παρακαλώ περιμένετε...

Αγαπητο Stardome ευελπιστω σε απαντηση

  • gpano @ 18.06.2007 17:07
    Tolis24 1) Οι προοπτικές σου αυτό το καλοκαίρι θα είναι μέσες άκρες όπως όλων μας: Μεταξύ κρίσεως και θαύματος- όπου θαύμα ο Δίας και κρίση η ανάδρομη Αφροδίτη. Ειδικότερα ο κομβικός μήνας Αύγουστος έχει δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα: Την φαινομενικά ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα (από 9/8-8/9) και την ορθή πορεία του Δία στις 7/8. Επίσης στις 7/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους που έχεις και τον ωροσκόπο σου. Άρα ενεργοποιούνται ο άξονας με τους 1ο- Άρης- και 7ο- Δίας- οίκους σου όπου φαίνεται ότι ρίχνεις όλο το βάρος σε πράγματα που σχετίζονται με σπουδές/ εξωτερικό/ μετακινήσεις και με επαγγελματικές/ συναισθηματικές σχέσεις. Σε αυτούς τους τομείς θα υπάρξουν εξελίξεις/ εξομαλύνσεις/αποφάσεις/δράση. Ταυτόχρονα όμως με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου είτε σε απασχολούν θέματα σπιτιού σαν τόπου, είτε δεν βολεύεσαι σε αυτό, είτε έρχονται άνθρωποι που σε ξεβολεύουν, είτε ο συνδυασμός σπίτι/χρήμα έρχεται στην επιφάνεια, είτε περνάς μια μίνι κρίση που δημιουργείται από άγχη που έχουν ψυχολογικές ρίζες, είτε κάποιος έχει την ανάγκη σου ενώ δεν είσαι σε θέση αυτή την εποχή να συμπαρασταθείς. Ίσως υπάρξει και η αίσθηση ότι δεν είσαι σίγουρος για τον καριέρα που έχεις επιλέξει, ή διαμάχη με τον Πατέρα. 2) Πες μου επακριβώς περιόδους 3) Ο Άρης όπως είπαμε μαζί με τον Δία θα ανακινήσουν και τα αισθηματικά σου, αλλά η Αφροδίτη θα δημιουργεί παράσιτα στις σχέσεις. Από 8 Σεπτεμβρίου- το τέλος του μήνα είναι ένα καλό διάστημα χωρίς να αποκλείω ότι οτιδήποτε μέσα στο προηγούμενο διάστημα αν και η ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι καλός οιωνός για μια καινούργια σχέση. 4) Αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι που αναρωτιόσουν αν θα μπορούσες πιθανόν να ασχοληθείς με την πολιτική. ΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ο γενέθλιος χάρτης σου είναι par excellence χάρτης ανθρώπου που μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική. Τοχεις- μπορείς να πιάσεις και τα μηνύματα του κόσμου και να του μιλήσεις με βάθος και να τον πείσεις. Το διάστημα μάλιστα 2009/10 ενδείκνυνται για τις πρώτες δυνατές κινήσεις σου σε αυτό το χώρο και την ανάληψη ευθυνών και εξουσίας κάποιου τύπου.
  • Tolis24 @ 18.06.2007 17:20
    Αγαπητε GPano σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου... Λοιπον για το πτυχιο οι περιοδοι ειναι ειτε μεσα στο καλοκαιρι ειτε μεσα στο φθινοπωρο. Οσον αφορα το καλοκαιρι εχω ηδη εξεταστει στις 15/05, στις 29/05, στην 1/06 και στην 4/06, ενω θα δωσω και στις 03/07 και 20/07...Οποτε? Οσον αφορα την πολιτικη καριερα αυτη την εποχη εχω ξεκινησει τις διαδικασιες για την εγραφη μου σε ενα Κομμα στην Κυπρο (ιδρυθηκε στις 12/05/1976) ποιες οι προοπτικες μου μεσα σ αυτο (εξου και η ερωτηση για την πολιτικη)? Επισης απο τελη Ιουλιου επιστρεφω για μονιμη επανεγκατασταση στην Κυπρο ποιες λοιπον οι ευρυτερες προοπτικες (σε ολους τους τομεις) αμα λαβουμε υποψη και αυτη τη συναρτηση??? Σας ευχαριστω εκ των προτερων....
  • gpano @ 18.06.2007 18:16
    Tolis24 μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Είπα ότι στο διάστημα 2009/10 ευνοείται η ανάληψη εξουσίας. Όσο για τις εξεταστικές περιόδους- καλοκαίρι λοιπόν. Τέλος ο Αύγουστος είναι κομβικός μήνας για τις εξελίξεις- έδωσα στίγμα και τομείς που θα ενεργοποιηθούν- οπότε η δράση αυτού του διαστήματος θα κρίνει και τα αποτελέσματα των επόμενων μηνών. Καλή τύχη σε ότι κάνεις.
  • nandia26 @ 18.06.2007 18:26
    gpano eisai mesa? An mporeis kai 8es mporeis na mou kaneis ena mikro sxolio gia Krono-Afrodith-Selhnh ston leonta shmera.....Ti opseis energopoiountai? S euxaristw ek twn proterwn!
  • Tolis24 @ 18.06.2007 18:27
    GPano σε ευχαριστω που ελυσες τις οποιες αποριες μου και οφειλω να ομολογησω πως δεν ηθελα να σε κανω να επαναλαβεις καποια πραγματα... Πραγματικα ησουν υπερ το δεον κατατοπιστικος, αλλα μαλλον πληρωνουμε το τιμημα της μεσω κειμενων επικοινωνιας... Προς το παρον λοιπον το μονο που εχω να πω ειναι οι ευχες μου για ενα καλο καλοκαιρι και θα τα πουμε (ελπιζω να το επιθυμεις και εσυ αυτο) εν καιρω... Σας ευχαριστω...
  • gpano @ 18.06.2007 18:41
    Tolis24 πληρώνουμε τον ανάδρομο Ερμή -)) Καλό καλοκαίρι... A bientot...
  • Tolis24 @ 18.06.2007 18:49
    Ας περιμενουμε λοιπον να γυρισει σε ορθη πορεια ο Ερμης μιας και με εχει επηρεασει ηδη αρκετα... Καλο καλοκαιρι!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...