παρακαλώ περιμένετε...

Ειμαι τελειως μπερδεμενη με τα ερωτικα!!!

  • roularoulaki2010 @ 22.03.2018 13:13
    Καλημερα!Γενικως οι Τοξοτες κανετε σχεσεις που σας ταλαιπωρουν!Επισης με τοσο Αιγοκερω στον χαρτη σου δειχνει οτι παραμελεις τα αισθηματικα σου για χαρη των επαγγελματικων σου!Οσον αφορα την ηλικια που αναφερεις,θα σου ελεγα να ψαξεις σε 30+ για σχεση κι οχι 20+....
  • roularoulaki2010 @ 22.03.2018 22:31
    Προσθεσε σε ολα τα παραπανω το μεσουρανημα σου που ειναι στον Σκορπιο....με αυτο,το πεπρωμενο θα σε οδηγησει σε καταστασεις που θα νιωθεις ανασφαλεια και σε καταστασεις που αλλαζουν!Κι αυτο το φοβασαι κατα βαθος!Ομως θα μαθεις να δεχεσαι την ζωη οπως ειναι,με τα σκαμπανεβασματα της,τις χαρες και τις λυπες της!
     
    Υ.Γ.:Παντως στα επαγγελματικα σου εχεις τυχη!Θα θριαμβευσεις!
  • Saggi212 @ 23.03.2018 09:35
    Καλημέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπως είπα και στο πρώτο μήνυμα έχω δοκιμάσει και τα δυο συστήματα οίκων και οι ακμες στο Ισων οίκων μου ταιριάζουν περισσότερο. Αλλά ουτως η άλλως οι οίκοι μου είναι 10° από το ζώδιο της ακμής του οίκου και 20° από το επόμενο. Ο Ωροσκόπος ειναι στις 20° του Αιγοκερω. Για παράδειγμα με περιγράφει αρκετά καλά το Μεσουρανημα στο Σκόρπιο άλλα έχω και αρκετά στοιχεία Ζυγου στον 10ο οίκο. 
     
    Η στον 5ο και τον 7ο για παράδειγμα μου ταιριάζουν πολύ περισσότερο οι ακμες να είναι σε Ταύρο και Καρκίνο αντίστοιχα αντί για Δίδυμο και Καρκίνο. 
     
    Όταν λέω σχέση αναφερομαι σε μια απλη σχέση. Δεν με νοιάζει τόσο η διάρκεια της. Αλλά μετά είμαι και αρκετά επιλεκτική.....
     
    Ελπίζω να πάνε καλά τα επαγγελματικά γιατί αν τελικά η ακμή του 10ου μου ειναι στον Ζυγο δικαιολογείται γιατι δεν μπορώ να καταλασταλαξω κάπου. 
     
    Επίσης θα ήθελα την γνωμη σας για τον γενεθλιο Αρη μου στον Αιγοκερω στην προτελευταία μοίρα του 12ου οίκου. Σε σύνοδο με ωροσκοπο. Και Αφροδίτη. Τετράγωνο Κρόνο. 
    Πώς εκφράζεται αυτός ο πλανήτης με μπερδεύει πολύ η τοποθέτηση του στον Χάρτη; 
     
    Οπως επίσης στον πρώτο οίκο μου έχω Αφροδίτη σε σύνοδο με Ωροσκόπο και Ποσειδώνα στον Αιγοκερω ,  Δία και Ουρανό στον Υδροχόος. Βλέπω ξεκάθαρα ότι ασχολούμαι πολύ έντονα με τον εαυτό μου και νιώθω πως όλοι αυτοί οι πλανήτες στον Ωροσκόπο σε σύνοδο με Άρη από 12 επισης με κάνουν να διεκδικώ αυτά που θέλω. 
     
