον κυβερνήτη Κρόνο. 4. Η Σελήνη σου στον Υδροχόο, είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο (δύσκολη όψη) και μάλιστα το τετράγωνο αυτό ήταν η πρώτη όψη που έκανε η Σελήνη μετά τη γέννησή σου - πολύ σημαντική. 5. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας, βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της πτώσης του, στον 12ο οίκο και ανάδρομος. Άρα, δεν έχεις προδιάθεση στην αισιοδοξία, σου λείπει η τάση του να λες: Δεν βαριέσαι, αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. 6. Αν εξαιρέσουμε τον Ουρανό, που δεν είναι προσωπικός πλανήτης, σου λείπει παντελώς το στοιχείο της φωτιάς, το στοιχείο που πάντα βρίσκει ελπίδα μέσα στις αντιξοότητες. 7. Έχεις μια στενή σύνοδο Χείρωνα/Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους, που υποδηλώνει μια δυσκολία στην επικοινωνία, μια αίσθηση ότι το περιβάλλον σου δεν σε καταλαβαίνει, ότι ουσιαστικά αισθάνεσαι ξένη ανάμεσα στους ανθρώπους, παρείσακτη, περιθωριακή. Και κάποια από τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν και οικογενειακά προβλήματα.

    Κι ερχόμαστε στα καλά. Άρης στον Σκορπιό. Έχεις έναν Άρη, που άλλοι θα σκότωναν για να αποκτήσουν. Βρίσκεται σε ένα από τα ζώδια που κυβερνά. Είναι γωνιακός, σε σύνοδο με το Μεσουράνημα, άρα έχει μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Έχεις γεννηθεί νύχτα και ο Άρης προτιμάει αυτούς τους χάρτες, και βρίσκεται στο νυχτερινό τμήμα του χάρτη. Με μια λέξη, εξαιρετικός. Εντάξει, είναι ανάδρομος, αλλά είναι στο τέλος της ανάδρομης πορείας του και έχει προ πολλού γυρίσει ορθόδρομος στον προοδευμένο χάρτη σου.

    Έχεις επίσης Ερμή στους Διδύμους. ΟΚ, είναι κοντά στην ακμή του 6ου οίκου και πολύ κοντά στον Ήλιο, αλλά δεν παύει να είναι ένας Ερμής στους Διδύμους, στο ζώδιό του. Ένας Ερμής που αγαπάει τη γνώση, την πληροφορία, τη μάθηση. Ένας Ερμής ικανός για λογική σκέψη. Ένα πολύτιμο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από το πρόβλημά σου.

    Προσπαθώντας να συνδυάσω Άρη στον Σκορπιό στο Μεσουράνημα, Ερμή στους Διδύμους και Χείρωνα/ΒΔ, κάτι μου λέει ότι όλο αυτό που περνάς έχει έναν σκοπό. Εσύ την κατάθλιψη δεν την έμαθες μέσα από τα βιβλία, αλλά τη βίωσες στο πετσί σου. Ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει απόγνωση και ποια είναι εκείνη η συναισθηματική κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε μια απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτή είναι μια πολύτιμη γνώση που διαθέτεις, που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη γνώση, σε σημείο να το κάνεις και επάγγελμα; Διαθέτεις αυτή τη στιγμή μια "συναισθηματική" μόρφωση, που σε κάνει πιο κατηρτισμένη κι από δεκάδες ψυχολόγους που δεν έχουν βιώσει κάτι ανάλογο. Αν δεν θες να το κάνεις επάγγελμα, πώς μπορείς να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια θέση; Γιατί, εκτός από τη βοήθεια αυτή, θα αισθανθείς ότι η ζωή σου έχει αξία, θα καταλάβεις ότι αυτό ακριβώς που σε κάνει να θέλεις να την τελειώσεις, είναι αυτό για το οποίο θα πρέπει πάση θυσία να συνεχίσεις να ζεις.

    Τώρα, στο άμεσο μέλλον, υπάρχουν θετικές ενδείξεις. Και βέβαια, πάντα θα υπάρχουν. Το θετικό με το αρνητικό πάντα εναλλάσσονται στη ζωή. Πρώτον και κυριότερον, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στον Ζυγό, στο ζώδιο της έξαρσής του. Μια πολύ καλή περίοδος για να σκεφτείς πιο λογικά, να επεξεργαστείς την κατάστασή σου και να βρεις πιο εύκολα λύσεις. Επίσης, ο Δίας στους Ιχθύς από τον Ιανουάριο, σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο σου και τρίγωνο με τον Κρόνο, έχει μια δυναμική για κάτι καλύτερο, θα είναι μια ευκαιρία να ξαναβρείς την πίστη σου.

