παρακαλώ περιμένετε...

πανσεληνος 24/10 και εγκυμοσυνη

  • Moss istheboss @ 21.10.2018 20:59
    Καλησπέρα. Καταρχήν αν θέλεις εύχομαι τα αστρα να βοηθήσουν. Πιο πολύ θα κοιτούσα τον ετήσιο 5ο αλλά μιας και συμπιπτει με τον γενεθλιο ακομα καλυτερα. Επίσης θα κοιτούσα την ετήσια αφροδιτη μιας και αν ο πεμπτος εχει ακμη στον ταύρο κυβερναται απο αυτη. Θα σου δώσω ένα παραδειγμα εγκυμοσύνης γνωστου μου προσωπου. Διελαυνον δίας σύνοδος γενεθλια και ετήσια σελήνη στον ετήσιο 5ο. Δεν ξέρω αν μια πανσέληνος είναι ικανη να δώσει γεγονοτα απο μονη της και απο αυτά που εχω διαβάσει δεν εχω καταλάβει αν μπορει να γίνει με απόλυτη βεβαιότγτα προβλεψη εγκυμοσύνης. Παρολαυτα μην το αφήσεις στην μοιρα του αν το θες. Καλη τυχη!
  • Rοverandom* @ 21.11.2018 14:47
    Αγαπητή μαθήτρια,  
     
    Εντελώς θεωρητικά και στατιστικά έχει παρατηρηθεί ότι όταν ο Κρόνος κάνει μια ισχυρή όψη(σύνοδο και αντίθεση έχω επαληθεύσει εγώ σε χάρτες φίλων)  με τη γενέθλια ή προοδευμένη σελήνη ενός γυναικείου χάρτη είναι μια πιθανή ένδειξη εγκυμοσύνης. Γενικώς όσον αφορά την πρόβλεψη δε νομίζω ότι ένας γενέθλιος χάρτης και οι διελεύσεις μπορούν να σταθούν μόνες τους για να δούμε κάποιο γεγονός. Πρέπει να εξεταστεί και ο προοδευμένος και το τόξο παράλληλα . 
     
    Σαν Αιγόκερως που είσαι βέβαια ξέρεις κι εσύ ότι τα εξειδικευμένα τεστ ωορρηξίας θα σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου από την πανσέληνο, τον Κρόνο κι όλο τον ουρανό με τα άστρα. 
     
    Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι ζητήματα ζωής και θανάτου στην Αστρολογία θεωρώ ότι μόνο επαληθευτικά μπορούν να εντοπιστούν σε χάρτες και είναι σχεδόν αντιδεολογικό να τα εντοπίζουμε προβλεπτικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες "ενδείξεις" σε συγκεκριμένες περιόδους μπορεί να προκύπτουν. 
     
    Σου εύχομαι κάθε τύχη και του χρόνου διπλή !
     

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...