    Η για παραδειγμα αν έχω Ταύρο στην ακμη του 5ου, η Αφροδιτη είναι στον πρώτο στον Αιγοκερω  σε σύνοδο με Ωροσκόπο, Ποσειδώνα και Άρη από 12ο.Μπορω να καταλάβω τη μίξη όλων αυτών των ενεργειων αλλά κάθε πλανητη που έχω στον πρώτο οίκο τον εκφράζω πάρα πολύ ενεργητικα σαν να είναι κατι που εγω πρέπει και θέλω να κάνω. Με αυτή την Αφροδίτη για παράδειγμα στο παρόν είμαι κάπως ντροπαλη και κλειστή με τους αντρες που μου αρέσουν όσο τους γνωρίζω. Αλλα αν έκανα αυτό που θέλω θα ήταν να ειμαι τελείως ευθυς μαζι τους και να τους λέω εγώ πως με ενδιαφέρουν ανοιχτά.  Ακριβώς επειδή το φλερτ με δυσκολευει. 
     
     
    Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;   
  • roularoulaki2010 @ 23.03.2018 12:55
    Καλημερα!Ο Αρης στον Αιγοκερω δειχνει οτι ο τομεας που ασχολεισαι περισσοτέρο ειναι η καριερα σου,κυρια επιδιωξη σου ειναι η καταξιωση σου και γι'αυτο δεν σε νοιαζει να κουραστεις για να πετυχεις....εισαι πολυ φιλοδοξη!Τελος,με ωροσκοπο στον Αιγοκερω εχεις πολυ δυνατη θεληση οταν βαλεις κατι στοχο!Απλως σαν Αφροδιτη λειτουργει επιφυλακτικα απεναντι στους αλλους και συγκρατημενα και πολλες φορες βαζεις σε 2η μοιρα τα αισθηματικα σου διοτι προτεραιοτητα σου ειναι η κοινωνικη σου και οικονομικη σου εξασφαλιση!Επισης το οτι σχηματιζει τετραγωνο με τον Κρονο σημαινει οτι επικρατει μια ψυχροτητα στις σχεσεις σου!
    Παντως σαν Τοξοτης θελεις αυθορμητα κι ελικρινα να πεις και να δειξεις αυτο που θες αλλα ο ωροσκοπος σου σε συγκρατει(γνωμη μου)!Γι'αυτο δυσκολευεσαι λιγακι με το φλερτ....
    Οσο για το οτι ασχολεισαι περισσοτερο με τον εαυτο σου νομιζω οτι ευθυνεται ο Κρονος σου που ειναι στον Κριο!Εχεις μεγαλο εγωισμο κι αυτοπεποιθηση,θελεις εσυ να κινεις τα νηματα κι εχεις τον ρολο του αρχηγου,παντου ομως:στο σπιτι,στην δουλεια και στα...ερωτικα!Πιστευεις οτι η γνωμη σου ειναι αλανθαστη,την επιβαλλεις στους γυρω σου κι οταν εχεις αδικο δεν το παραδεχεσαι!Ολη αυτη η σταση σου απομακρυνει ανθρωπους απο γυρω σου και μενεις μονη σου στο τελος!Μηπως ηρθε η  ωρα να χαλαρωσεις λιγο και να τα δεις πιο χαλαρα τα πραγματα?
    Τελος(και μιλωντας ως γυναικες),τα αγορακια της ηλικιας σου ειναι ανωριμα,γι'αυτο σε συμβουλευω να κοιτας σε πιο μεγαλες ηλικιες!Ελπιζω να βοηθησα,σε αυτα που γνωριζω εστω...
  • donantonio @ 23.03.2018 12:58
    Αγαπημένο Τοξοτάκι,
     
    Ο χάρτης σου έχει ενδιαφέρον. Θα σου πω ποια σημεία τράβηξαν την προσοχή μου:
     
    Έχεις ένα μάτσο πλανήτες στο πρώτο οίκο, οίκο Κριού. Ο πιο προσωπικός οίκος. Επίσης, ο Κρόνος σου, κυβερνήτης του Ωροσκόπου, είναι στον Κριό. Ακόμα και ο Δίας, κυβερνήτης του Ήλιου, είναι στον πρώτο οίκο σου.
     
