παρακαλώ περιμένετε...

O μηνας των μανταρινιων

  • lahmacun @ 16.11.2008 04:38
    και για να βαλω μια αστρολογικη απορια σημαντικη για μενα

    εχω ενα ηλιο με "δυσκολες" οψεις αλλα η σχεση με τον πατερα μου ηταν η πιο καθοριστικη και γενναιοδωρη σχεση που ειχα στη ζωη μου .. τον εχασα στα 30 .. δεν παιζει ο μυθος μιας παιδικης απωλειας ... τι ηταν για μενα ειναι φως ...
    συμφωνα με τα αστρομαθηματα θα επρεπε να εχω βιωσει 1000 ειδων απουσιες .. αντι αυτου βιωσα μονο παρουσια ευοδωσης της υπαρξης μου ...
    δεν ξερω με ποσα ροζ γιαλια μπορω να βλεπω αυτη την ιστορια οσοι μπορουν να δουν το χαρτη μου ειμαι απολυτως ανοιχτη να τους ακουσω ....
    παρ΄ολα αυτα θυμαμαι μια κουβεντα της ντριμ πριν ενα χρονο περιπου ....που ειχε πει " δεν μου αρεσει τι κανει ο πατερας σου στους αντρες "
    και σε αυτο μπορω να συνηγορησω ...

    ηλιος ταυ τετραγωνο πλουτο αρη χειρωνα και τετραγωνο με ουρανο

    ειναι ολοι τους μακραν χειροτεροι
  • morgangreene @ 16.11.2008 10:25
    Πολύ γλυκό κείμενο... Όσο για την αστρολογική απορία, μερικές σκόρπιες ιδέες προς επεξεργασία:

    Ξέρουμε ότι οι γονείς φαίνονται στον 4ο-μητέρα και στο 10ο-πατέρας (για κάποιους αντίστροφα), ο δε πατέρας εκτός από τον Ήλιο, που συμβολίζει πιο γενικά το αντρικό πρότυπο στο χάρτη, συμβολίζεται και από τον Κρόνο.

    Το Μεσουράνημά σου, και ακμή του 10ου οίκου, είναι σε στενή σύνοδο με Ποσειδώνα. Εξιδανίκευση, ονειροφαντασία, "ροζ γυαλιά". Η μοναδική δύσκολη όψη που δέχεται είναι αντίθεση από τον Κρόνο, στην ακμή του 4ου (τι σχέση άραγε είχαν οι γονείς σου; ). Ο Κρόνος-πατέρας δύσκολη γωνία δέχεται μόνο από Ποσειδώνα, εξιδανίκευση επί δύο δηλαδή.

    Εντούτοις, Κρόνος και Ποσειδώνας συμμετέχουν σ' ένα mystic rectangle, αφού η αντίθεση που σχηματίζουν δέχεται ευνοϊκές όψεις από μια άλλη αντίθεση, του Άρη με τον Πλούτωνα. Αυτός ο ευνοϊκός σχηματισμός εξισορροπεί τα πράγματα, τα οποία δεν είναι τόσο επιβαρυμένα ούτως ή άλλως, αφού Κρόνος και Ποσειδώνας δεν θλίβονται από κάποιον άλλο πλανήτη.

    Οι ακμές του 4ου και 10 οίκου σου, από την άλλη, βρίσκονται σε Διδύμους και Τοξότη αντίστοιχα, κυβερνώνται λοιπόν από Ερμή και Δία. Δίας δυνατός βρίσκεται στο ζώδιο κυριαρχίας του, στον Τοξότη, και σε σύνοδο μάλιστα με τον Ερμή, και οι δύο δε εξαγωνίζονται από Ουρανό και τριγωνίζονται από Σελήνη, καμιά δυσμενή όψη.

    Και να κλείσω με μια τελευταία παρατήρηση για τον Ήλιο σου. Τετράγωνα με ανοχή 7 και 10 μοίρες δεν θα τα λάμβανα και πολύ υπόψη μου, μη σου πω και καθόλου. Θα προσμετρούσα μόνο το τετράγωνο από Ουρανό, γιατί είναι και κυβερνήτης του χάρτη σου, αλλά αυτό μου δίνει ελευθερία, έλλειψη περιορισμών, εκκεντρικότητα, διαφορετικότητα, ίσως και ενασχόληση με την τεχνολογία, τίποτα τόσο τραγικό δηλαδή!

    Αυτό βέβαια είναι καθαρά προσωπική θέση, η Liz Greene ας πούμε λέει ότι μια γωνία υπάρχει εφόσον τη νιώθεις, αν πραγματικά νιώθεις ενεργά και τα άλλα τετράγωνα πάσο.

    Πώς τα βλέπεις τα παραπάνω λαχάκι;
  • lahmacun @ 16.11.2008 15:47
    Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ
    Μοργκαν οι οψεις ειναι κατι υπαρκτο και νομιζω οτι δεν εχει να κανει με το "υπαρχουν " αμα τις βιωνουμε καποια στιγμη θα υπαρξει ενα εκλυτικος παραγοντας και θα τις νιωσουμε .. απλα ο τροπος εκφρασης τους δεν ειναι γραμμικος και προκαθορισμενος εχει να κανει με την πολυπλοκοτητα του καθε χαρτη

    Στην δικια μου περιπτωση νομιζω οπως κι εσυ περιεγραψες οτι ο πατερας μου ειναι ο 10 μου Δηλαδη Διας και Ποσειδωνας . Να σημειωσω εδω πως τα αδερφθια μου εχουν κυριες οψεις ΔΙΑ με τον ηλιο τους .. δεν ξερω .. αν εσεις εχετε κανει αντιστοιχη παρατηρηση ..

    Ισως στο δικο μου το χαρτη επειδη ο ηλιος ειναι και ο κυβερνητης του 7 να βιωνω αυτες τις οψεις περισσοτερο στις σχεσεις μου .. παρ' οτι στην σχεση με τον πατερα .. και στις σχεσεις μου παιζει και το τετραγωνο του πλουτωνα και ας ειναι στις 10 μοιρες ..

    Ντριμ πολυ σωστη παρατηρηση αυτη για τον αρη- ποσειδωνα και επιβεβαιωμενη απο τη ζωη σε ευχαριστω ..

    Για να το γενικευσουμε .. σε σας οι οψεις του ηλιου ή ο 10 σας μιλαει πιο πολυ για το πως βιωσατε τη σχεση με τον μπαμπακα ?

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...