    Τέλος, μπορεί να σε βοηθούσε αν σταματούσες να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με τον ρόλο σου. Ή καλύτερα, να υιοθετούσες την άποψη ότι η ζωή είναι ρόλος. Και για σένα, η finesse δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά ρόλος. Υπάρχει και κάτι άλλο μέσα σου που αποφάσισε να υποδυθεί τον ρόλο της finesse. Ο πολύ γνωστός αστρολόγος Rob Hand έχει πει μία από τις αγαπημένες μου ατάκες: Κρόνος είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα, ενώ Ποσειδώνας είναι η αλήθεια ότι πραγματικότητα δεν υπάρχει. H αντίληψη αυτή μας βοηθάει στο να αποστασιοποιηθούμε κάπως από αυτά που μας συμβαίνουν στην καθημερινότητα, οπότε και σταματάνε να μας πληγώνουν τόσο πολύ. Δεν ξέρω βέβαια αν σου ταιριάζει αυτός ο τρόπος σκέψης. Αν δεν σου ταιριάζει, ξέχασε την τελευταία παράγραφο.
  • FINESSE7 @ 29.10.2009 12:12
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΣΕΝΑ ASTROPET ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ.
  • johnnyG @ 29.10.2009 18:29
    συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά αστρολογικά δεν συμφωνώ με αυτό το πράγμα. είναι εκ γενετής πρόβλημα δηλαδή; δεν πάει έτσι, σόρυ.