    Από την άλλη, λες: Θέλω σχέση (7ος), όχι φλερτ, εφήμερες καταστάσεις κλπ (5ος). Οκ. 7ος στον Καρκίνο, κυβερνήτης 7ου σελήνη, Σελήνη στο 12ο. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ να δεις τις διάφορες ερμηνείες για "ruler of the 7th House in the 12th House".
     
    Συμπερασματικά: Είσαι 20 χρονών και βιάζεσαι (παρορμητικός ωροσκόπος) να βρεις έναν άνθρωπο που να κάνεις μία σχέση, και μάλιστα κάποιον με χαρακτηριστικά Καρκίνου (7ος). Μάλιστα.
     
    Όμως, το stellium στον 1ο σε ρωτάει: Γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, ώστε να βρεις και τον απέναντι (ή ακόμα και τον Τοξότη Ήλιο σου, που είναι ο προορισμός σου) ;
     
    Επίσης, έχε το νου σου, γιατί με τον κυβερνήτη του 7ου στο 12, μπορεί να τείνεις να εξιδανικεύεις το πόσο σημαντική μπορεί να είναι μία σχέση 7ου για σένα. Νομίζω ότι αυτό ίσως αποτυπώνεται σε αυτό που λες "είμαι μπερδεμένη με τα ερωτικά".
     
    Οπότε, μη βιάζεσαι, πάρε το χρόνο (Κρόνο σου) να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και θα βρεις και τη σχέση που ψάχνεις... είσαι πολύ μικρή για να ανησυχείς ...
     
    Επίσης, να πω ότι δε μπορείς με το καλημέρα να πας στον 7ο. Πρέπει να περάσεις και από τα προηγούμενα στάδια, μην τα υποτιμάς. Φλερτ, σεξ, δοκιμές, παιχνίδι, 5ος οίκος, έτσι βρίσκεις τι σου αρέσει εσένα (1ος) και τι θες και από τον άλλο (7ος).
     
    Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, απλά την άποψή μου σου δίνω.
  • Saggi212 @ 23.03.2018 16:10
    roularoulaki2010@
     
    Ειναι αληθεια οσα γραφεις ...ο Τοξοτης ηλιος μου στον 11ο θελει πανω απο ολα να ειναι ελευθερος και αυθεντικος. Αλλα ολα τα υπολοιπα γυρω του τον μπερδευουν πολυ..
    Οσον αφορα τον Κρονο στον Κριο θελω και κυριως ηθελα να εχω τον ρολο του αρχηγου παντου.....και μου εχει δημιουργησει αρκετα προβληματα αυτο.
    Επισης πιστευω πραγματι πως η γνωμη μου ειναι σωστη αλλα προσπαθω να μην την επιβαλλω. Αντιλαμβανομαι και λεω καθε μερα στις συζητησεις μου με τους γυρω μου οτι ο καθενας εχει τη γνωμη του. Στο μονο θεμα που ως τωρα ειμαι εντελως αδιαλλακτη ειναι οταν κατι αφορα εμενα τοτε ναι η γνωμη μου μπαινει πανω απο ολα.
  • Saggi212 @ 23.03.2018 17:02
    donantonio@
     
    Ευχαριστω για την απαντηση σου! Εγραψα ενα τεραστιο μηνυμα που δυστυχως δεν σταλθηκε. Οσα λες ειναι αληθεια για εμενα.
     
    Το stellium στον Κριο δειχνει αυτο που νιωθω ,οτι δηλαδη δεν ξερω ποια ειμαι και με καλει να το ανακαλυψω αυτο.
     
