παρακαλώ περιμένετε...

akoma mia aporia!!!

  • zoi80 @ 27.02.2009 12:39
    Enas karkinos otan aisthanete asfaleia kai sigouria tha sou bgalei ton kalytero tou eayto kai den tha einai mia etsi kai mia giouvetsi opos les...Mipos exei katalabei oti paizeis kai me ton proin sou kai kanei ena bhma mpros kai tria piso???
    Sto leo ayto giati emeis oi karkinoi eimaste ne men kyklotimikoi alla fobera dotikoi kai pistoi otan esthanomaste ayta pou sou eipa sthn arxh....
  • SIDERO @ 27.02.2009 12:46
    Tzorzinaki18 πόσο σε καταλαβαίνω και ο δικός μου καρκίνος ετσι ακριβώς ήταν. zoi80 μιλάς για τις γυναίκες καρκίνους γιατί εκ πείρας οι αντρες καρκίνοι είναι τελείως διαφορετικοι.
    Και ασφαλεια και πιστη και αγάπη και όλα του τα έδωσα και όμως .............
  • zoi80 @ 27.02.2009 14:26
    PANTOS ENA MPORO NA SOU PO ME SYGOURIA GIA TOUS KARKINOUS,MPOREI OI SKORPIOI NA EXOUN TO ONOMA STO SEXOUALIKO OMOS OI KARKINOI EXOUME TH XARH!!!!
    MIA DOKIMH H KAI POLLES AN THES THA SE PISEI GIAYTO POU SOU LEO.....EINAI TO ALFA KAI TO OMEGA SE MIA SXESH KAI MHN TO PROSPERASEIS AYTO POU SOU LEO GIATI THA XASEIS.
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 14:28
    Μάλιστα. Αφού έχουν έτσι τα πράγματα...εσύ είσαι σταθερή. Άρα αφού οι δυό τους είναι ασταθείς, υποθέτω ότι ακριβώς αυτό τους έλκει σε εσένα. Θέλουν τη σταθερότητα σου, πλήν των όποιων άλλων χαρισμάτων σου.. Διαβλέπω επίσης ότι δεν έχεις κανέναν απο τους δύο τους σε ιδιαίτερη εκτίμηση, εφόσον συνεχίζουν να σε διεκδικούν στο βαθμό που το κάνουν, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, πρέπει να το προσέξεις αυτό, με όποιον επιλέξεις (η σου κάτσει καλύτερα να κάνεις σχέση τάση που δε θες να ενισχύσεις ώστε να μην έχεις άλλα μετά).

    Επίσης μπορεί και εσένα να σε έλκει αυτό, το να βλέπεις κάτι διαφορετικό και να θέλεις να το φέρεις στα μέτρα σου, παντα υποβόσκει μια υποσυνείδητη τάση στον άνθρωπο για κάτι τέτοιο.

    Το σημαντικό πάντως είναι τι θέλεις εσύ, αφού είσαι ξεκαθαρισμένη. Ποιός είναι πιο ωραίος? Πιο ενδιαφέρων άνθρωπος? Ποιός σε γεμίζει? Ποιόν σκέφτεσαι και χαμογελάς? Ο Ιχθύς πώς ήταν στο σέξ όσο είχατε σχέση? Σημαντικό αυτό για μιά σχέση. Απο επικοινωνία τί γίνεται, γιατί στην ηλικία σου και αυτό παίζει ρόλο πια. Μιλάτε άνετα? Η δική σου αγκαλιά ποιον λαχταράει? Τί μετράει πιο πολύ αυτή τη στιγμή? Νεότητα η ωριμότητα? Βάλε τα σε μια ζυγαριά και δες τι γίνεται.

    Αυτά μου έρχονται για αρχή.
  • zoi80 @ 27.02.2009 14:29
    SIDERO DEN MILAO GIA TIS GYNAIKES KARKINOUS MONO,DEN XSERO SE TI PERIPTOSARA EPESES ALLA XSERO POLLOUS ANDRES KARKINOUS POU EINAI SAN KI EMAS...
    PISTOI KAI DOTIKOI.
  • catnik @ 27.02.2009 14:37
    Να πω και εγώ κάτι; Πέρα από ζώδια, όσον αφορά τον Καρκίνο σου, μήπως φταίει το ότι είναι αρκετά μικρός και διστάζει, ειδικά αν εσύ φαίνεσαι πολύ πιο κατασταλαγμένη και φαίνεται πως είσαι πολύ πιο σταθερή στα θέλω σου; Γιατί πέρα από ζώδια, εγώ νομίζω πως και η ηλικία μπορεί να παίζει ρόλο (όχι πάντα απόλυτα, υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ ώριμοι παρά το νεαρό της ηλικίας και υπάρχουν και άλλοι που είναι εντελώς ανώριμοι ακόμα και στα πενήντα τους).