    (δεν είναι προσωπικό αστροπετ, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ).
    ανεβάζω ένα χάρτη να αναλύσουμε έτσι, αν θέλεις.
  • johnnyG @ 29.10.2009 18:49
    http://www.stardome.gr/tribes/aries/14564.html
  • astropet @ 29.10.2009 18:59
    Πώς είσαι τόσο σίγουρος για το τι πάει και για το τι δεν πάει Τζόνυ; (Κι εγώ σε συμπαθώ, οπότε δεν είναι προσωπικό). Επιτέλους πρέπει να πάψουμε να πασπαλίζουμε χρυσόσκονη πάνω από τα πράγματα. Δηλαδή, να βλέπουμε ένα τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου και να αρχίσουμε να λέμε: "Αχ, τι ωραία όψη είναι αυτή, πόσο τη ζηλεύω! Πόσο ευτυχισμένος πρέπει να είσαι!" Μια σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιο βαριά και δύσκολη από μία σύνοδο Σελήνης-Δία; Ναι ή όχι; Για να συνεννοηθούμε επιτέλους...
    Κανείς δεν είπε ότι αυτά είναι εκ γενετής κι ότι η finesse δεν είχε άλλη επιλογή στη ζωή της. Στο κάτω κάτω είπα ότι έχει δύο πολύ ωραίες θέσεις, που ενδεχομένως δεν τις έχει αξιοποιήσει ακόμα. Μπορεί να το κάνει στο μέλλον, μπορεί και όχι. Αυτό δεν το ξέρω. Θα μπορούσε επίσης να είχε επενδύσει στα πολύ καλά στοιχεία του χάρτη της και να άφηνε πίσω τα δύσκολα. Κάποιος άλλος με τον ίδιο χάρτη με αυτήν μπορεί να το έχει κάνει. Αλλά στα 100 άτομα με τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, τα 70-80 θα έχουν πρόβλημα με αυτό, πώς να το κάνουμε τώρα;
    Θα αγνοήσουμε εντελώς τις στατιστικές κάτω από την λανθασμένη αντίληψη ότι έτσι βοηθάμε τον άλλον; Όχι, δεν τον βοηθάμε λέγοντάς του ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέσα στην τρελή χαρά με αυτόν τον χάρτη. Γιατί τον κάνουμε να αισθάνεται ελαττωματικός, ότι και καλά είχε τόσο καλό χάρτη, κι αυτός φταίει που διάλεξε το στραβό δρόμο.
    Και τέλος, ένας που έχει 5 πλανήτες στον Αιγόκερω (δεν είναι η περίπτωση της finesse) έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να έχει κατάθλιψη από έναν που έχει 5 πλανήτες στον Τοξότη. Ναι, υπάρχουν και άτομα που είναι φουλ στον Τοξότη και έχουν κατάθλιψη. Βεβαίως. Προς τα πού γέρνει όμως η ζυγαριά;
  • johnnyG @ 29.10.2009 19:05
    εκ των υστέρων, οκ, είναι εύκολο να μιλήσουμε. εκ των προτέρων μπορείς να πεις κάτι; έχω ανεβάσει ένα χάρτη και έχω δώσει ένα στοιχείο. την κατάθλιψη. είναι στη φυλή των κριών, κι έχω ποστάρει το λινκ εδώ. και το συζητάμε.
  • lahmacun @ 29.10.2009 19:05
    Να ρωτησω κατι ? Υπαρχει χαρτης που εκ των προτερων μπορουμε να πουμε πως δινει καταθλιψη μελετωντας καποιες οψεις ?
    Να δουμε ενα χαρτη και να πουμε να αυτος ο ανθρωπος επειδη εχει αυτο εκεινο το αλλο κλπ δεν τη γλιτωνει αυτη την ταλαιπωρια στη ζωη του ?
  • lahmacun @ 29.10.2009 19:24
    finnesse7
    εχω υπαρξει εκει σε νεαρη ηλικια , μετα απο διαφορα σοβαρα αλλεπαληλα προβλήματα υγειας -
    θα ηταν ευχης εργο σε κεινη τη φαση να ειχα ασχοληθει με την αστρολογια ισως να μπορουσα να διαχειριστω καλυτερα την ελλειψη τελειοτητας μου
    αυτο με εκανε να υποφερω και τοτε και μερικες φορες ακομα και σημερα .
    Δεν ξερω αν υπηρχαν ή οχι εκλυτικοι παραγοντες σε σενα , εχουμε πολλους λογους να ειμαστε ευτυχεις και δυστυχεις ταυτοχρονα πολλες φορες.
    Εμενα η αναλυση τοτε με βοηθησε. Δεν υπαρχει τιποτα απο οτι επιθυμουμε που να μην μπορει να μας συμβει . Καθε φορα διαλεγουμε σε ποια κατευθυνση παμε στη ζωη μας .
    Οτι γυριζει μυριζει κι οτι στεκεται βρωμαει .
    Εσυ εισαι η δυναμη σου. Εσυ εισαι και η θλιψη σου. Αγαπα σε και προετοιμασου για ολα οσα επιθυμεις.
    Δεν υπαρχει καμια εκ γεννετης καταρα για κανενα απο μας , καποιες καθοριστικες συμπτωσεις ναι . Αφου εχεις τη δυναμη να γραφεις εδω εχεις τη δυναμη και για πολλα αλλα .
  • johnnyG @ 30.10.2009 02:59
    finesse7...

    Λοιπόν... Έχεις ωροσκόπο αιγόκερω, με κρόνο-κυβερνήτη του στο 9. Οι σπουδές για εσένα είναι αφετηρία. Ο ωροσκόπος είναι ο τρόπος που βλέπουμε τη ζωή. Η πρώτη εικόνα. Ο αιγόκερως έχει 'πρέπει' και θέλει να κάνει το "σωστό". Αν αφήσεις το κοινωνικό μέρος στην άκρη, που για τον αιγόκερω είναι μεν πολύ σημαντικό, βαθιά μέσα σου ξέρεις πιο είναι το σωστό ως πηγή που προέρχεται από τον εαυτό σου. Ο κρόνος σου είναι στο σκορπιό, και ο σκορπιός είναι τα μύχια του εαυτού μας. Αυτό(ο κρόνος σκορπιός) μπορεί να σημαίνει και σεξουαλικά ταμπού και κλείσιμο στο συγκεκριμμένο τομέα, αλλά όχι μόνο. Κυρίως: Όσο αποφεύγεις τα βάθη μέσα σου, τόσα σκαμπήλια θα τρως από την πραγματικότητα. Και μετά από χρόνο, αυτό ξεπερνιέται. Για να γίνεις κύριος σε αυτό το κομμάτι του εαυτού σου θα ζοριστείς. Αλλά καλείσαι να το φέρεις σε πράξη για εκφραστείς σαν προσωπικότητα.

