παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ενα σημειο για τον αξονα 5-11
Οπως καταλαβαινω εγω τον υδροχοο
Αγαπα τα ατομα και τα ξεχωριζει ,μονο που δεν στεφει ενα βασιλια .. τους θελει βασιλιαδες ολους κι ετσι με αυτη την εννοια καταργει το ξεχωριστο ανωτερο της βασιλειας .. ειναι προστατης της ατομικοτητας και της ελευθερης βουλησης στα πλαισια ενος συνολου , ενα συνολο ειναι η κοινωνια. Εχει πληρη συναισθηση κι ευθυνη απεναντι στους αλλους μη παραχωρωντας τους κατι που για την ανθρωπινη ψυχη ειναι δυσβασταχτο .. τη διακριση .. αποφευγει να φτιαχνει ελιτ δικους του γιατι θεωρει πως ελιτ ειναι ολοι , ισοτιμοι και διαφορετικοι ..

Δεν ειναι τυχαιο που εχει τον λεωντα απεντι, γιατι ειναι εναντια στον 1 που θελει να ειναι πανω απο τους πολλους , στους λιγους που θελουνε παρασημα γυρω απο τον 1 αντιμετωπιζοντας τους λοιπους θνητους σαν μια αδιακριτη ομοιομορφη μαζα , ο λεωντας χανει την αισθηση του ατομου .. περα απο τον εαυτο και την αυλη του και  κατα πως βολευει τον εαυτο του παει και  η αυλη του παντα ..

Μια ακραια εκφανση αυτης της ιδιοτητας του υδροχου ειναι η ισοπεδωση και η επιβολη της συλλογικης ευθυνης ακομα και σε ατομα που δεν τα ενδιαφερει καθολου μα καθολου αυτο . !

Και για να μην παρεξηγηθω την εχω την αντιφαση ενδογενως .. και παραιω δεν κλινω καπου .. διαλεξα απλα να θιξω ενα απο τα σημεια του αξονα ..που τον εχω πολυ κομβικα στον χαρτη .. και φυσικα ισως να τον εχω καταλαβει λαθος θα χαρω αν καποιος με κανει να αναθεωρησω οτι μεχρι τωρα εχω σκεφτει.



Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...