    Όσο για τον άλλο, λίγο με προβληματίζει, τα βρήκε με την πρώην, δεν έκοψε επαφή με εσένα, τώρα σε τι φάση είναι με την πρώην του; Και γιατί ακριβώς του έχεις λείψει;

    Φυσικά θα κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου, αλλά έχε λίγο στο νου σου και αυτά.
    Καλή τύχη!!!
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 14:52
    catnik, δεν έχεις άδικο. είναι ένα θεματάκι αυτό με τον Ιχθύ, δε μας διευκρίνησε η tzortzinaki18 που πατάει. Θέλει να το έχει δίπορτο ο Ιχθύς?
    Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κατευθυνθείς προς τον Καρκίνο.
    Πρέπει οπωσδήποτε να του ζητήσεις να ξεκαθαρίσει τι τρέχει με την πρώην.
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 15:36
    Το σκεφτόμουν το θέμα και απο άλλη πλευρά. Το προηγούμενο πόστ σου είναι 9 Φεβρουαριου, εχουν περάσει 20 μέρες απο τότε. Πόσο μακρυά μένει απο Αθήνα ο Ιχθύς σου? Και στα σύνορα με την Τουρκία να έμενε, θα έπρεπε να είχε φτάσει τώρα. Τι περιμένει για να έρθει?
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 17:40
    Λοιπόν, κάτι με βασάνιζε με αυτά που έχω πει σήμερα. Στο σπίτι που έφτασα, δεν μπορούσα να ησυχάσω. Πήγα πίσω χρόνια πολλά. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης μικρός, και τώρα έχω, αλλά με τα χρόνια κάπως βελτιώθηκε, δούλεψα πάνω σε αυτό αλλα ακόμη μου ξεφεύγει.

    είχα βάλει που λες, μετά απο πίεση υποψηφιότητα για το συμβούλιο της τάξης. Τελικά είδα ότι δε με ψήφιζε κανείς(ψηφισαν βλέπεις αυτούς που είχαν αυτοπεποίθηση) και δεν ψήφισα ούτε ο ίδιος τον ευατό μου. Θυμάμαι μέχρι σήμερα το επιτημιτικό ύφος της δασκάλας μας όταν το έλεγε.

    Δεν έχει αλλάξει μεχρι και σήμερα αυτό. Οι Ιχθείς είμαστε κατα βάσει κομπλεξικοι, δεν θέλουμε να είμαστε αυτο που είμαστε, μας λενε ολοι οτι ειμαστε η πρεπει να ειμαστε ευαισθητούληδες, φοβητσιάρηδες, μαλακοι, χωρις σθενος και εμείς θελουμε να ειμαστε αλλα πραγματα.

    Μερικοι απο τους χειροτερους εχθροι των ιδιων των Ιχθυων, ειναι οι ιδιοι οι Ιχθυες, οντες γενιτσαροι που ανδρωθηκαν να μισουν τα χαρακτηριστικα τους και πιστευοντας οτι αν πιστεψουν οτι ειναι κάτι άλλο, θα γίνουν κιολας.

    Όμως, αν δε σηκώσεις ανάστημα ο ίδιος, δεν μπορεις να περιμενεις απο κανέναν άλλο να σε υποστηρίξει. Στην πραγματικότητα πρέπει να το κάνεις ακόμη και όταν όλα μοιάζουν εναντίον σου. Δεν έχει σημασία, χασεις η κερδίσεις, σημασια έχει ότι έδωσες τη μαχη και πάλεψες.

    Οι Ιχθύες πεφτουμε αμαχητί και πελαγώνουμε. Ο JohnyG μου έδωσε ένα ψυχολογικο boost σήμερα και τον ευχαριστώ για αυτό. Απο εκεί και πέρα σκέφτηκα και κάποια πράγματα μόνος μου για οσα θα σου ππω.
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 18:06
    Απο αλληλεγγύη και μόνο, κατ' ελάχιστο θα έπρεπε να υποστηρίξω τον Ιχθύ σου. Είμαστε γεννημένοι την ίδια μέρα, αλλα βλέπω με κάποια έξτρα συμπάθεια την περίπτωση του γιατι έχει κάποια μικρά κοινά με τη δική μου.

    Ούτε τον Ιχθύ ξέρω, ούτε τον Καρκίνο. Θα μπορούσαν να είναι και οι δυο άγγελοι, και οι δύο διάβολοι και ακατάλληλοι για εσένα. Όπως υποστηρίχτηκε ο Καρκίνος, άψογα ίσως, πρέπει να υποστηριχθεί και ο Ιχθύς, παρότι ήθελα να κρατήσω ίσες αποστάσεις.

    Στο κάτω-κάτω, θα μπορούσα να είμαι και εγώ στη θέση του, κατα μια άποψη, είμαι. Ειναι 9 χρόνια μικρότερος μου. Και οι δύο είναι μικρότεροι σου. Αυτο μου λέει οτι δεν ψάχνεις τόσο ωριμότητα στους αντρες αλλα άλλα στοιχεια.

    Μπορει να διαφερω απο τον Ιχθύ σου, μπορει και όχι. Πριν απο 9 χρόνια, ήμουν μάλλον μαλάκας σε πολλούς τομεις και πολύ ανώριμος σε αρκετους τομεις. Και σήμερα παραμένω αρκετα μαλάκας σε αρκετούς τομείς και μάλλον ανώριμος σε μερικούς τομείς. Ο ανθρωπος δεν αλλάζει δραματικά.

