παρακαλώ περιμένετε...

sinodos dia-selini?

  • KELLY79 @ 03.01.2009 18:50
    hello icebee! Δίας στο δέκατο οίκο είναι καταρχήν επαγγελματικές ευκαιρίες, δημοφιλία, βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου. Επειδή ο Δίας ενέχει και υπερβολή και είναι και δημόσια εικόνα στο σκηνικό, καλό θα ήταν να έχεις το νού σου σε υπερβολές ως προς αυτό.
    Σεληνη είναι η υγεία μας, το σπίτι, το συναισθηματικό μας παρελθόν, η ψυχολογική μας κατάσταση, η μητρότητα. Παράλληλα, ο δέκατος οίκος, ως ο απέναντι του τέταρτου οίκου, που είναι το σπίτι μας, σχετίζεται και αυτός με το σπίτι.
    Επέκταση και γαλήνη σε τέτοια θέματα, με ακμή Τοξότη στον 8ο οίκο, ίσως και γνωρίσεις το σύντροφο που πάντα ήθελες, ίσως αποκτήσεις και παιδάκι (Σελήνη) και έτσι το σπίτι σου (4ος) επεκτείνεται (σε αυτό το σενάριο θα συνηγορούν και δραστηριότητα στον πέμπτο οίκο σου) ? Με ακμή Τοξότη στο ένατο οίκο, ίσως αυτός ο σύντροφος είναι και πνευματικός μέντορας ή έρχεται από το εξωτερικό.
    Άλλο σενάριο, το σπίτι σου πλέον (4ος- Σελήνη) βρίσκεται πιά λόγω επαγγελματικής ευκαιρίας (Δίας στο 10ο) κάπου στο εξωτερικό (9ος) και αυτό σου αποφέρει και χρήματα (8ος).
    Βέβαια είναι σημαντικό να κοιτάξεις παράλληλα και άλλες σημαντικές όψεις στο χάρτη σου στις ημερομηνίες που θα γίνεται σύνοδος Δία- Σελήνης, αλλά και τις εκλείψεις φέτος στο Λέοντα και στον Υδροχόο.
  • icebee @ 04.01.2009 09:48
    xm...thanx!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...