    Το τετράγωνο του Κρόνου με τη σελήνη έχει να κάνει με τη σχέση με τη μάνα, αλλά και με πιο μοτίβο κάνεις σχέσεις. Ο καρκίνος(κυβερνήτης του η σελήνη)είναι ακμή του 7ου Οίκου-οίκου των σχέσεων. Η σελήνη βρίσκεται στον 1ο Οίκο. Η μάνα σου, σίγουρα σου είναι σημαντική και παρόλα τα θέματα μαζί της, σε στηρίζει. Είναι σελήνη στον Υδροχόο, σου δείχνει να είσαι διαφορετική και ανεξάρτητη. Παρόλα αυτά, η ενοχή απέναντί της μπορεί να σου λειτουργεί περιοριστικά. Μάλλον οι σχέσεις για εσένα είναι σε μεγάλο βαθμό ευθύνη, δεν είσαι ανοιχτή στο να είσαι σε μία σχέση, και ετεροκαθορίζεσαι από τους άλλους χωρίς να το καταλαβαίνεις-χωρίς αίσθηση του άλλου αλλά με μεγάλη την επιρροή του. Έχεις ανάγκη από βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις, με βαρος, για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν σου είναι εύκολο. Θέλεις ουσία και όχι επιφάνεια.

    Οι σπουδές επαναλαμβάνω(εναλλακτικά θα μπορούσε να είναι η θρησκεία ή οτιδήποτε έχει σχέση με το πως ανοίγεσαι πνευματικά) είναι ό,τι πιο σημαντικό για εσένα. Είναι αυτό που σε κρατάει στην πραγματικότητα και σου δίνει πλαίσια. Επίσης, είναι βαρόμετρο για το πως αισθάνεσαι και θέμα "ζωής και θανάτου". Αυτό σου καθορίζει τους κοινωνικούς σου στόχους, και μάλλον θέλεις να πετύχεις κοινωνικά επειδή σε αυτό σε έσπρωξε η οικογένεια σου, και να δείχνεις δυνατή, δυναμική και να έχεις ένα αρχηγικό προφίλ στον κόσμο. Ή ίσως το προφίλ της δυναμικής γυναίκας.


    Έχεις επίσης τονισμένο 5ο Οίκο, με τον κυβερνήτη του ερμή στον 5ο και επίσης τον Ήλιο σου στο 5. Δείχνει ένα παιδί που θέλει την αγάπη και τον θαυμασμό του κοινού, και μάλλον έτσι μεγάλωσες ή αυτό πάντα ήθελες. Δημιουργικές ασχολίες. Θέατρο και δράμα. Ανεξάρτητα με το αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, το Εγώ σου είσαι ο ρόλος που υποδύεσαι.
    Ο ήλιος σου κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Αδύναμος Πατέρας ή από την άλλη Πατέρας Θεός-άυλος. Αυτό μπορεί να σου βγαίνει και στις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που γενικότερα συναναστρέφεσαι. Mεγάλες προσδοκίες και απογοήτευση. Η αίσθηση ότι είμαι Θεός ή ότι έχω απέναντί μου Θεούς και η αντιδιαστολή με την πραγματικότητα. Η αυτολύπηση, η λύπηση στον άλλο, η συμπόνοια, η Ομορφιά, η Τέχνη. Η θεική Τελειότητα.

    Πιο πρακτικά. Ο λέοντας είναι εμπεριεχόμενος(μην σε μπερδεύω πολύ)αλλά είναι "κρυφός" κυβερνήτης του 7 σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και σημαίνει μια επιπλέον δυσκολία(σε αυτό δώσε σημασία): Ψάχνεις τον Τέλειο Άλλο, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει(αλλά μπορείς να γίνεις Εσύ).
    (παραθέτω διάσημες με ήλιο δίδυμο-ποσειδώνα τοξότη αντίθεση όπως εσύ: Αντριάνα Λίμα, το υπέρτατο μοντέλο της Βικτόρια Σίκρετ και η πανέμορφη ταλαντούχα ηθοποιός Ναταλι Πόρτμαν. Και θέλω να σου πω, μπορεί κι εσύ να διαθέτεις κάποιες από τις χάρες, είτε εμφανισιακά είτε σε ταλέντο του Ήλιου-Ποσειδώνα ή όχι ,χωρίς να έχεις σχέση με αυτές τις 2 διάσημες γυναίκες, αλλά η ενέργεια της όψης είναι εντελώς η ίδια. Το τελευταίο είναι απόλυτο)