    Σεξ: δε μπορω να μιλήσω για τον ευατο μου παρά σε γενικα στοιχεία. Παρατήρησε ότι η zoi80 μιλάει για τον ευατο της στο σεξ, γιατι αν βρεις την καταχώρηση της στις 18.02.2009, ολες οι σχέσεις της ήταν με Σκορπιους.
    Με την πεποιθηση οτι εισαι καλος σα ζωδιο δε σώνεσαι, εξαλου παντου υπάρχουν και εξαιρέσεις.

    Μπορώ να σου πω οτι θα έχεις ισως μια τάση του ότι τον Ιχθύ τον ξέρεις και θέλεις να δοκιμάσεις τον Καρκίνο. Θεμιτο και αυτο, δικαίωμα σου. Μπορω να σου πω τι να περιμένεις παο τον Ιχθυ πάντως, παρότι τον ξέρεις και αυτο δεν περιγράφει πως θαειναι το σεξ, αλλα πως μπορει να ειναι το σεξ: 1)Φαντασία, 2)Διάθεση να ικανοποιήσει πρώτα και κύρια εσένα(γιατί αυτό του δίνει μεγάλη ευχαρίστηση), 3)Ανωμαλία. Αυτο μπορει να μην σου τύχει καθόλου αλλα θεωρώ ότι οι Ιχθύες είμαστε εκτός απο σχιζοφρενείς και ανώμαλοι. Δεν θα σε πιέσει, αλλα δε θα τον εκπλήξεις κιόλας με όσα ζητησεις στο κρεββατι.

    επίσης ο Ιχθύς σου έφυγε και πήγε με άλλη. Είναι ακόμη με αυτήν? Εαν ναι, παράτα τον τώρα. Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να έπρεπε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα στην μεταξύ τους σχέση και τώρα πια να είναι έτοιμος για σένα. εγώ δε θα το έκανα, μεν, αλλα πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Για ανθρωπινες σχεσεις μιλάμε.

    Επίσης, γιατί δεν έρχεται? Οι Ιχθύες ειναι επίσης τρομερα ανασφαλείς. Δεν είναι μόνο προνόμιο άλλων ζωδιων. Επειδη το διαλύσατε μπορει να πλέει και αυτός στην αβεβαιότητα. Το ότι σε αγαπάει, αν δεν έχει επιβεβαίωση δική σου ότι ενδιαφέρεσαι, με τρόπο που να το καταλάβει αυτός και όχι όπως θα το έπιανε άλλος, είναι πιθανο να είναι ένα πρόβλημα.

    Σκέφτεται και πισινες όσο δε είναι βέβαιος. Εγώ βρίσκοντας αυτό που θέλω, έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω, ανεξάρτητα και απο εκείνη πια. Αλλά του ρίχνω και 10 χρόνια. εχει και οικογένεια, φιλους που ισως του λενε διάφορα η τον πιέζουν. Έχω δει σχέσεις να καταστρέφονται επειδή άφησαν το συγγενολόι να μπεί μέσα, με ΙΧθύ που είμαστε pushover τύποι, είναι τρομερά εύκολο να συμβεί.

    Στην τελική πάντως, εσύ τους ζείς και τους δύο, τον ένα τον είχες και γκόμενο. Σίγουρα τους ξέρεις αρκετα καλύτερα απο μας. Απο τις δικές μας μαντεψιές εδώ θα εξαρτάσαι? Δε μπορούν να σου πούν με τόση ανάλυση ούτε τα άστρα, ούτε και ο Θεός ο ίδιος, γιατι έδωσε στον άνθρωπο ένα πολύτιμο στοιχείο: Ελέυθερη βούληση. Παει να πεί, το καλο και το κακό σε κάθε δεδομένη περίπτωση θα το ξέρετε, αλλα μπορείτε να επιλέξετε τι σας αρέσει καλύτερα.

    Εγώ αυτό νομίζω.
  • zoi80 @ 27.02.2009 19:01
    Flamescreen73 den xsero an enoxlhse pou eipa thn apopsi mou oson afora to sexoualiko gia emas tous karkinous,apla eithela na ths po xoris polla logia oti to xsana zestameno faghto thn idia geysh exei,eno to fresko tha exei sigoura diaforetikh.....Ta pisogyrismata einai megalo lathos,kalo einai na koitame mprosta kai enas neos erotas sygoura tha mas ananeosei pio poly apo oti na zhsoume to idio pragma pali apo thn arxh.Kai oso gia thn sygrish pou ekana sta zodia ennoeite oti ekana plaka....Otan eipa paliotera oti oles mou oi sxeseis htan me skorpious to eipa giati eilikrina mou kanei trelh entyposh.
    Anyway,na akolouthiseis thn kardia sou kai to enstikto sou....
  • flamescreen73 @ 27.02.2009 20:05
    Οχι, δεν ενοχλήθηκα μαλλον. Ήθελα να βάλω τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση. Η οποια κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ρεαλιστικη βάση.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...