    Εγω επιλεγω ειτε τελειως δοκιμασμενους τροπους για να το πετυχω αυτο , Αιγοκερως, ή εντελως παραξενους και αντισυμβατικους ,Υδροχοος στον 1ο.
     
    Διαβασα και για τον κυβερνητη 7ου στον 12ο και προβληματιστικα λιγο,αν και ειχα αρχισει να υποψιαζομαι οτι απλα εξιδανικευω το ποσο ωραια θα ηταν να ειχα μια  σχεση.
     
    Οπως λες και εσυ στο παρον ουτε χρειαζομαι ουτε μπορω να υποστηριξω μια σχεση Καρκινου.
     
    Ωστοσο αυτο πιστευα οτι θελω και ειχα κολλησει εκει.
    Βλεποντας πολλους συνομιληκους μου να κανουν καποιες σχεσεις και εμενα να μην βρισκω αυτο που θελω ,στεναχωριομουν και απογοητευομουν.Για αυτο αρχισα να αναρωτιεμαι  αν πραγματι θελω μια σχεση.
     
    Τα θεματα του 5ου μαρεσουν παρα πολυ ,φλερτ ,σεξ ,παιχνιδι, δοκιμες απλα ο Ωροσκοπος μου και ολος ο Αιγοκερως που εχω τα φοβουνται και δισταζουν να τα προσεγγισουν για πολλους και διαφορετικους λογους. Ο Αιγοκερως μου φοβαται να δειξει οτι θελει καποιον, φοβαται να παιξει , φοβαται ,τουλαχιστον ο δικος μου Αιγοκερως με Αρη στον 12ο, να κανει σεξ χωρις να εχει καποιες βασεις πισω απο αυτο ,χωρις συναισθηματα, χωρις να ειναι με καποιον που ειναι μαζι, χωρις να του δωσει μια πιο εξιδανικευμενη και ιερη διασταση χαχαχα .Φοβαται να κανει λαθη οσο θα πειραματιζεται και θα ζει την ζωη ενος 20 χρονου. O Ηλιος μου παρακαλαει να τον αφησω να εκφραστει ελευθερα και να κανει αυτο που θελει.
     
    Με βαση ολα αυτα τι με συμβουλευετε να κανω; Να αφησω για λιγο στην ακρη τον Αιγοκερω, να ασχοληθω επιτελους με αυτον τον 5ο οικο που εχω σε Ταυρο και Διδυμους και να  δω πως θα παει απο εκει και περα; Βλεπετε κατι αλλο που αξιζει να σημειωθει μεσα στον χαρτη; Ευχαριστω
     
     
  • roularoulaki2010 @ 23.03.2018 18:34
    .....αφησε τον (Τοξοτισιο) εαυτο σου ελευθερο!Φλερταρε,παιξε,διασκεδασε,κανε και...σεξ ελευθερα,χωρις να το σκεφτεσαι κλπ....Στην ηλικια που εισαι μονο αυτα θα επρεπε να κανεις και να σκεφτεσαι!Και...το φλερτ και να μην το ξερεις θα το μαθεις!Και να φας τα μουτρα σου δεν πειραζει,θα ξανασηκωθεις!Μονο ετσι μαθαινεις....
  • Saggi212 @ 23.03.2018 20:16
    roularoulaki2010@ 
     
    Ναι αυτο θα κανω ...ποσο να κρατησεις εναν κενταυρο κλεισμενο σε ενα κουστουμι χαχαχ. Αυτο σκεφτομαι εγω. Ευχαριστω για την βοηθεια
  • moisture666 @ 25.03.2018 18:32
    Είναι αυτο που λένε...
    -γα μας καθόλου;!
    -το δεύτερο!
  • moisture666 @ 25.03.2018 18:36
    Μα ρε φιλαράκι....Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδωνας(στον 1ο οικο) κ ο κυβερνήτης πλανήτης του 7ου στον 12ο....τι δεν καταλαβαίνεις;!!
    ...σωστα κ κομψά το έθεσε ο δονΑντονιο!
     
