παρακαλώ περιμένετε...

niwthw oti tha skasw...

  • gb488 @ 27.03.2009 11:29
    Αις, αν θες να δεις αν η σχέση είναι καρμική κάνε λίγο χοουμγορκ...
    βγάλε τους δύο χάρτες και δες εκεί με τους δεσμούς τί γίνεται (διάβασε και από τα αστρομαθήματα το άρθρο για τις καρμικές σχέσεις)
    έχε όμως υπόψη ότι και καρμική να είναι η σχέση αυτό δε σημαίνει ότι θα ξαναβρεθείτε μαζί..οι καρμικές σχέσεις δεν οδηγούν απαραίτητα σε γάμο ούτε υπάρχει κάποια δικλείδα για τη διάρκειά τους...
  • flamescreen73 @ 27.03.2009 12:52
    Δεν τελειωνει ετσι απλα μια σχεση. Εξαρταται πως τελειωσε βεβαια. Αν τελειωσε σχετικα ηρεμα δεν εχεις τοσο προβλημα. Αν τελειωσε με πολυ παθος λιγο περισσοτερο προβλημα. Χρονο παντα πρεπει να κανεις για να σκεφτεις σημαντικες αποφασεις.

    Εχε ομως υποψη σου οτι οι ηλικιες σημαινουν οτι καποιος που δεν ειναι ο ετοιμος(προφανως ο αντρας), αν αφεθει το πιο πιθανο ειναι, αν ειναι ετοιμος, να καταλήξει στην τελετη ενωπιων Θεου η Δημαρχου, με την επόμενη και να μεινεις με την απορια.

    Απο μόνα τους δεν ερχονται τα πραγματα, αφου ησασταν σε σχεση. Στομα εχεις να του μιλησεις, η μπα? Κανε το λοιπον. Αν ειναι εγωιστης και δεν σε ακουσει, τουλαχιστο εσυ προσπαθησες. Σε χαλαει η προσπαθεια η φοβασαι μην αλοιωθει το σχημα της μυτης?

    Με εκνευριζει αφανταστα που τα μπερδευουμε πολυ τα πραγματα. Simple as they get. Σε θελω, με θελεις? Δε σε θελω, ασ προχωρησουμε. Εκανα λάθος, συγνωμη δεν το εννοουσα, να ξαναπροσπαθήσουμε, γιατι απο την πλευρα μου θα το ήθελα? Μπορουμε να τα λέμε?
  • AriesLeo @ 27.03.2009 12:58
    Σωστά..
    Εγώ λέω να πάω κόντρα στη μοίρα παιδιά...
    Όλα για όλα
    κι ας μου βγει και σε κακό που λέει και το τραγούδι. :/
  • flamescreen73 @ 27.03.2009 13:15
    Η μοιρα ποια ειναι? Σου ειπαν το ριζικο σου AriesLeo?
    Οταν κανεις βλακειες εσυ, κανουν και οι αλλοι, βασει του νομου δρασης-αντιδρασης. Αλλα αν υπαρχει θεληση τα πάντα διορθώνονται.

    ΠΑΝΤΑ να επικαλείσαι την καρδιά του άλλου. Αν το εχει μεσα του δε θα μπορεσει να σου αντισταθει, αν ενδιαφερεται. Αν δεν ενδιαφερεται το ξερεις και μετα αν κανει πισωγυρισμα, μπορεις να εισια σιγουρος/σιγουρη οτι το κάνει απο εγωισμο που δεν εχει την ασχολια του(ανθρωπος που δεν λυγιζει οταν επικαλεισαι την καρδιά του και βλεποντς σε ειδικοτερα, δεν σε αγαπαει)
  • iceberg @ 27.03.2009 13:19
    φιλη gb488, homework εκανα (όσο μπορώ βέβαια, δεν είμαι και ειδική!) και βρηκα οτι υπαρχει συνδεση ΒΔ του με τον Πλουτωνα μου, και ΝΔ του με τον Ηλιο και τον Δια μου..ειδικά το θεμα ΒΔ-Πλουτωνας ειναι λίγο κάπως απο οτι είδα, και σίγουρα ο ανθρωπος αυτός έφερε πολλές αλλαγές στην ζωή μου!
    τώρα όσον αφορά τον φίλο flamescreen73, ήρεμα τελείωσε, και πιστευω οτι απλά δεν ήταν έτοιμος για όλα όσα του ήρθαν μαζεμένα..γενικά ως Τοξότης είναι λίγο καλοπερασάκιας και χαλαρός..μύτη ψηλά δεν είχα και δεν έχω, απλά, νομίζω οτι έδωσα πολλά (συγκρουση με γονείς, αδέλφια, έμεινα μόνη σε ένα άδειο σπίτι κ.α), καιρός να δείξει και εκείνος αν θέλει να είναι μαζί μου, εγώ προσπάθησα ήδη για μια επανασύνδεση το καλοκαίρι..σας ευχαριστώ πάντως που ασχοληθήκατε!
  • flamescreen73 @ 27.03.2009 13:40
    Απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα, τιποτα? Ειναι 10 μηνες αυτο.
    Δεν ειναι και λιγο.

    Εφοσον θεωρεις οτι εκανες ηδη πολλα, παω πάσο. Εγω όμως θα έκανα και μια ακόμη τελευταία προσπάθεια, ξεκαθαρίσματος.

    Θες αγορι μου? Ωραια. Δε θες? Εντάξει προχωράμε. Αν τα πράγματα ειναι ξεκαθαρα εισαι και εσυ και αυτος ενταξει. Το να πιάνεσαι απο το τιποτα, τα μισολογα, το να μη λες αλλα να δείχνεις, βομβαρδιζουν τη σχεση.(Προσωπικα με εκνευριζει πάρα πολυ το μη direct φερσιμο).

