παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρολογια και παρατηρηση

Δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα καταφερω να βγαλω περα αυτο το ποστ , αλλα θα προσπαθησω . Ειναι κατι που σκεφτομαι καιρο αλλα να ναι καλα ο ερμης μου ... δυσκολευομαι να διατυπωσω.

Αναγνωριζω την αναγκη του καθενος απο μας , να μας ανακαλυψει κανεις διαβαζοντας τον χαρτη μας (η να μην μας ανακαλυψει, να μας εξασφαλισει μιλωντας για τις τασεις της επομενης περιοδου ) .

Στον ελαχιστο χρονο που ασχολουμαι με την αστρολογια εχω καταλαβει οτι ειναι ενα πολυπλοκο και πολυσυνθετο συστημα το οποιο εχει βασικες μαθηματικες αρχες , ενα πλαισιο νοηματικων θεωρησεων για τα δομικα συστατικα του ( πλανητες -ζωδια - οψεις )  και ειναι ικανο καταρχην σε μια γενικοτητα να περιγραψει τασεις στην προσωπικοτητα μας, ευκολιες και δυσκολιες .

Η γενικη νοηματικη του θεωρηση  λογω της πολυπλοκοτητας και της πολυσυνθετοτητας ενος χαρτη μπορει να εκφραζεται στην ζωη και στη προσωπικοτητα του καθενος με 1002 διαφορετικες εκφανσεις επειδη η αναλογια των συστατικων σε ενα χαρτη διαφοροποιειται και αλλαζει την τελικη ισορροπια ..

Η αστρολογια κατα την γνωμη μου σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ειναι ξεκομενη απο την παρατησηση και την ερευνα . Ενας κρονος στον 7 δεν εκφραζεται με τον ιδιο τροπο σε ολους τους ανθρωπους , οπως και μια συνοδος πλουτο ηλιο στον 6 για παραδειγμα .

Ειναι ζητουμενο σε μια αστρολογικη κοινοτητα να μιλαμε για το πως βιωνει ο καθενας μας τον δικο του κρονο την δικια του αφροδιτη ? Για μενα ειναι.
Ενδεχομενως να κανω λαθος και ειμαι ανοιχτη στο να το συζητησουμε αυτο. Ουφ  τελειωσα ..

Υ.Σ Ενα απο τα τελευταια ποστ που ειχαν πολυ ενδιαφερον ..κατα την γνωμη μου και ξεκιναγε απο το προσωπικο βαζοντας γενικα αστρολογικα ζητηματα και κοινωνια ταυτοχρονα  ηταν της Καμι περι απιστιας .. και αργων πλανητων , την ευχαριστω για αυτο .
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...