    Ο Ποσειδώνας εκφράζεται όταν δίνει σε κάποιον άλλο ενώ ταυτόχρονα υποφέρει. Αλλά όσο δίνει παίρνει δύναμη, και αν τον χαρακτηρίζει κάτι είναι η λέξη: Υπέρβαση(του Εγώ στην προκειμένη περίπτωση και των ορίων γενικότερα). Μπορεί να γίνει το απόλυτο θύμα και το απόλυτο σύμβολο. Αν είναι κάτι από το οποίο οφείλει να ξεφύγει είναι η Αυτολύπηση.
    Αν είσαι ρόλος οπότε(σύμφωνα με τα προηγούμενα), είναι στο χέρι σου το δράμα που θα παίξεις.

    Σε διελεύσεις τώρα...
    Είχες τον Πλούτωνα από το 2003 να κάνει αντιθέσεις με προσωπικούς σου πλανήτες στο Δίδυμο(ξεκινώντας από τον ερμή, ύστερα στον ήλιο και μετά την αφροδίτη) να σου τονίζουν ένα και μοναδικό θέμα(με διαφορετικές εκφάνσεις): Να ΑΛΛΑΞΕΙΣ εξ ολοκλήρου. Όπως καταλαβαίνεις, η δυναμική μια τέτοιας διέλευσης και του αιτήματος αυτού, έχουν ένα βάρος που δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστεί. Αν ένας άνθρωπος καλείται να αλλάξει για να επιβιώσει, και επειδή αυτό δεν ωφελεί πια τον εαυτό του, χωρίς να έχει την κατάλληλη κατεύθυνση, το σίγουρο είναι ότι θα περάσει δύσκολα. Με ένα στόχο όμως, να περάσει δια πυρός και σιδήρου στο επόμενο στάδιο της ζωής τους ως καινούργιος αναγενημμένος Άνθρωπος. Είναι η πλήρης μεταμόρφωση, κατι που πρέπει να έχεις τα @@ να το περάσεις.

    Οι πρόσφατες διελεύσεις...
    Έχεις Πλούτωνα σε συζυγία με Ποσειδώνα(είναι διέλευση που αφορά όλη τη γενιά του 1984, αλλά αφορά τον καθένα προσωπικά). Για εσένα μπορεί να σημαίνει ότι σε ένα ασυνείδητο επίπεδο συμβαίνει η αλλαγή, και η κατάρρεσυη κάθε ψευδαίσθησης, η επαφή με τον πνευματικό σου εαυτό, η θεραπεία και οι δυσκολίες που επιφέρει - θεωρώ δεν είναι τυχαίο που τώρα διάλεξες να απευθυνθείς σε ένα αστρολογικό σάιτ. Σου δίνει λοιπόν, μέσα από τη βαριά συναισθηματική σου κατάσταση την ευκαιρία της ίασης. Είναι καιρός για ψυχοθεραπεία, και επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο με έμφαση στο σκοτεινό του κομμάτι. Για να καταφέρεις να επιβιώσεις οικονομικά και κοινωνικά(αν αυτές είναι οι σκέψεις που σε βασανίζουν τελευταία), οφείλεις να το αντιμετωπίσεις και να μεγαλώσεις - να ενηλικιωθείς ώστε να το ξεπεράσεις.

    Στο γενέθλιο παλι, έχεις ακμή 12 στον Τοξότη με Δία στο 12. Έχεις ένα φύλακα άγγελο μέσα σου να σου δίνει αισιοδοξία και τη δύναμη να τα καταφέρεις, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Οπότε στο διάστημα που θα διελαύνει ο Πλούτωνας από το 12 σου μέχρι να μπει στον ωροσκόπο σου και να αλλάξεις στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα σου δωθεί η ευκαιρία να τα αντιμετωπίσεις μια και καλή και να καλοσορίσεις τον καινούργιο σου εαυτό.

