παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πότε θα βγω από το τούνελ?
Γεια σας κ. Πανόπουλε:)

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δυνατότητα που μας δίνετε να επικοινωνούμε έτσι άμεσα μαζί σας και εσείς να μας απαντάτε σε κάθε μας πρόβλημα. Είμαι η "Αγκαλίτσα" και είμαι νέο μέλος. Κάθε εβδομάδα περιμένω με αγωνία τις προβλέψεις σας.

Τώρα θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση αφού σας δώσω πρώτα τα χαρακτηριστικά μου. Είμαι γεννημένη στις 23 Δεκεμβρίου 1962, στο Ηράκλειο Κρήτης, Κυριακή στις 18:10 - σύμφωνα με την μητέρα μου. Τα τελευταία χρόνια, κυρίως από το '97 ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ, σε όλους τους τομείς! Η ερώτησή μου αφορά τα επαγγελματικά. Είμαι σε μία εταιρεία που δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά μένω γιατί προς τον παρόν δεν έχω άλλη επιλογή. Γενικώς βρίσκω δύσκολα δουλειά γιατί μου λένε παντού ότι είμαι overqualified. Ψάχνω, στέλνω βιογραφικά, αλλά έχω σχεδόν απελπιστεί. Στην δουλειά που είμαι εκτός του ότι δεν μου αρέσει δεν είμαι ευχαριστημένη και οικονομικά.

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε, αν βλέπετε κάποια σημαντική / θετική αλλαγή στα επαγγελματικά μου & οικονομικά μου, και αν ναι πότε. Για τα αισθηματικά μου - που είναι επίσης ένα μεγάλο θέμα - θα σας ρωτήσω άλλη φορά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...