παρακαλώ περιμένετε...

Δε ξερω τί τιτλο να βαλω...

  • angelo @ 06.06.2009 00:49
    καλησπερα.ειμαι η power και σου γραφω απο τη δανεικη σελιδα καποιου φιλου γιατι εχω χασει τους κωδικους μου.ελπιζω να παρεις μια απαντηση αστρολογικη,αλλα και να μην παρεις,η τυχερη σου μανα . . και μονο που εισπρατει την αγαπη τη δικη σου που θα μεγαλωνει κι αλλο με τα χρονια,νομιζω πως θα ζησει ευτυχισμενη.για να μπορεις να την λατρευεις τοσο πολυ,ειμαι σιγουρη πως εισαι το παιδι που της αξιζει,κι εχεις παρει τοοοοοσο πολυ αγαπη απ'αυτην,που θα δινεις-νοιωθεις καθε στιγμη μαζι της.
  • andreas_zepos @ 06.06.2009 02:43
    καλησπερα..
    τι να σου πω παιδι...απ τα λιγα που 'ξερω'..
    ο κρονος απ οτι φαινεται οτι ηταν να κανει το εκανε για τωρα..
    θα σας ξαναπασχολησει οταν φτασει να τετραγωνισει τη σεληνη της στις 25 των διδυμων..καπου στο τελος του καλοκαιριου, και λιγο μετα απ αυτο. το τετραγωνο ειναι οψη εντασης και αλλαγων. ο κρονος ειναι τα ορια, και η σεληνη το συναισθημα, αλλα νομιζω αυτα τα ξερεις πανω κατω..
    μετα απ αυτο , ο κυριος θα σας ξαναπασχολησει σε κανα διχρονο παλι, οταν τετραγωνισει τον αρη της.
    ο πλουτωνας θα κοβει για πολυ καιρο βολτες στον 12ο της, 'σκαβοντας' ολα οσα φοβαται, ή ολα οσα μοιραζεται, οσα ανιδιοτελως προσφερει.
    ειναι κατι που κραταει καιρο, και γι αυτο το λογο ΔΕ σε ισοπεδωνει. αντιθετα σε αναδιαμορφωνει.
    η τριπλη συνοδος (διαχειρωνα ποσειδωνα) εκανε συνοδο με το χειρωνα της, αλλα εδω επετρεψε μου να μην πω κατι, για τον απλο λογο οτι ΔΕΝ ξερω. αν μπαινεις στο σαιτ, ολο και κατι θα εχεις διαβασει για τη συνοδο αυτη. δε ρισκαρω να πω κατι γιατι επιδεχεται πολλαπλες ερμηνειες..

    και τελος, αυτο που βλεπω γω ειναι οτι σε λιγες μερες μπαινει ο αρης στον τεταρτο της. ετοιμασου για νευρακια στο σπιτι!!
    βεβαια, μετα θα μπει και η αφροδιτη, και εγω τουλαχιστον, θα περιμενα μια κατασταση 'μια ζεστη-μια κρυο'..
  • gkivezo @ 06.06.2009 11:51
    Ευχαριστω παρα παρα πολυ power και andrea που μου απαντησατε!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...