παρακαλώ περιμένετε...

εχω μια απορία

  • gb488 @ 03.04.2009 19:43
    προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δώ τις απαντήσεις που θα πάρεις για την ψάχνω με ανάλογο θέμα. Λογικά αυτό δε σε ενδιαφέρει και δε σε βοηθάει καθόλου..τέλος πάντων....

    επέτρεψε μου να σου κάνω μιά - δυό ερωτησούλες..
    ως ωροσκόπος ζυγός, έχεις τώρα Κρόνο σε ποιόν οίκο σου, στο 12ο; κι αν ναι, αυτό που λες περι γκεμίσματος συμβάσεων 'εχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο κος Σοφιάνης για τη διέλευση του Κρόνου από το 12ο οίκο (βλ. αστρομαθήματα):
    "Η διέλευση του Κρόνου από το 12ο οίκο (οίκος του κάρμα) σηματοδοτεί το τέλος ενός παλιού κύκλου ζωής, με τη σύνδεση όλων των εμπειριών, των σκέψεων, των πράξεων και των επιθυμιών που αναπτύχθηκαν σε όλους τους προηγούμενους οίκους (αναθεώρηση του παρελθόντος). Είναι εξαιρετικά πιθανό οι φιλοδοξίες, οι αξίες, οι προτεραιότητες και τα «πιστεύω» να διαλύονται αργά σε μια «θάλασσα» αμφιβολιών γύρω από το αν εξυπηρετούν τη διάθεση για υποταγή (με στόχο την ασφάλεια) σε κάτι ανώτερο από τον άνθρωπο και την κοινωνία"
    ή καθώς μιλάς και για πράγματα που βγαίνουν στο προσκήνιο, έχεις κι άλλα; αποκαλύψεις, γεγονότα κτλ;
  • uranusinscorppio @ 04.04.2009 12:58
    Ηello...Δηλαδή έχεις υπόψη σου άτομο με τα ίδια αστρολογικά στοιχεία με εμένα?? Ή βιώνεις την ίδια κατάσταση?? Κάθε μια από τις δυο περιπτώσεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για εμένα, πάντως!
    Και τώρα στο παρασύνθημα:
    Από ότι φαίνεται, εφόσον ο δωδέκατος οίκος μου είναι Παρθένος και ο Κρόνος είναι στην Παρθένο, άρα, μετά από αυτούς τους πολύπλοκους συλλογισμούς!!(δεν είμαι και πολύ γνώστης βλέπεις, του αντικειμένου) καταλήγω ότι μάλλον ο Κρόνος διέλαύνει τον δωδέκατό μου.
    Τώρα, όσο για το τέλος παλιού κύκλου ζωής, ναι, το βιώνω αυτο (επιτέλους!). Ναι, αναθεωρώ το παρελθόν, και ναι, μάχομαι για ανεξαρτησία και ελευθερία (αν αυτό σημαίνει η θάλασσα των αμφιβολιών και τα άλλα που λέει ο κ.Σοφιάνης). Κατά τα άλλα όμως, αισθάνομαι σαν να αλλάζει,πώς να το πω, το ενεργειακό μου ισοζύγιο. Τώρα που το λες, ο Κρόνος τα προηγούμενα χρόνια πέρασε διαδοχικά από όλα τα σημαντικά για εμένα ζώδια, πρώτα της σελήνης (ταύρος-απώλειες), μετά της αφροδίτης (σχέσεις-ερωτας σε φρενήρη τροχιά)μετά του άρη(ευθύνες και τρέξιμο έως θανάτου). Και τώρα λες μάλλον ότι αυτό που βιώνω είναι η επαναπροσαρμογή της προσωπικότητας με βάση τα προηγούμενα μαθήματα που μου έδωσε ο καλός μας δάσκαλος ο Κρόνος....Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως ερμηνεία για την ένταση και τις αλλαγές που υφίσταμαι.
    Αποκαλύψεις επίσης υπάρχουν, με την έννοια ότι εγώ πλέον αποκαλύπτω πράγματα που ήταν βαθιά κρυμμένα μέσα μου για πολλά χρόνια.
    "for too long now, there were secrets in my mind, for too long now, there were things I should have said, my emotions, frozen in an icy lake, I couldn't feel them, until the ice begun to break" που λέει και ο αγαπημένος μου λέων, o Bruce Dickinson.
    Τελικά με τις ερωτήσεις σου και το απόσπασμα που ανάρτησες με βοήθησες πολύ και σε ευχαριστώ. Ελπίζω να απάντησα και εγώ στις δικές σου (με όση σαφήνεια μπορώ, γιατί ξέρεις, όταν τα πράγματα είναι εν τω γίγνεσθαι δεν είναι πάντα εύκολο να τα προσδιορίσεις επακριβώς). Και για άλλες αποσαφηνίσεις, just ask me!
  • gb488 @ 06.04.2009 13:46
    καλημέρα Ουράνους! σου είχα γράψει κάτι αλλά πριν το στείλω με "πέταξε" έξω και πάει....
    για να είμαι απολύτος ειλικρινής αυτό που ψάχνομαι να μάθω είναι το κατά πόσον υπάρχουν αστρολογικές επιρροές που φέρνουν αποκαλύψεις, αλλά με την έννοια των εξωτερικών γεγονότων, μαθαίνεις κάτι που αγνοούσες, συμβαίνει κάτι που σε κάνει να πέσεις από τα σύννεφα, τρως χαστούκια και επαναπροσδιορίζεις...
    Στη δική σου περίπτωση τα πράγματα είναι πιο "εσωτερικά" και κατ'αυτή την έννοια είναι λογικό να έχουν κάποια σχέση με το 12ο. Δηλ πράγματα σαν κι αυτό που λες ότι βγαίνουν απο μέσα σου συναισθήματα, σκέψεις κτλ που κι εσύ η ίδια δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι έκρυβες.
    Βέβαια το ότι η ακμή του 12ου σου είναι στην Παρθένο δεν σημαίνει ότι και ο Κρόνος κάνει τώρα διέλευση από εκεί. δηλ αν η ακμή είναι στις τελευταίες μέρες της Παρθένου πχ δεν έχει μπει ακόμα.
    Και φυσικά μπορεί να υπάρχουν κι αλλα στοιχεία στο χάρτη σου που θα πρέπει να εξετάσεις.
  • uranusinscorppio @ 08.04.2009 15:59
    hello gb! Από ό,τι ξέρω, αποκαλύψεις σε επίπεδο γεγονότων φέρνει η διέλευση του -εξαιρετικά αγαπητού σε εμένα- Ουρανού, και όχι ο Κρόνος, που απλώς κάνει τον ισολογισμό του τι οφείλεις και τι έχεις να λαμβάνεις...Από την άλλη, αν ο Ουρανός είναι πχ στο Σκορπιό στον γενέθλιο χάρτη κάποιου, αυτό δεν θα σημαίνει ότι οι αποκαλύψεις αυτές θα γίνονται με "σκορπίσιο"τρόπο και ίσως θα αφορούν στα βάθη του καθενός μάλλον και όχι σε γεγονότα εξωτερικά? Τέλος πάντων, μάλλον χρειάζομαι αρκετό ψάξιμο στην προοδευτική αστρολογία, διότι έχω black midnight (μαύρα μεσάνυχτα!!). Για παράδειγμα, μήπως θα μπορούσες να μου πεις μερικά από αυτά τα άλλα που πρέπει να εξετάσω στο χάρτη μου για να αρχίσω να τα ψάχνω και τα μαύρα μεσάνυχτα να γίνουν λίγο πιο άσπρα??

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...