    Δεν εχει σημασια τι εχεις κανει. Αν ειναι ο αντρας της ζωης σου, δεν γινεται να εχεις κανει εσυ ΜΟΝΟ πραγματα για αυτον. Μηπως εισαι εσυ ΜΟΝΟ η γυναικα της ζωης του? Εκτος και τα βλεπεις τα πραγματα αυστηρα υπο το πρισμα του πονου(κοιτα τι εχω κανει εγω για αυτον και τι ΔΕΝ εκανε αυτος για μενα). Αν εκανες μονο εσυ, δεν ειναι ο αντρας ης ζωης σου.

    Περιμενεις να κανει πραγματα μετα τη ληξη της σχεσης οταν δεν εκανε οσο εισασταν σε σχεση? Στα ματια μου φαινεται παραλογο. Αφου εσυ ενδιαφερεσαι και σε καιει, κανε closure(οπου closure, τελευταια προσπαθεια να τα βρειτε η οχι, σε μια συζητηση που ξερεις φευγοντας οτι εκαψες τις γεφυρες σου)..

    Εγω βλεπω οτι ελπιζεις απελπιδα ενω αυτος μαλλον απο αυτα που εχεις πει, ηταν ντομπρος μαζι σου(δηλαδη δεν θελει). Κανεις μια ακομη προσπαθεια και μετα το ληγεις. Φοβασαι? Εζησες ενα χρονο πραγματα μαζι του. Αυτα παντα δικα σου ειναι, δε στα παιρνει κανεις.

    Δε μπορεις να σκέφτεσαι αιώνια ενω προσπαθησεις και σου ειπε οχι, η αν σου πει ναι. Αλλιως μην το ζαλιζεις και παρα πολυ.
  • iceberg @ 27.03.2009 14:26
    σε ευχαριστώ flamescreen73, για τις συμβουλές νομίζω οτι γενικά όντως δεν θέλει..πάντως δεν ειμαστε 10 μηνες χωρισμένοι, απλά και το καλοκαίρι είχαμε μια φάση χωρισμού η οποία κράτησε 20 ημέρες, και εγώ έκανα το πρώτο βήμα επανασύνδεσης τότε..
    τώρα έχουμε χωρίσει μια εβδομάδα περίπου...οπότε θα πάρω λίγο τον χρόνο μου να σκεφθώ και αν το αποφασίσω να κάνω μια τελευταία προσπάθεια..αν και θα πληγωθώ παραπάνω..
  • flamescreen73 @ 27.03.2009 14:43
    iceberg σε αυτην την περιπτωση ισχυουν και καποια αλλα πραγματα. Ειναι κουραστικο ομως να γεμιζεις συνεχεια νεα δεδομένα(αλλα ισχυουν σε μια περιπτωση και αλλα σε αλλη). Το θεμα δεν ειναι να πληγωθεις η οχι παντως, αλλα τι αποτελεσμα εχεις. Παντα μπορει να πληγωθεις απο κατι.

    Δεν θα σου πω να κανεις κατι που δε μπορεις. Να κανεις οτι μπορεις ομως.
    Και να εισαι αληθινη και με τον ευατο σου και με τους αλλους. Μονο ετσι προχωρας, κανοντας αυτο που σου λεει η καρδια σου παντοτε.(και λεγοντας το στην περιπτωση μου, αλλα δεν μπορω να ζητησω απο κανεναν που δε ειναι εγω να πραξει ομοια).

    Εχε και κατι αλλο στο μυαλο σου. Η πρακτικη σημασια όλων των ειδων των συμβουλών ειναι για τα σκουπιδια. Για εναν στρατιωτη στο πεδιο της μαχης δεν μπορει να ισχυει το "καντε ερωτα και οχι πολεμο" π.χ. η το να χαριζεις λουλουδια στους εχθρους σου. Και αν ερθει γυναικα στρατιωτης στο δρομο σου, οταν πολεμας, η που θα φαει χωμα, η που θα φας εσυ(δηλαδη οχι "μην χτυπατε τις γυναικες ουτε με λουλουδια"). Στον ερωτα και στον πολεμο, ολα επιτρεπονται που λενε, Ne pas?

    (Edited for minor corrections)
  • iceberg @ 27.03.2009 15:23
    flamescreen73 συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις σου, και φαντάζομαι οτι έχεις περάσει και εσύ απο παρόμοιες καταστάσεις για να το έχεις ψάξει τόσο..
    απλά πιστεύω οτι κάποια στιγμή για να σε σεβαστεί το έτερο ημισυ, θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς εσύ τον εαυτό σου..και εγώ μάλλον δεν το εκανα..θα πρέπει να σκεφθώ, αν και πιστεύω οτι οι Τοξότες γενικά είναι πολύ ανυπόμονοι και αν ήθελε κάτι θα το διεκδικούσε, και δεν θα περίμενε..
  • gb488 @ 28.03.2009 07:56
    επίσης οι τοξότες δύσκολα "περιορίζονται" (βέβαια αυτός έχει και ωροσκόπο καρκίνο - τι συνδυασμός παρεμπιπτόντως!). Δεν κάνεις μια προσπάθεια να δεις στη συναστρία, αφού τους έχεις βγάλει τους χάρτες, μήπως πέφτει πολύς Κρόνος, τί τετράγωνα κάνουν οι πλανήτες σας κτλ..Λέω εγώ τώρα, άρχισε να δοκιμάζεις και βλέπουμε...
    Όσο για την καρμική, και πάλι σου λέω αυτά τα πράγματα δε τα 'χω ψάξει και πολύ, τις σχέσεις σελήνης - δεσμών νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...