παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μελιτζάνες με κουρκούτι (2)

Χαίρετε!! Τι κάνετε;; Πώς είσαστε;; :) :) :)

Αχ πολύ χαίρομαι που σας ξαναγράφω....! :D Με θυμάστε; Εγώ είμαι βρε κουτά...που σας είχα γράψει για τα αγιάζια του έρωτα μου με εκείνον τον Αιγόκερω...! Που είχα βάλει τον τίτλο με τις μελιτζάνες για ξεκάρφωμα...χε! Ναι ναι, αυτή η απαράδεκτη που διέγραψε το ποστ της και όλα τα σχόλια της μετά! Εξακολουθώ να μιλώ σαν να με θυμάστε, αλλά η ανάγκη μου να αφήνω το στίγμα μου σε ό,τι κάνω είναι πιο μεγάλη από την ανάγκη μου για ρεαλισμό, οπότε αφήστε με στο παραμύθιασμά μου...στη τελική, το αξίζω βρε αδερφέ! 

 

Στο θέμα μας λοιπόν, τα ίχνη μου τότε είχαν διαγραφεί λόγω εντονότατων και επισταμένων πιέσεων που δεχόμουν από το φίλτατο κατσίκι(τον πρωταγωνιστή της ιστορίας ντε!) για να μην ψιλιαστεί κάτι η τότε νυν, πλέον πρώην, κοπέλα του. Αμάρτησα για τον έρωτα βρε παιδιά, συγχωρείστε με την αθώα και αγνή κορασίδα...!

 

Να κάνω ένα σύντομο reminder για όσους τους ξεφεύγουν κάποιες, ελάχιστες, λεπτομέρειες από το παρελθόντικό μου ποστ...γιατί, όπως είπαμε, μένω αξέχαστη! Έχουμε και λέμε:Κορίτσι έχει σχέση με προβλήματα, γνωρίζει αγόρι με σχέση με προβλήματα, ερωτεύονται, κουτουπώνονται, δεν χωρίζουν από τις σχέσεις τους λόγω κοινού κάλλου στον εγκέφαλο, ξανασυναντιούνται μετά από μήνες, μαλώνουν, ξαναχωρίζουν λόγω κάλλου στον εγκέφαλο του κοριτσιού, ξανασυναντιούνται μετά από μήνες, το κορίτσι χωρισμένο, το αγόρι όχι, και το κορίτσι θέλει σαν τρελή πίσω το αγόρι. 

Ξεκάθαρα τα πράγματα έτσι; Αποκλείεται να σας μπέρδεψα! 

Ε να μην τα πολυλογώ, ο λόγος που ξαναέκανα ποστ εδώ, είναι για να σας κάνω γνωστή την απίστευτη χαρά μου, γιατί πρώτον, το αξίζετε, μετά από το ενδιαφέρον που είχατε δείξει, και γιατί δεύτερον, το αξίζω εγώ(μη λέμε τα ίδια πάλι...!). Όπως πολύ καλά καταλάβατε...αγόρι και κορίτσι είναι πλέον μαζί, εδώ και κάτι μήνες, και πολύ ευτυχισμένοι που μπορούν και ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους! 

Γι'αυτό αγαπημένοι μου, αν πρέπει να αποκομίσετε κάτι από την αφήγηση αυτή της πολυτάραχης ζωής μου και των αξιοζήλευτων εμπειριών μου, θα έλεγα ότι είναι το θάρρος να τολμάτε και να διεκδικείτε αυτό που πιστεύετε ότι κουμπώνει καλύτερα στην ψυχή σας, παρά τα όσα μπορεί να πουν όλοι οι άλλοι!

Φιλοσόφησα πάλι, φτου μου!

Εδώ σας αποχαιρετώ και στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς καθώς σας διαβάζω και σας παρακολουθώ και θα συνεχίσω να το κάνω(μην επανάπαυεστε ε)... Φιλιά σε όλους, σας αγαπώ! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...