παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Valcanizer :)
 

To Bελιγράδι είναι μια πόλη που δεν ανοίγει τα πόδια της στους επισκέπτες .( για αυτό την αγάπησα ). ζει αυτάρεσκα και αυτόνομα κάνοντας μπάνιο σε ένα καθαρό ποτάμι ξαπλώνοντας μετά κάτω από τα δέντρα στο πάρκο για χαλάρωμα  . Δεν τρέχουν από πίσω σου σου οι Σέρβοι για 1 ευρώ, δεν αγκομαχούν να σε ψεύτο εξυπηρετήσουν , είναι ευγενικοί και αγέρωχοι..

Το βράδυ χορεύουν στους δρόμους   τάνγκο και λάτιν .. πρέπει να είναι η τελευταία τους μόδα …

Δεν είναι μια πόλη κούκλα είναι μια πόλη ενδιαφέρουσα.. έχει παλιά κτήρια , χαλάσματα και δατηρητέα .. σημάδια από τις πρόσφατες βόμβες ( αν θυμάμαι καλά δεν χτύπαγαν οι σύμμαχοι – όπως πάντα άλλωστε - άμαχο πληθυσμό). Εχει άσχημες πολυκατοικίες , καλοφτιαγμένες παλιές μονοκατοικίες .. τα έχει όλα .

 

Να αλώσουμε τα Βαλκάνια παιδιά τώρα πριν τα μεταλλάξουν οι Ευρωπαίοι φίλοι με τον πολιτισμό τους J.

 

Η Βαλκάνια νεολαία  το 2007 είναι ζωντανή και πολύχρωμη.. 100000 άνθρωποι μαζεύτηκαν στο φεστιβάλ έμειναν σε σκηνές , περπάτησαν 6 χμ με τα πόδια μέσα σε απίστευτη ζέστη για να φτάσουν στο σημείο. Χρωμάτισαν  τον σέρβικο κάμπο τον τραγούδησαν και τον χόρεψαν συνάμα  . Άπειρη μπύρα ,άπειρα υγρά φιλιά και ξεγνοιασιά , όλοι η Γιουγκοσλαβία εκεί μαζί ξανά να δοξάσει την τέχνη του εχθρού . Αν το σκεφτεί κανείς έτσι έχει μεγάλη πλάκα . ( ή όχι πλακα ?). Τους φτύσανε τους

Casabian δοξάσανε τους θέους ….
 

Οι θεοι…..

 

Red Hot Chilly Peppers δεν ξέρω τι είναι ο καθένας τους αλλά το γκρουπ το τυρρανάει η παρθενίλα.. ΝΑΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ .. ΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ.  ΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΑΨΟΓΑ…. Αλλα δεν αγάπησαν τον κοινό τους ούτε για μια στιγμή… δεν λύγισαν δεν ένιωσαν την μέθεξη… γιατί ήταν πολύ απασχολημένοι με τα οργανά τους ( τα μουσικά J ). Μες στην τσιγγουνιά κάναν ένα φτωχό encore και φύγαν με ελικοπτεράκι όπως ήρθαν άλλωστε,.. αφήσαν 100000 ανθρώπους εγκλωβισμένους σε ένα στενό επαρχιακό δρομάκι ανάμεσα σε καλαμπόκια κι έρημο …

 

45 χμ για το Βελιγράδι τα κάναμε 5 ώρες εμείς και όλοι οι άλλοι …

 

Νο escape ..
 

Αλλά εντωμεταξύ .. βαλκάνια εκδίκηση το πάρτυ γύρω από τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, χορός μες στην βροχή , ένα μέτρο μπροστά ,και ξανά στάση ramones , sonic youth ktl  .. οι λαοί σε συνεργασία ..

Σε αυτό το ταξίδι η μόνη μιζέρια που είδα ήταν αυτή των γίγα σταρς peppers και η αιώνια δική μου : ) αλλού δεν είδα πουθενά … ( συγνώμη για την φλυαρία )

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...