    Εκτός αστρολογίας: Ένας άνθρωπος που περνάει κατάθλιψη, βλέπει τα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού του, τα αναγνωρίζει και τα βιώνει επείδή αυτά είναι που τον σκοτώνουν. Το μόνο κακό είναι ότι χάνει χρόνο, τον οποίο θα μπορούσε να αξιοποιήσειι για να ζήσει, και αυτό αποτελεί βάρος που χρειάζεται να αναπληρωθεί. Αν ξεπεράσει όμως την κατάθλιψή του, έχει ένα επιπλέον πανίσχυρο όπλο απέναντι σε κάθε άλλον, και για την ίδια του ζωή. Αν χρειαστεί να παλέψεις για το αυτονόητο, π.χ. το να βγεις για καφέ και να συναστραφείς κόσμο ή να πας στη σχολή ενώ είσαι σκατά, όταν αυτό ξεπεραστεί και το νικήσεις, ομοίως νικάς και κάθε τί άλλο. Και τότε η οπιδήποτε κοινή δυσκολία, φαίνεται αστεία. Όταν νικήσεις το θάνατο, έχεις όλη τη δύναμη της ζωής. Εϊναι δώρο για λίγους...

    Η αλήθεια είναι ότι έχουμε το μαχαίρι, έχουμε και το καρπούζι. Και είναι επιλογή το πως θα το κόψουμε. Κάποιοι έχουν γίνει δυνατοί μέσα από τα δύσκολα, και κάποιοι είναι απλά τυχεροί και η ζωή τους είναι εύκολη. Αλλά η μαγκιά είναι στο να νικάς. Και η δυναμική υπάρχει και πολεμάει να βγει επειδή την έχεις αποκλείσει και σου δημιουργεί πρόβλημα. Αλλά είναι εκεί. Για να δημιουργήσει και να βγει ατην επιφάνεια. Αυτή είναι η ευκαιρία... Δύσκολο, αλλά πραγματικό. Και είναι στο χέρι σου.
  • Brujo @ 30.10.2009 03:26
    Tετοια αναλυση σε τοσο βαθος...τι να πω...Johnny RESPECT
  • johnnyG @ 30.10.2009 03:27
    εσύ περεντουρ, εισαι φουλ του 12 και είσαι για τον που****. για αυτο δε σου λέω τίποτα, μη σε τρομάξω.
  • johnnyG @ 30.10.2009 03:28
    ουπς. σόρυ...
    thanx bru.

    βέβαια το θέμα είναι να το δει η finesse και να μας πει την άποψή της.
  • johnnyG @ 30.10.2009 03:47
    an hsoun, tha asxolountan tosos kosmos mazi sou? de nomizw...
    tha kanoume analysh, don'y worry. an kai tha mperdeutoume.
    kalhnyxta...
  • johnnyG @ 30.10.2009 03:53
    αυτή φταιει για όλα!!!

    ωραία. θα ετοιμάσω ερωτηματολόγιο...
    καληνύχτα..
  • AriesLeo @ 30.10.2009 08:10
    Κι εγώ online είμαι συνήθως, αλλά δε μιλάωω! -Πάλι αϋπνίες, φτουυυ...
    Αυτό για την όψη Σελήνης-Κρόνου δεν το είχα λάβει υπόψη -φυσικά. Έτσι εξηγούνται πολλά. Είμαι 1 στους 70-80 κι εγώ. Χαχα...
    Καλημέρα σε όλους, πάω για ύπνο. : /
  • konstans @ 30.10.2009 08:57
    An kanete analysi gia ton 12o thelo kai ego prosklisi exo gemato 12 me hlio xeirona arh kai ermh (anadromo) kai me troei...
    ti exoun oi tou 12???????
    to mono pou exo diavasei einai oti theorountai poseidonioi typoi kai exoun kataloipa apo to parelthon.....
  • FINESSE7 @ 30.10.2009 13:22
    JohnnyG ΓΡΑΦΩ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
  • Gourounaki @ 30.10.2009 13:42
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΧΑΡΤΗ,ΟΣΟ ΕΔΩ. ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  • johnnyG @ 30.10.2009 16:28
    finesse7,