    Δεν παίζουν ερωτικά...μόνο σεξ με τον εαυτό σου!
     
  • moisture666 @ 25.03.2018 18:37
    Καλή εβδομαδα
     
     
    (Υπάρχουν κ χειρότεροι χάρτες!
    Μη μασάς!)
  • Saggi212 @ 25.03.2018 22:42
    Επισης αν μπορεις θελω να μου πεις ακριβως γιατι αυτες οι θεσεις δεν ευνοουν τις σχεσεις και αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω....και επειδη εχω κολλησει τελευταια με την αστρολογια δεν εχω ορεξη να παρω εντελως στα σοβαρα αυτο που λες παρολο που με την τωρινη μου συμπεριφορα εχει καποιες βασεις....με προβληματισες τωρα οφειλεις να βοηθησεις.
     
    Δεν πειθομαι πως ο χαρτης ειναι προδιαγεγραμμενος! Αλλιως την παραταω την αστρολογια α λα Ποσειδωνα, ξερεις αποφυγη της πραγματικοτητας, και μενω στην αγνοια μου!!! 
     
     
    Διελυσες ενα 20χρονο κοριτσι γεματο Ποσειδωνα χαχαχαχχαχα.....Ευτυχως εχω και τον Αιγοκερω και δεν θα το ριξω στο ποτο.
  • Saggi212 @ 25.03.2018 23:31
    Να πω επισης οτι κανω εδω και λιγο καιρο ψυχοθεραπεια για διαφορα θεματα και γιατι ειμαι μεγαλος λατρης της ψυχολογιας γενικα,το Πανεπιστημιο μας προσφερει δωρεαν ,αφου σκεφτομαι να ασχοληθω και επαγγελματικα στο μελλον. Περαν του οτι εχω γενικα ροπη και αγαπη για την ψυχοθεραπεια φαινεται στον χαρτη νομιζω εχω και ακμη 10ου στις 12 του Σκορπιου σε ακριβειας συνοδο με τον Χειρωνα μου στις 12 του Σκορπιου ,Πλουτωνα στον 10ο ,Ποσειδωνα στον 1ο ,Σεληνη συνοδο Ερμη στον 12ο και Αρη τελος 12ου σε συνοδο με Ωροσκοπο, η προσωπικη μου ερμηνεια για αυτα ειναι ξεκαθαρα πως θα μου ταιριαζε αυτο το επαγγελμα καθως ηδη λατρευω να διαβαζω και την ολη διαδικασια που γινεται εκει!!
     
    Το αναφερω γιατι με βαση τα οσα ειπωθηκαν και οτι εχουμε ελευθερη βουληση επι του χαρτη....Για μενα η ψυχοθεραπεια μπορει να υπερβει εναν χαρτη και φυσικα σε βοηθαει να γνωρισεις καλυτερα και να αποδεχτεις τον εαυτο σου..και πολλα πολλα αλλα πραγματα   
  • roularoulaki2010 @ 26.03.2018 16:33
    Saggi...θα σ'εχω υποψιν μου για την ψυχολογια!Και φυσικα η ψυχολογια ξεπερνα την αστρολογια αφου ολα ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης!Απλως εισαι(εκτος απο συγκρατημενο) κι ενα ντροπαλο ατομο γι'αυτο δυσκολα σε προσεγγιζει καποιος!Πρεπει εσυ να προσεγγισεις τον αλλον...γι'αυτο σου λεω,αφησε τον εαυτο σου ελευθερο...χωρις απαραιτητα να κανεις και κατι,απλα και μονο για την εμπειρια!Ετσι θ'αρχισεις σιγα-σιγα να βγαινεις απ'το 'καβουκι' σου!
  • Saggi212 @ 26.03.2018 18:21
    roularoulaki2010 @
     
    Θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό! Ευχαριστώ
  • moisture666 @ 30.03.2018 18:35
    Αυτο που κανεις....συνέχισε το
    αυτο θα γίνεις
    Μια ψυχολόγος ή μια writer....κ μάλιστα καλή.
    Διάβασε για διάσημους συγγραφείς με Σελήνη στον 12ο κ κάποιοι κ με ερμη στον 12ο
     
    Για σχεσεις αν θέλεις βρες μου κάτι στο χάρτη σου που να τις βοηθάει
    Ερωτευμένη με σενα(η Αφροδίτη στον 1ο οικο) κ οι παραμορφωτικό φακοί στα μάτια σου σε σύνοδο με αφροδιτη.
    Αυτο σημαίνει παρεκκλίσεις,αναστολές.....αυνανισμος( όπως σου έγραψα στο 1ο σχόλιο μου,αμαρτωλή κ ανώμαλη τοξοτινα!)
    Αυτο που δεν θέλεις να τα βγάζεις στην φορά είναι η Σελήνη σου στο σκοτάδι, στην απομόνωση.
    Η μαμά δεν σου δίνει τη ζεστασιά που θέλεις ή λείπει εκεί έξω για δουλειές...ίσως κ στο εξωτερικο(12ος).
    Ο μπαμπάς λόγω του ότι είναι αδύναμος,ασθενικος....του βγαίνει να θέλει να σε χειρίζεται.
     
    Αν θέλεις να μην σε φαει η μα λα μια.......κάνε αυτο που σε γεμιζει(ψυχολογία....ίσως κ γράψιμο)
     
    Όλα τα παραπάνω φιλικά
     
    Ρισπεκτ στον Άρη της αδερφής σου
    Μιλάμε για πολυ Μα λα κω Άρη!
    Τέτοιον έχω κ εγώ!!!
     
    Γεια
     
  • Saggi212 @ 04.04.2018 18:19
    moisture666 @
     
    Λεοντας είσαι; Έτσι εξηγούνται όλα χαχαχα! 
    Ναι μαρεσει πολύ η ψυχολογια/Ψυχοθεραπεία σαν τομεας.. Και έχω εθιστει κιόλας δεν μπορώ να σταματήσω να διαβάζω
    Για την ωρα πάντως σπουδάζω Παιδαγωγικα Δημοτικης Εκπαίδευσης.Θα μου πάρει λιγο καιρό να καταλήξω ανάμεσα στα δύο. Αλλά γενικά η μανία ειναι με την ψυχολογία. 
     
    Γράφω ηδηη.. Έχω δύο Blog. Αλλα για επαγγελματικά δεν είμαι σιγουρη για αυτό... Πολυ απομόνωση χρειάζεται. 
     
    Πράγματι δεν υπάρχει κάτι στον χάρτη η την συμπεριφορα μου που να βοηθάει τις σχεσεις....αλλα εγώ θέλω χαχαχ. 
    Ασε που ο Βόρειος Δεσμός μου είναι στην Παρθένο στον 8ο
    ....Άρα πρέπει και θέλω να έχω συναισθήματικη και σωματική οικειοτητα στη ζωή μου
    Ναι ο Τοξότης Ήλιος μου εκτος απο ναρκισσος λόγω της Αφροδίτης Ποσειδώνα είναι και πολυ cool οπότε δεν έχει τέτοια θέματα. Είναι εξοικειωμενος με τον εαυτό του Χαχαχα.
  • moisture666 @ 13.04.2018 14:03
    Είναι ένας τελειωμένος-αποτυχημένος εδώ μέσα που «πειράζει» τους λογαριασμούς κάποιων μελών(με την ανοχή της ομάδας σύνταξης του Σταρντομ) κ.....ΝΑ πως εξηγείται ότι « είμαι» λέων!!!
     
    Ζυγός με ωροσκόπο κάβουρα φίλε.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...