    Η αστρολογία δεν θα σου δώσει λύση. εμένα δεν μου έδωσε ποτέ. μόνο τη δυνατότητα να δω πως είναι τα πράγματα και πού τείνουν. σίγουρα σε αυτά που σου έγραψα, κάποια δεν έγιναν αντιληπτά,οκ. Αν μπορείς να το δεις πιο ξεκάθαρα, θα καταλάβεις τί λέω. Όπως μπήκες στην κατάσταση που είσαι, μπορείς και να βγεις. Το πιστεύεις; Αν όχι, το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ προσωπικά και μέσα από τις διελεύσεις στο χάρτη σου όπως σου έγραψα, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Ξεκινάει μια περίοδος που σου προσφέρεται η δυνατότητα να το παλέψεις και να νικήσεις. Πίστεψέ το. Και αν κάνεις κάτι πράξη, έρχεται να αλλάξει και η σκέψη. Ξέρω, δεν είναι εύκολο. Αλλά γίνεται. Πίστεψέ το(Για τρίτη φορά στο λέω - κι επίσης είναι χρονιά που έχεις τον Δία στον πρώτο σου Οίκο. Πίστεψε - Ανοίξου για να σου προκύψει οτιδήποτε θετικό. Αυτή είναι η εύνοια του Δία, μια επιπλέον ευκαιρία που έχεις αυτή τη χρονιά)
  • Brujo @ 30.10.2009 17:00
    finesse7 εγω σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να κανω αναλυση...οι
    διελευσεις θετικες κ αρνητικες μονιμα συμβαινουν αλλα δεν καθοριζουν τιποτα στην πραγματικοτητα..
    αυτο ομως που ειδα εγω ηταν το οτι με το που ανοιχτηκες(δραση)
    σε ενα αστρολογικο φορουμ η θετικη ανταποκριση απο τα μελη ηταν αμεση(αντιδραση)και γραφτηκαν πολυ καλες αναλυσεις...αμεσως κατι κινητοποιηθηκε που αν δεν ειχες κανει ΕΣΥ ομως την αρχη δεν θα ειχε συμβει...και σιγουρα κατι σημαινει...δεν ειναι τυχαιο..
    αν παρατηρησεις υπαρχουν χιλιαδες ποστ που παραμενουν αναπαντητα....
    αυτο για μενα ειναι σημαντικο ασχετα με το τι γινεται στον ουρανο...
  • johnnyG @ 30.10.2009 17:36
    και κάτι τελευταίο που θυμήθηκα...

    Ο δίας που βρίσκεται στον 1ο σου οίκο, αρχίζει και κάνει τρίγωνο με τον ερμή σου, αργότερα με ήλιο και την αφροδίτη. Ο δίας κυβερνάει τον 12ο οίκο σου(πολύ απλά "το μέσα σου", την ασυνείδητη πλευρά σου, τον ψυχικό σου κόσμο) και το 11(ομάδες ανθρώπων, μελλοντικές προσδοκίες). Που σημαίνει ότι αυτή την περίοδο,άμεσα, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να ανοιχτείς στον κόσμο κοινωνικά - π.χ. αυτό έκανες ήδη με αυτό το σάιτ στο ίντερνετ, το ίντερνετ για την αστρολογία είναι 11ος οίκος. Το άνοιγμα, τη χαρά, την αισιοδοξία και τις ευκαιρίες σου, τις βρίσκεις μέσα από ομάδες ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο αυτό. Να έχεις υπόψη να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία στο άμεσο χρονικό διάστημα. Μην την αφήσεις να φύγει. Είναι ευκαιρία να ανοιχτείς. Σημαντικότατη!!!!!!

    αυτά... άντε, με το καλό.
  • johnnyG @ 30.10.2009 17:51
    και κάτι πιο τελευταίο, σόρυ τα θυμάμαι ένα-ένα...

    η τριπλή σύνοδος ποσειδώνα-δία-χείρωνα σου είχε κάνει παλιότερα(κάπου τέλη μαΐου) τρίγωνο με τον ήλιο σου. Τώρα, ένας - ένας και όχι όλοι μαζί σου τριγωνίζουν τους πλανήτες που έχεις στο δίδυμο. Για να μην πολυλογώ και σε μπερδεύω, αυτοί οι 3 μαζί είναι οι σούπερ-θεραπευτές που έχουμε αυτό το διάστημα να μας απασχολούν στην αστρολογία. Αυτοί λοιπόν, σου κάνουν ευνοϊκή όψη με τους πλανήτες σου, και ενεργοποιούν μεγάλο κομμάτι του αστρολογικού σου χάρτη που θα είναι δύσκολο να σου περιγράψω. Είναι πάντως, σαν να σου περιποιούνται τα τραύματα και να παίρνουν τον πόνο σε τομείς της ζωής σου. Μια πνευματική περίοδος που σε καλεί να γίνεις εσύ θεραπευτής του εαυτού σου, και ίσως αργότερα και άλλων ανθρώπων.

    Ο Δίας, ένα απο τους 3. Σου περιέγραψα πιο πριν, τί θέλει να σου πει.
  • FINESSE7 @ 31.10.2009 13:35
    JohnnyG ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...